Full tjej.

Jag är full tjej. Med mensvärk-. Japps.. Jag fick min mens idag. Känns bra att vikten kan bero på de. Annars suger de.. är askalas.. Kämpar för att stava. Får skriva om massor.. sudda och göra rätt.. Alla är glada. Ler och skrattar.. sjunger, dansar.. Jag ler också.. Låtsas. Vad ska jhag göra?
Satte mig på cykeln förut igen. 200 kcal till. Sen nyss.. 60kcal. Kanske kan sätta mig där igen. Vi spelar singstar. Så kan säga att de är tidsfördriv? Fan vad jaf är fail. Så jävla hårt och.

Tränat lite :)

Ska fika med mamma idag. Urk. Vill inte...
Så jag fick bränna 200 kcal på cykeln, borde bränna mer sen dock. Och sen så har jag gjort 100 situps. Not enough I know. Ätit en liten burk med majs till frukost thats it. Pojken tvingade mig.
Ikväll blir det alkohol, pizza och snacks. Ångest. Jag börjar ärligt få ångest för sån fet mat. Vilket är bra, men otroligt jobbigt när jag inte kommer undan..
På måndag blir det fasta, jag och L ska stötta varandra <3

Partey...?

Ikväll är tanken att vi ska ut och fira en kompis och dricka. Fuck. Känner inte för det längre.. Massa onödiga kalorier. Massa massa massa!!! Funderar på att antingen dricka lite. Så de ser ut som jag dricker, eller äta megalite så jag blir askalas på typ inget... Får se vilket som är bäst.

Thnx !

Igår var en helt okej dag. Jag tog en varma koppen till frukost som jag spädde ut så det blev mer än jag orkade och då fick jag inte i mig 50 kcal ens :) sen var jag och lunchade med en kompis.. Tog en ceasarsallad.. Med dressingen vid sidan. Så den rörde jag knappt och inte brödet.. Fast det var bacon på så de höjde ju intaget lite.
Sen på kvällen åt jag lite pasta med tonfisk..
Var även ute och gick, var i stallet, dansade och så :)
Sen kom den smygande. Som varje gång killen jobbar kväll. Hetsen.
Jag äter alltid när jag är uttråkad och ensam, why? Men som tur var så
hade jag stöd denna gången så det blev inget större misstag och jag
behövde därför inte spy heller! Wohoo.. Känner mig på topp idag bara för det!!
Tack så jättemycket L <3

Ny design ;)

Jag har lagt upp en ny design lite tillfälligt. Tryck F5 om den inte syns ;)

Pills...

Min piller har kommit idag! Sitter med paketet nu och ska strax öppna de :) Hoppas de hjälper mig att få en kickstart! Funderar på att beställa koffeintabletter också... Får se...
Någon bra blogg man borde läsa? :)
Någon som vet någon bra äs film, dokumentär eller serie eller pro ana eller nått ? :)

It's never to late


Maybee tomorrow...

Känner mig smalare än på länge.. LYCKA!
Inte tillräckligt dock. Vågar inte ställa mig på vågen än heller, då lär jag ju bli besviken! Men magen är inte lika svullen idag även om jag har lika feta äckelben som alltid.
Jag klarade fint igår att inte äta efter klockan sex.. Får se hur de går idag. För Cola Zero är slut. Har fanta zero och sprite zero hemma.. Men asså de är ju ändå relativt många kalorier i de om man jämför med cola!!! :O
Kanske ska in och köpa typ vattenmelon.. Socker och lite kalorier.. De är bra.
Tar dagarna som de kommer. Lika bra att inte pressa för mycket.
Har en kompis som vill luncha idag också... Får se hur de blir med det. Men då får det bli en sallad!
Jag SKA lyckas! Måste bara bli av med socker och skräpmatsberoendet jag verkar ha!
Keep fighting! <3

Godkänd dag.

Idag har jag ätit en halv macka med kyckling. Ett halv wienerbröd. Broccoli och blomkål. Lite kycklingfile och två skedar pasta. Plus cola zero.
Det får faktiskt vara godkänt! För idag. Räknade att jag hamnar under 1000 kcal. Har även cyklat rätt mycket, gått en promenad och ridit. Skulle spelat Wii, men jag blev så trött och mår inte psykiskt bra idag så hoppade det.

