Sjuk

Är sjuk, därför kass update. Red en sväng igår. Åt runt 1500 kcal.
Idag hamnar jag på runt 1000 kcal. Ridit idag med. That's it för jag mår som sagt kasst.
Imorn åker jag till Liseberg. Tar med sallad. Plocksallad. Max 300 kcal. Troligen mindre. Så då är en måltid fixad. Hoppas att de har sallad där. Då kommer jag klara mig.
Har gått upp under veckan jag var borta. Var ju rena gödningen. Inte farligt mycket så sett, men jag känner mig så jävla äcklig. Vidrig och värdelös.
Beställde Lipro.
Räddningen typ? Om inte annat lugnar det mig när jag äter dem. Vet att de hjälper..
Take Care

IN/UT

Lär inte bli något ut idag. Inte när jag är sjuk.
Frukost: +180 kcal

Nya tag.

Nu är det dags att ta nya tag.
Måste få pojken att tro att jag äter mer än jag gör nu bara, han har blivit duktig på att räkna kalorier han med. Både på gott och ont.
Hans mamma verkar lite orolig över det också. Säger att vi båda krymper. Fast båda väger samma som vi brukar typ. Eller gjort ett tag iaf. Och efter midsommar lär jag inte gått ner något.
Min hals bränner fruktansvärt idag. Är vrålförkyld. FUCK.

Midsommar.

Midsommar var rolig. Vi var borta hela dagen och åt, drack och lekte. Kalorimässigt vet jag inte. Hade mig mig 10 cider. Xide bright, det är 300 kcal. Åt inte så mycket onyttig mat. Potatis till lunch och kött på kvällen.
Blev någon shot också. Men även lekar och sånt som sagt.
Kände mig som 300 kg.
********************************************************************
Förlåt för lång text. Och den blev väldigt personlig märker jag. Får lägga in den på den skyddade ist..
Så ni som orkar läsa hela kan ju gärna ge mig ett råd om ni har något..

Nu blir det kalas och fet mat. Just my luck.
Är förövrigt sjuk och kan inte träna heller. Grattis.

Im back!

Jag är tillbaka efter en underbar vecka. Inte matmässigt, men sällskapsmässigt. Har ätit sjukt mycket. Eller, som en normal människa och ibland mer. Det suger. Tänker inte ställa mig på vågen.
Den största orsaken var nog att min mage svullnade upp som en ballong. Är ganska säker på att jag lider av stressmage eller IBS. Symptomen stämmer har bara inte fått det bekräftat.
Så jag tröståt en del. Fattar inte varför, för det brukar jag ALDRIG göra. Snarare tvärtom.
Det har bara varit en väldigt känslosam vecka och många jobbiga minnen och händelser har tagits upp och pratats om.. Det har analyserats och granskats.. Skitjobbigt.
Men nu är jag hemma och det blir nya tag efter midsommarhelgen.
Take Care!

Strax träna.

ska strax iväg och träna. Sen är det studenten som gäller. Inte för mig men en del kompisar. Så kommer flänga runt på massa ställen idag med pojken. Vilket kommer innebära massa mat säkert. Så inget in och ut idag. Ska dock se till att bränna lite innan jag måste iväg. Så lite bråttom är det..
Imorn drar jag iväg en vecka, tar nog med datorn, får se om jag hittar internetgrejen bara... Finns ingen trådlöst där nämligen.
xoxo

Jag vill, men kroppen orkar inte.

Vill ut och ta en PW, vill cykla cykla cykla. Men kroppen säger nej. Inte för att jag ätit för lite. Det har jag inte. Utan för att jag har så sjukt ont. Hela kroppen värker och det känns som det är dragkamp i min nacke. Sitta, ligga, stå. Spelar ingen roll allt gör lika ont.
Det är dagar som dessa som jag bara vill äta tills jag spricker. Vet inte varför. Kanske för att jag koncentrerar mig på maten då. MEN, det är dagar som dessa jag måste stå emot, det är då jag kan känna att jag lyckats med något.
Kommer nog kanske bli ett mål till idag. Vill egentligen inte, men jag måste om jag ska ta mina värktabletter och få sova inatt. Suger att vara mig, men finns alltid de som har det värre..
Xoxox

PlusMinusNoll

Gått ner i vikt. Det är för att jag spytt. Bara därför. Måste intala mig det. Jag kommer väga mer imorn, så är det bara. Ska försöka dricka massa vatten idag, även om kroppen kommer samla på sig det. Planen är dock att lura kroppen att den inte ska samla på sig vatten.. Får se hur det fungerar. Kul att jag förstör för mig. Imorn är ju trots allt invägning. Håller tummarna dock, någon gång måste jag väl ha tur?

