Hallå?

Jag är ensammast i världen. Finns de någon där ute som ser mig? Förstår mig? Jag var på gymmet idag.. Tränade trots halsont. Orkar inte bry mig. Ska jag bli smal får jag välja det som är viktigast.. Och jag ska bli smal. Ska åka bort några dagar nu... Med ett gäng ungdomar, nått skolan ordnat, måste följa med utan dator. Hur ska jag klara mig?? Just de, jag är värdelös på att räkna kaloriinnehåll och förbrukning, fattar ingenting :( Hjälp?

Kommentarer
Postat av: klagoflickan

sv: Säger hon att du är det? :S

Mammor är så jävla jobbiga, vill bara flytta hemifrån.. Finns inget att laga nyttig mat av hemma så ingen idé att laga själv, men ska börja säga att jag äter borta med tror jag.

Tack<3



Jag förstår dig, eller brukade förstå typ, tappat motivationen helt. Är bara deppig.

Men det med kalorier är inte så svårt. För att gå ner i vikt ska man äta mindre kalorier än man gör av med. Din kropp förbränner över 1000 kcal varje dag för att bara organen å så ska funka, men jag brukar ignorera det och bara räkna på det jag tränar och det jag äter.

Du kan söka på google (tex äpple + kalorier)eller läsa på förpackningen för att ta reda på vad maten innehåller. Men du får alltid veta kalorier per 100g, så då får man räkna på hur många gram man åt osv. Man får ofta gissa vad det gäller vikten, tyvärr :/

Sen för att ta reda på hur mycket jag förbrukar använder jag mig av http://www.viktvakten.se/kaloriraknare_rakna_kalorier.htm eller om jag är på gymmet står det hur många kalorier jag bränt på skärmen på alla konditionsmaskiner.



<3

2011-02-13 @ 03:41:01
URL: http://klagoflickan.webblogg.se/
Postat av: klagoflickan

Asså va elakt! Då vill man ju verkligen inte äta :/

Hur länge ska du vara borta då?



Jag mådde så sjukt illa, kände att om jag inte äter nått nu så kommer jag inte kunna stå. Blev så en annan gång när jag fastade, men jag åt inte iaf så jag låg i sängen i timmar å orkade inte röra mig, vill inte att det skulle hända igen så åt två knäckebröd nu..

2011-02-13 @ 17:28:49
URL: http://klagoflickan.webblogg.se/
Postat av: Bones

Nejnejnej!! Verkligen inte! Alla bilder på mig finns ju under kategorin "bilder på mig" :)

2011-02-15 @ 21:21:54
URL: http://bones.webblogg.se/
Postat av: R & S

sv: Klart du får!

Skriver lösenordet i e-postadressen :)

Användarnamn: feelthebones

2011-02-15 @ 21:58:16
URL: http://feelthebones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0