Diet tips??

Någon som har tips på en bra diet? Sugen på att prova något :) Funderar på att köra på den jag pratade om en annan gång.. Att man inte äter efter ett visst klockslag. Klockan sex typ... Eller fem? Får se hur veckan ser ut. Pojken jobbar kväll denna veckan iaf! Ska fan inte bli hets iaf!

Kass dag gone good?

Spelar Wii dance och singstar så svetten lackar! Bra med motion!!!! :D

Never say never!

Ligger med våta handdukar på mig. Jag är brännskadad. Love it. Not.
Idag har vi grillat. Spareribs och majskolv. Godkänt.. Det och en kaka är dagens intag. Kakan var fan på 123 kcal!!!
Känner mig svullen. Min p-piller karta säger att mensen kommer nästa vecka. Känns skumt.. Kanske var nästnästa? Kan ju kollat fel !! Måste vara nästnästa iof.. Fasar för att jag ska gå upp lika mkt som sist. Och inte lyckas gå ner det igen. Vad vill Mia mig?
Jag har inte bett om henne. Jag har heller aldrig vart ett big fan of big eating.
Men nu?
Måste få tillbaka kontrollen. För ja, det känns som jag inte har kontroll över vad som stoppas i min mun. Det bara hamnar där. Typ.

Elefant.

Så stor känner jag mig. Som en elefant. Och det är jättesoligt så man kan typ inte ha varma, täckande kläder på sig. Så nu sitter jag i kjol och tubtopp och känner mig fet och på de så har jag dessutom bränt mig på bröstet så att det blivit blåsor. Fuck me. Jag hatar mig själv ibland.
Imorn så ska jag ta tag i det här igen! Haha fail.. Börjar om och om och om. Men men... Det är aldrig för sent att bli smal!
Våga vägra fett liksom! :D

Glad Påsk

Glad Påsk alla!
Tyvärr tror jag att Mia har bestämt sig för att sällskapa mig denna helgen. Nästa vecka ska hon dock bort och Ana välkomnas med öppna armar. And that's that.

Påskhelgen

Nu är det påsk. Kommer bli mycket party i guess.. Har diskat i två timmar idag.. Sjukt mycket disk! Hur mycket bränner man på de?
Blir inget in och ut denna helgen.. Min kropp har damp. Jag står stilla på en vikt jag inte vägt på 8 år eller nått. Minst. Och jag äter i princip inget förutom failet i måndags.. Kan vara de kanske.. Jo, jag åt en glass igår och drack 3 cider och det var de.. Suck..
Köpa laxerande kanske?
Någon som använder och har tips på märke och dosering? :)

Vågar inte...

Ställde mig på vågen idag, men den fick inte stanna. Så jag vet inte vad jag väger. Det kommer vara alldeles för mycket dock. Det ÄR alldeles för mycket. Jag är helt förstörd.

IN/UT

IN:
Frukost: 200 kcal
Mellanmål: 50 kcal

UT:
Ridning: -114 kcal
Cykel: -150 kcal

Dairy..

Om man äter mat med mycket kalcium i, mjölkprodukter och sånt så kan man gå ner 3 kilo extra per år jämfört om man inte äter mjölkprodukter alls, och man äter 2000 kcal om dagen..
Tydligen så gör mjölken att kroppen tar upp mindre fett och forslar istället ut det i bajset..
Så så länge man inte äter för många kalorier och äter mjölkprodukter så går man ner lättare!
Helt sjukt ju!! :D

Victory shall be mine!

Igår blev det fail. Vi gjorde chokladbollar och kokoskakor.. De hade köpt chips, godis, dricka...
Sen skulle vi äta pizza.. Jag sa att jag ville ha en sallad. Min kompis "råkade" beställa fel så jag fick en pizza. Själv. Vi var ju fem stycken och de andra skulle dela. Så när jag blev sur för att de blev fel så tyckte hon att det inte var hela världen och att det inte var med mening. Fast jag vet annat. Jag vet dessutom att om det hade hänt henne hade hon ställt till med världens scen och allt. Det har hänt.
Idag stannar intaget under 1000. Runt 500-600 kcal faktiskt :) Awsome! Har inte ens vart hungrig idag :D

Tonight's the night.