IN/UT

In:
Frukost: Lågkalorikräm, mjölk +53 kcal
Mellanmål: Mannakvick och sylt +250 kcal
Lunch: +150 kcal
Mellanmål: +200 kcal
Middag: +114 kcal

Ut:
Cykel: -154 kcal
Ridning: -147 kcal

+Städning..

Kass dag

Denna dagen har varit helt värdelös. Tröståt godis. Sen åt vi på max. Spydde. Båda gångerna. Fuck me. Jag är värdelös. Nu mår blåsan i munnen sämre. Får så skylla mig själv.
Har bränt lite idag iaf. Runt 600 kcal. Så det är väl det som är bra.
Nu ska jag sova och hoppas att vågen är nådig imorn och framöver.

Cloud over my head.

Jag är så arg idag. ALLT går åt helvete. Hände lite grejer i stallet som resulterade i att min mobil åkte i marken och blev trampad på. Grattis mig. Sen var det en hel del andra saker som hände där också. A, orkar inte skriva allt.
Är så jävla förbannad just nu.
Maten ska fan inte gå åt helvete. Fast jag är nära att ge upp. Jag orkar inte idag. Vill bara dra täcket över huvudet.

IN/UT

Fortfarande svårt att äta. Men ska sköta mig bättre idag. Har ju varma koppen, soppor, kräm osv..
Frukost: Kräm m mjölk +52 kcal

Nu blir det stallet..

Blåsan förstör min plan.

Ska bli så skönt att bli av med blåsan jag har i munnen. Den gör sjukt ont och matlusten är på bott. Vilket gör att jag hamnar i ofas när det gäller att äta ofta.

Jag måste skärpa mig imorgon, annars är allt mitt jobb förstört. Det känns så iaf.
Jag vill inte att kroppen ska gå in i svält för att jag är dum och slarvar. Eller, det är jävligt krångligt att äta just nu så kallar de väl inte slarv egentligen.
Min plan är ju att äta lite och ofta som jag sagt tusen gånger. Vilket jag också gör. Inte nu när jag har världens blåsa på tungan. Men annars. Sköter mig väldigt bra faktiskt. Och jag vet ju att även om det går långsamt så är det bästa sättet. Iaf för mig.
Jag tycker att när det gäller viktnedgång så är det upp till var och en hur man vill göra. Så länge man är medveten om konsekvenserna. Sen så är det skillnad på att vara sjuk och därför vilja gå ner i vikt eller bara vilja tappa lite. Är man sjukt kanske man ärligt tror att bara äta en morot om dagen eller max 200 kcal eller vad det nu kan vara är det enda rätta för dem. Att de varken behöver eller förtjänar mer.
Det är i mina ögon en sjukdomsfaktor, inte okunskap.
Sen så visst, det finns säkert folk som lever så ändå, för de vill ha snabba resultat.
Det betyder inte heller att de inte vet att det är fel, men de kan vara i en desperat situation eller så skiter de i konsekvenserna. Och lever man på ingenting så ställer kroppen in sig på svält och sen när man börjar äta så går man upp allt. Det är väldigt självklart.
Jag vill inte se detta som en ÄSblogg. Jag vill inte se mig som ätstörd. Jag personligen tycker inte att jag är det. Jag har bara ett annorlunda förhållande till mat mot folk i min omgivning. That's it.
Jag har läst på hur mycket som helst om mat, träning, kalorier osv. Har även läst detta i skolan.
Så jag vet vad jag håller på med och jag vet konsekvenserna av det.
Därför är detta mitt val. Och jag väljer att skriva om det.
Jag hoppas att folk läser på. Och det gör man väl när man är intresserad av något?
Sen finns det väl en del som tror att de vet allt och är bättre än alla andra och därmed har rätten att bara klanka ner. Men så är det ibland.
Finns mycket man kan irritera sig på, men det hjälper ingen.
Det tar bara onödig energi..
.                                                           .                                                                    .
Nästa vecka så åker jag bort. På läger typ. Då blir det fem mål om dagen som blir serverade. passar mig perfekt för att komma in i mina rutiner igen. Äta ofta men lite och träna.
Snälla, var rädda om er. Det är bättre att satsa långsiktigt, även om det är "tråkigt" och "tar för lång tid". Jag har världens dåligaste tålamod själv. Men jag försöker få något som ska hålla. Inte gå upp och ner.
Take care <3

IN/UT

In:
Frukost: Lågkalorikräm + laktosfri lättmjölk +43 kcal
Lunch: Soppa, 1 kycklingköttbulle +100 kcal

Ut:

Kommer inte bli någon direkt motion nu heller. Har sjukt ont och jag har massa hushållssysslor att göra. Plus att hästen ska vila idag.

