KASS

Förlåt för kass update. Men jag går runt och känner mig sjukligt fet hela tiden. Skojar inte. Skulle kunna väga typ 300 kilo. Jag ser typ gravid ut i nionde månaden med magen ockå. Vill bara dö..
Måste få hem plåstrena. Åh vill typ skära bort allt fett. Allt. Bara lämna benen. Fina, smala, rena ben.

Kommentarer
Postat av: L

Gumman du är inte fet! Lovar dig! tycker att du är vacker och din nya hårfärg blev ju jättebra! :)



Förlåt att jag inte hört av mig, men trodde att jag hade svarat, sen har jag inte läst några bloggar alls sen jag blev sjuk. Men jag har tänkt på dig en del och nu när jag läste din blogg blev jag orolig. Är det verkligen så du känner? finns här om du vill prata, kan logga in på min blogg-msn imorgon om du vill prata? finns alltid här för dig, hoppas du vet det<3



Jag är likdan när jag är sjuk i vanliga fall, äter minst en gång i timmen. Men denna gången har jag inte kunnat äta alls. asså jag blir fortfarande så förundrad över hur lika vi är. helt sjukt, men roligt :) krya på dig nu, tänk på att om du äter mycket blir du frisk fortare och kan börja träna och hålla koll på maten igen. så ät massor om kroppen nu kräver mat, det är svårt att gå upp i vikt när man är sjuk för all energi går åt till att kämpa mot sjukdomen :)



Hur gick fotograferingen? va det roligt? :)



en sak till bara, vad är det med dig och din mamma nu? verkar ju vara nått stort? :/



saknar dig, har ju inte hörts på ett tag.

<3<3

2011-04-08 @ 02:41:00
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0