Sitter med en ansiktsmask.. Lyx jag inte förtjänar.. Ska göra mig iordning för det är strax dags för tjejkväll.. Kväll och kväll, vi ska börja med att baka tydligen.. Kakor och sånt som vi ska äta ikväll.. FUCK.
Jag ska inte spy. Så får försöka få dem att tro att jag äter... Hur fan jag nu ska göra de...
Igår svullnade min mage upp av mjölken i mammas mat. Så tog en bild. Kanske slänger upp den på den skyddade bloggen. Om ja vågar.
Ska in i duschen snart..
Take care all you beautiful people <3

Släktkalas...

Har vart med pojken på släktkalas i helgen. Det var roligt, men som vanligt innebär det alltid massa massa mat.. Så nej, jag har inte vägt mig. Vågar inte. Imorn är det dessutom vår årliga påsklovstjejkväll... Typ.. Vi är några tjejer som brukar ha en tjejkväll på påsk.. Vi kollar film, äter godis, snacks, mat.. Shit!! :s
Sen så är det en av oss som planerar maten varje gång. Min tur var förra året. Fuck. Maximal otur.. För a, hon som planerar i år ÄLSKAR pizza.. Skojar inte, det är helt sjukt! Hon äter pizza så fort hon får chansen!
Måste klara av detta. Jag ska inte spy. Vilket betyder att det inte finns en "lätt" väg ur det här...
Tänk tänk tänk...

Klöser...

Jag tog några godisar, det är ju lördag tänkte jag. Jo visst. Jag känner hur de klöser i hela mig. I magen. Hur godiset river med sina vassa klor och vill ut. Släpp ut oss skriker de! Du behöver inte det här!
Så sant! Jag har inte stått på vågen idag. Den var konstig igår.. Pojken sa att den måste stå på plant underlag om den ska visa rätt. Det är inte golvet i badrummet. Så kanske väger jag mer. Jag dör. Skjut mig. Någon?

Stress

Är ganska stressad.. Ska göra sushi snart. Har ätit en burk champinjoner idag. Det är 26 kcal. Har även varit i stallet så har nog brännt bort det. Eller klart jag har. Ska som sagt göra sushi och vännerna är på väg så måste skynda mig. Får svara på kommentarer sen eller imorn... Hade gått ner 1 kg idag, yes!

Hello, success where are you hiding?

-0,4 kg på vågen. Yes! Fast nee.. Jag är glad att det är minus. Sur för att det fortfarande är för mycket och är en lång bit kvar till min START vikt.. Fattar ni? Helt sjukt.
Idag ska vi äta hos min mormor.. Hon som praktiskt taget trycker ner mat i halsen på mig. Jag kommer bli fet.are.
Fast jag älskar mormor <3
Får väl träna träna träna sen ist. Och kanske om jag klarar inte äta mer på hela dagen.. ? Önskedröm.

I lost.

Jag förlorade kampen. Jag åt. Åt åt åt.. Ena sidan nöjd som få.. Andra rasande.. Helt galet rasande. Så jag spydde.. Spydde så mycket att mina halsmandlar var så sjukt svullna efter, aldrig sett dem så stora. Spydde så hela nästan täpptes igen av snor och tårarna forsade ner. Ingen vacker syn vill jag lova.
Spydde så mycket att jag fick suddig syn. Jag har suddig syn än. 2 timmar senare och jag ser skitkasst.
Just my luck.
Nu kommer det verkligen inte visa minus imorn. LOOSER.
Jag blir alltid så iskall efter att jag spytt.. Tycker om det. Får känslan av att jag är ganska smal då. För smala människor fryser lätt. Därför tycker jag om att frysa och krypa upp i soffan med täcke och kuddar.. Jag är knäpp jag vet.

Baby.