Beauty sleep

Det är dags att gå och lägga mig. Vart en låång dag och jag är helt slut. Skönt, då kommer jag att somna fort. Imorn blir det mer städ och tvätt. Blir ju fan aldrig klar. Vi var ju och handlade och sånt förut så vi hann inte så mycket sen. Sorterade sjukt mycket tvätt. Inte undra på att jag har ont om kläder. Funkar inte så bra att dela upp hushållssysslorna. Jag ska laga mat och damma, torka golv osv.. Pojken diska, dammsuga och tvätta..
Trots detta har jag stått halva dagen och diskat och tvättat hela dagen och har mer kvar.
Haha, måste ju få skriva av mig någonstans :P
Sov så sött alla fina <3

Clean House :)

Städat och tvättat hela dagen.. Vi har sjukt mycket tvätt! Massa kvar också.. Gah.
Så har inte hunnit med någon direkt motion, förutom de som blir när man städar och tvättar då ;)
Men det blir en promenad/PW ikväll :)

Let the sun shine..

God morgon alla fina!
Idag är det städa och tvätta som gäller, såå tråkigt. Men det bränner en del iaf!
Fortfarande svårt att äta. Så får äta det som funkar. Blir soppa till middag, kalorisnålt och bra! :)
In:
Frukost: Mannakvick +200 kcal
Lunch: Varma koppen +50 kcal
Mellanmål: Glass +200 kcal
Kvällsmat: Soppa, vattenmelon +120 kcal
Totalt: +570 kcal

Ut:
Promenad med hunden: -40 kcal
Ridning: -136 kcal
PW: -280 kcal
Totalt: -456 kcal

Ja, jag vet att frukosten landade rätt högt men min yoghurt hade tagit slut och tja, det är gott med mannagryn. Mättar länge också. Har hållt igång ett tag nu :) Satte mig vid datorn en sväng för att läsa igenom alla bloggar jag följer, tar ju en stund :P Men snart är det stallet som står på schemat :)
Är verkligen synd att det inte bränner mer kalorier än vad det gör :/
Ingen vägning idag heller.

No food for me.

Bra kväll igår. Spårade liite. Men jag hade kul och det är väl huvudsaken. Tror inte att jag konsumerade mer än jag borde rent kalorimässigt dock. Det är bra. Fast jag ska vänta med att väga mig några dagar. Jag tycker inte om att väga mig varje dag. Blir så stressad då.
Vaknade upp med en enorm blåsa på TUNGAN och underkäken. Svinont och jag har svårt att äta och dricka. Det är tur i oturen helt enkelt!
Fick pilla i mig lite pizza förut, men gav upp VÄLDIGT fort. Kämpade inte direkt heller :P Och en isglass. Det var nödvändigt för att bedöva tungan och vi var inte hemma så de fanns inte bara vanlig is.
Mamma hade gjort potatismos till mig nu också. Pappa var här med de. Snällt.. Men ah.. Jag som tänkt slippa äta. Så får pilla i mig lite sånt och då. Aja, äta liiite och ofta är ju bra för förbränningen..

Keep Safe friends


Morgonvikten..

Den var högre idag, inte mycket, men liite. Visste väl att jag samlade på mig vätska igår. Men de kommer jag gå ner snart igen!! Vaknade nyss.. Fortfarande trött. Helt galet.
Ikväll är det supa som gäller!
Ska nog mäta upp det igen. Så jag har kontroll och inte blir fet :)

Diet Coke

Kollar på Top Model. Så bra. Love Tyra!
Vart lite hungrig så sitter med en cola zero just nu.
Ska käka nudlar till lunch. Tror jag.
Ikväll skulle vi äta kycklingsallad. Så ska steka den innan pojken kommer hem
så det inte blir massa smör/margarin/olja till kycklingen. Inte min iaf.
Jag ska dricka imorn. Så jag får inte fuska idag ;)
Köpte Xide Bright rubarb pomgranade.. 30 kcal/flaskan.
Galet, men de är ändå light dricka ju, så bättre än vanlig.
Sen är den sååå god! :)
Jag ska fortsätta gå ner i vikt. 1 kg till undervikt typ. Haha, vart?
Nee, ska jag vara ärlig så tycker jag att min mage är helt okej idag :)
Den är typ platt och ganska fast :O
Men låren.. Oj oj oj.
Jag rider ju, så jag har fått ridbyxlår. Och har som påsar eller nått på insidan av låren.
Om någon fattar? Och de måste bort!!!!
Vill väga 50 minst till min födelsedag. I juli..
Borde klara?

IN/UT

Frukost: Yoghurt, jordgubbar och ett bett på pojkens macka +120 kcal
Lunch: Nudlar och vattenmelon +200 kcal
Mellis: Vattenmelon +79 kcal

UT:
Ridning: -110 kcal

Det kommer knappt bli någon motion idag. Kasst jag vet. Men det blir så ibland :/
Ska spela brännboll sen dock. Blir ju lite extra då.
Ska äta sallad där. Den är på max 200 kcal.

JA! Weight loss!!

Vågen visade 51,9 kg imorses!!! Jag är såå glad :) Vägde mig sju gånger på olika ställen för att vara säker :P Jag vet att det är mycket fortfarande, men det går äntligen åt rätt håll! Back on track! :)
Mycket av det kan nog vara vätska dock, för jag har kissat som en galning. Men jag hoppas att det inte är det och att jag fortsätter neråt :)

Well... What did you expect?

"Kanske skulle äta något? Jordgubbar är bra. Det är nyttigt. 1 liter senare. Fortfarande hungrig. Pizza kanske? Med sås. Finns ju i kylen. Slukar hela pizzan. No probs. Stoppar fingrarna i halsen. Spyr. Lugn sköljer över mig. Går hur lätt som helst. Kan nästan spy utan att stoppa fingrarna i halsen, nästan. Sköljer munnen. Ögonen är lite svullna. Röda. Nyckelbenen sticker ut ur kragen på tröjan jag har på mig. Den är för stor. Pojkens. Trygghetslukten. Hur kan man vara fet med nyckelben som syns? Jag förstår inte.

Sätter mig i soffan, helt oberörd. Som om inget hade hänt. Timmar senare sätter suget igång. Igen. Glass! Kom igen, det vore så gott med glass. Det är lätt att spy också. Kallt och skönt mot halsen. 2 liter och 1 snickersglass, singoalla, kolasås, chokladsås och potatischips senare. Mår uppriktigt illa. Fan, det var chipsens fel tänker jag.

Sätter upp håret i en slarvig knut. Låser dörren om toan och spyr. Glassen bara rinner ut. Som inget. Men chipsen. De vill inte. Kämpar och kämpar. Varför varför varför gör jag så här? Varför kan jag bara inte gå utan mat? Äckel, fetto, looser. De släpper. Chipsen rinner ur. Mer vatten, hoppar lite. Spyr igen. Spyr tills magsyran kommer ut. Då räcker det. Kollar på mig i spegeln. Rödsprängda ögon, svullna kinder. Nyckelbenen sticker verkligen ut, drar upp tröjan för att kolla på den svullna, feta magen. Platt och stenhård. Antydan till magrutor. Känslan av att vara smal. Jag ser att jag är smal. Den lyckan. Jag är smal.

Sen, bam. Back to reality. Jag är fet fet fet. Vem trodde jag att jag skulle kunna lura? Ana, det var ett elakt spratt. Men det var så värt det. Att få känna så för bara en sekund. Oh happy day!

Nu är det slut dock. No more. For real. Måste sluta. NU. Ska jag bli smal ska jag bli det genom att äta rätt. Lite, men rätt. Kalorier är allt som spelar roll. Bye bye binge and purge. I mean it! Leave me alone."

Take a look


Down the drain..

Pizza och glass. Massor. Får se vad det gör för morgondagens vikt.
Ska ta Ducolax sen.
Blev världens åskoväder när jag skulle till stallet. Så ingen ridtur.. Typiskt.
Om man spyr så samlar kroppen på sig vätska? Eller hur funkar de? Och hur lång tid tar de innan de försvinner isf?

Stop messing with my flow!