Min kropp hatar mig. Ena sidan säger, ät mer kom igen du älskar mat.. Din vikt är okej, du kan väga mycket mer. ÄT!
Andra sidan säger Ät inte!! Behåll inte maten!! Bli inte fetare, kom igen vi kämpar vidare.. Var inte äcklig. Du kan bli smal, SKA bli smal.. ÄT INTE!!! Spy spy spy!!!!
Känner mig som en bebis eller nått. Vet inte ut eller in. De ja väger nu är mkt. Men jag ser ingen större skillnad? Jo, på magen. Den är större. Det upprör mig. Jag har mer energi nu.. MEn jag skäms mer nu. Jag vill gå ner och ska gå ner. Har bara så mycket längre väg nu.. Känner hetsen ropa på mig. Vill ha mina Lipro. Måste beställa nya... Plåstrena har inte verkat än? :(

Ibland, ganska ofta, önskar jag att jag hade ett mobilnummer.. Någons av er.. Som jag kunde smsa för stöd.. Och som kunde göra likadant till mig.. Säga nej, du klarar det här.. Du kan bli smal, det kommer gå bra!

Önskedröm

IN/UT

IN:
Frukost: Burkchampinjoner 31,5 kcal

Loooser!

-0,1. Helt sjukt. Det kanske är fett jag har lagt på mig? :( Kommer jag aldrig lyckas??

IN/UT

IN:
Frukost: Champinjoner på burk och broccoli 51 kcal
Lunch: Tomatsoppa 86 kcal
Middag: Bönor i tomatsås 140 kcal
Jag vet inte hur mycket jag fick i mig på barnkalaset. Tog två varmkorvar med bröd men delade dem med hunden så fick i mig knappt en hel korv. inget bröd. Mest korv. Sen kanske det blev en handfull med godis? 10 bitar kanske.. Och 1½ dl cola.. Och en liten bit sockerkaka.. Kan det bli 500 kcal?? Eller är de mer?

Totalt in: 777 kcal

UT:
Cykel: -150 kcal
Cirkelträning: -190 kcal
Cykel: -200 kcal
Cykel: -130 kcal

Totalt ut: -670 kcal

Ska iväg på barnkalas ikväll.. det kommer säkert innebära massa onödiga kalorier..! :s

Såå arg.

Ställde mig på vågen idag. Fail. Jag väger massor!! Det var längesen jag vägde så här mycket. Jag hatar mig själv. Har inte gjort nr 2 på några dagar dock. Och känns som jag samlat på mig vätska. Men det spelar ingen roll. FY FAN!

Good start!

Än så länge så känns det som en bra start..! Vet att jag har satt ett mål på 1300 kcal om dagen och jag ligger lite mindre än 1000 under. Men asså.. Jag vill ju komma igång med det här! Jag ska gå ner i vikt. Och kroppen går väl inte in i svält med en gång? Det är verkligen min största rädsla... A, det och förbli fet.

JA!

De är här!!! Plåstrena kom idag!! :D
Håller tummarna för att de ska funka :)

Less is more!

Måndag. Man ska alltid börja på en måndag. So I've heard. Så idag är det dags att lämna allt bakom mig. Allt gammalt, alla misstag och ta nya tag. Yesterday is history.

Nu ska jag bli smal. Perfekt? Fin till sommaren helt enkelt. Så jag slipper gömma mig den här sommaren också.. Så sjukt pinsamt. Hade så feta ben att jag vägrade ta av mig mina badshorts. Najs bonnabränna liksom..

Denna sommaren vill jag vara tjejen alla kollar på och avundas! Lite svårt dock när bästis är pinnsmal. Men det skadar inte att försöka, right?



IN/UT

Längesen nu! Dags att ta tag i det här!! :)

IN:
Frukost: Äggröra med sparris (stekt i vatten iställer för smör) 78 kcal
Lunch: Kyckling och Broccoli 200 kcal
Mellanmål: Frysta björnbär 28 kcal
Kvällsmat: Kyckling, broccoli & redbull light (annat märke dock) 67 kcal
Totalt in: 373 kcal

UT:
Wii Active: -202 kcal
Ridning: -126 kcal
Cykel: -189 kcal
Totalt ut: -517 kcal

Pojken har beställt kyckling till middag så ska göra den i ugnen.. Blir nyttigast så. Och äter grönsaker till de..

It's written in fat.

Jag är officiellt så fet att jag får banta för min pojkvän. Halleljuah han lär vara stolt över sin feta äckel tjej. Okej, kanske sugercoatADE de lite.. Sa att vi ätit så mycket flöt och fett att jag kände mig som 300 kg. JA, jag gjorde de minst uppenbara. Jag var ärlig!
Han blev ledsen över att det var så.. Ville att jag skulle må bra, känna mig bra..
Jag sa att jag ville äta supernyttigt denna veckan då.. Typ MASSA grönsaker och sånt. Haha..
Han jobbar kväll så jag ska
*INTE hetsa och spy som sist!!! Måste klara det för jag har blekt tänderna och det skulle förstöra allt.
*Inte äta efter klockan 18.00 (önskedröm)
*Mycket kokta grönsaker och sånt..
*Kanske kyckling, tonfisk.. Nyttigt.
*Motionera så gott det går. (Hostar förjävligt än och är alltså inte frisk)
*Lyckas få igenom detta till en vecka till sen... osv....
*Prova en dag med bara nutrilett???
Hoppas mina plåster kommer. Börjar bli nervös. Ska bli av med den uppblåsta magen också... MÅSTE!
På fredag ska vi göra sushi. Jag kommer dö. Måste krympa magsäcken tills dess!!!

Red nails hanging on...

Sönderblekt hår, hårt skuggade svarta ögon och röda, verkligen röda naglar. Tar en titt i spegeln. Tight klänning. För tajs, känner tyget mot mig. Hårdare och hårdare drar det åt. Skrattar åt mig.
Hur kan du tro att du kan ha på dig det här? Hur kan du med att visa dig? Du är ful, fet, äcklig.

Klistrar på leendet. Nej, jag är fin. Idag kan jag få vara fin. Slänger i löshåret. En Laura Croft-fläta blir det. Mer mascara och skimmer.. Skimmer på kinderna för att locka fram kindbenen. På med strumpbyxor och placera de exakt rätt så de håller in det fetaste. Känner mig så nöjd jag kan bli.

Pojken kommer in, säger att jag blivit så tunn, att kläderna hänger. HA!
Först blir jag glad. Stolt. Sen vaknar jag ur min koma. Smal? HALLÅ? Du väger för mycket för att vara smal och är säkert tillbaka på 52 kg minst. Du kan inte vara smal fattar du väl? Han hånar dig förstår du väl. Är bara med dig tills något bättre kommer.

Jag blir arg. Skriker åt honom att han är dum i huvudet. Han blir ledsen. Jag har förstört. Försöker trösta. Säga att jag bara var stressad. Jag är det. Av rösten. Det skriker. Högre, HÖgre, HÖGre, HÖGRe, HÖGRE!!! HÖR MIG!!! DU DUGER INTE!!!

Försöker andas. Lugnt. Djupa andetag. Går mot kylen. Tar ut en flaska. Den nya Xide Passionfruit. Öppnar, dricker. Rösten dränks. Dör. För stunden. Ah... Lugn. Så skönt. Dags att låtsas att allt är perfekt, att jag är perfekt. Trycka play på mitt oslagbara självförtroende som cidern ger mig, dags att dra ut mot dimman....





Motion!

Finally!!
UT:
Cykel: -293 kcal
Ridning: -119 kcal
Cykel: -94 kcal

Jag har bränt 506 kcal idag. Inte tillräckligt. Speciellt inte med tanke på kvällens party. Blir grill dock. Grillspett med kyckling och svamp. Ganska nyttigt ^^
Det får vara godkänt dock eftersom jag har varit och är fortfarande sjuk.

KASS

Förlåt för kass update. Men jag går runt och känner mig sjukligt fet hela tiden. Skojar inte. Skulle kunna väga typ 300 kilo. Jag ser typ gravid ut i nionde månaden med magen ockå. Vill bara dö..
Måste få hem plåstrena. Åh vill typ skära bort allt fett. Allt. Bara lämna benen. Fina, smala, rena ben.

Fet.

Jag är så fucking fet.
Känner mig som en 300 kilos heffaklump. Skojar inte. Helt sjukt. Kan vara vattenvikt också? Ska ha mens snart och man samlar på sig vatten då ? Eller ? jag har fått för mig de iaf..

MÅSTE FÅ HEM PLÅSTRENA SNART ! JAG HAR PANIK HÄR!!!!!

Feber.

Jag har feber. Jag har inte motionerat idag. At all. Bara ätit. Japp, när jag är sjuk är jag helt tvärtemot varenda normal människa som tappar matlusten och går ner några kilon. Jag äter. Är hungrig hela tiden. Fattar inte varför. Det suger. Ätit Findus Köttfärssås på bruk. Kall. 110 kcal per 100 g. Åt inte hela burken. 1 burk är 500 g. Sen har jag småätit goids. Druckit massa KALLT vatten dock :) Sen blev det mat från en korvkiosk. Mos och kycklingbitar. FET JAG VET. Åt inte upp allt. Pojken fick.. Sa att jag var mätt. Fast a, jag var det. Sjukt mätt. Imorn måste jag hålla mig i schack!!!

Sjuuuk

Ligger i soffan. Sjuk. Igen. Är j*vligt trött på de här nu... Feber. Så jag kan inte träna. Och magen slutar inte kurra. DAMP! Jag har inte fått plåstrena än heller.. :/ HOPPAS! Kommer bli fet annars.

Lunch.

Inte fått posten än :(
Ätit en halv korv, ca 100 g ugnsbakade champinjoner (slipper man steka i fett), 1 kokt majskolv. Ganska liten..
Jag är proppmätt. Fuck, hoppas bara magen inte sväller upp!!!
Time to go!

Jordgubbssmoothie

Sitter och dricker jordgubbssmoothie, bara jodrgubbar mixade i lättmjölk. Haha har kanske druckit en fjärdedel och är proppmätt!! Helt galet, love it though! :)
Ska snart iväg och fotas, är så nervös! Så blir nog lite kass update idag! ;)

Inget in och ut.

Killen drog fram grillen, jag åt och stoppade fingrarna i halsen. Ångrar massor. Men shit, pallar inte potatissallad. Mår verkligen sjukt illa av de!!! :s
Håller tummarna för att plåstrena kommer imorn!!!

T.H.I.N.


FUCK

Vad tänker jag med? Jag är ju skitful. HUR FAN ska jag kunna stå modell?!
Kommer skämma ut mig som fan:(

Ångest

Pappa vill att jag ska ringa mamma. Jag vill inte. Får ångest. Hon kommer bara vara skitarg för att jag inte ringt henne och inte hälsat på eller brytt mig om henne. När hon själv inte ringt, hälsat på eller brytt sig om. Hon kommer få mig att känna mig värdelös och få dåligt samvete och framstå som en känslokall idiot. Som så många gånger förut.. När hon själv inte är ett dugg bättre.
Jag vill inte höra av mig. Jag vill inte ha kontakt. Jag orkar inte låtsas tycka om och vara trevlig när jag vet att allt hon bryr sig om är sig själv.
Hon sitter hemma HELA dagarna. KANSKE går ut med hundarna om hon måste.. Annars så får de vänta tills pappa har lunch eller slutat jobbet. Han får handla, städa, tvätta, jobba. Hon får sitta hemma och äta sig fet framför tvn och klaga. Rättvist.

Urk

Ligger helt utslagen i soffan. Kan knappt prata... och har feber. Jag blir knäpp!
Eftersom jag inte kan motionera så har jag inte ställt mig på vågen. HOPPAS att plåstrena kommer imorn. De var inte i brevlådan idag iaf :/
Imorn ska jag fotas. ÄR SÅ NERVÖS! Vill inte se fet ut :/
Wish me luck?

WHAT?

Min mamma har tagit bort mig som vän på facebook.?
WTF?!

Sjuk

Jag är sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Äter alltid MASSOR när jag är sjuk. Typ tröstäter. Så hade en brakfrukost utan dess like. Ingen vägning resten av veckan. VAD FAN TÄNKER JAG MED?

RSS 2.0