Imorn är det invägning i tävlingen. Nr 2 är ej gjord på days.. För det är sånt ni vill veta... ;) Menmen.
Idag ville pojken äta Donken. Behöver jag ens säga fail? Ingen in och ut idag.
Nyss ringde mamma och sa att vi ska käka pizza ikväll. SKA. Hallå? Jag bara, jag kan inte.
Hon säger: Det var inte en fråga. Vi SKA äta ihop.
WTF? Varför hatar alla mig för? DAMP!
Jag hade tänkt att okej fine, det blevDonken, men jag behöver inte äta nått annat idag alls. Bara te och cola zero i värsta fall. Men nu är det kört.
Blir PW ikväll när pojken kommer hem och sen så får jag laxera och hoppas på det bästa??
FUCK!

Sleeping beauty

Dags att krypa ner i sängen till pojken som älskar mig så mycket och gör allt för mig. Fast mitt humör svänger på milisekunder och trots mitt ständiga tjat om att jag känner mig tjock. Han förstår inte, men han förstår att det gör ont i mig. Ser när jag mår dåligt och håller min hand. Han följer med ut och går med mig så jag ska slippa göra det själv, och han intresserar sig för mitt intresse av att kolla kalorier. Han vill vara en del av mitt liv, han är en del av mitt liv. Det är bara denna del han inte får hitta.
Jag tror att jag vant honom så pass gradvis att han inte förstår att det inte är normalt att kunna rabbla kaloriinnehåll i det mesta, eller uppskatta vad maten innehåller bara så.. osv.. Men a.. Han klagar ju inte heller. Är bara så rädd att jag ska missa att han blir sjuk av mig. Jag hoppas inte det är så. Just nu älskar han mat.
Och jag älskar honom.. <3

It was a dead end.

Jag är fet. Chips i magen eller inte. Jag är bara plain fat.
Jag behöver hjälp.
Vad är ett lämpligt intag?
Per måltid då?
Hur mycket ska man alltså äta i kcal till frukost, mellanmål, lunch, middag/mellanmål, kvällsmat/kvällsfika om man ska försöka äta 5 mål om dagen för att hålla uppe förbränningen..?

Biiinge & Puuuurge ?

Kroppen skriker efter chips. Har gjort hela dagen. Drömmer om hets. Känner nästan smaken i munnen. Så äckligt jag vet. 300g sourcream och 300g potatischips ropar på mig i köket. Hånar med sina färgglada påsar och tomma löften om tillfällig lycka. Kom igen säger dem. Du behöver oss! Du kommer aldrig bli smal ändå..
Beslutsångest. Jag vill. Jag vill inte. Jag ska gå ner ner ner. Inte upp upp upp. Fattar jag inte det?
what to do?

IN/UT

IN:
Frukost: Yoghurt +62 kcal
Lunch: Glass +300 kcal (?)
Middag: Spagettiringar i tomatsås +200 kcal
Totalt: +562 kcal

UT:
Cirkelträning: -233 kcal
Promenad: -270 kcal
Ridning: -112 kcal
Promenad: +260 kcal
Totalt: -875 kcal

Sunny day!

Vart och tränat hos sjukgymnasten och gått en promenad med pojken. Blev glass till lunch. Onyttigt jag vet, men bättre än glass OCH mat som pojken ville. Sa att jag inte skulle orka med båda. Vilket är sant. Orkade inte hela glassen, man får stoora kulor där jag bor. Så jag åt de jag orkade och resten åt pojken upp.. ;)
Så nu har jag stallet och en promenad till ikväll kvar på motionsschemat. Sen får vi se.
Vikten visade på plus. Fuck. Men jag har inte gjort nr 2 på eh, 2-3 dagar. Plus att jag slarvat med att dricka, så kroppen har samlat på sig en del.
Hoppas den visar minus snart..

Crapy day.

Känns som jag bara ätit idag. Ätit ätit ätit. Fuck me. Rört mig noll. Men de bara värker och värker. Blir galen ju.

IN/UT

IN:
Frukost: yoghurt +70 kcal
Lunch: Tonfisksallad +200 kcal
Fika: Vetebröd (mormor tvingade) +300 (?)
Kvällsmat: Nudlar +180 kcal
Övrigt: Vattenmelon (vätskedrivande!) +102 kcal
Totalt: +852 kcal

UT:
Promenad med hunden: -38 kcal
Ridning: -97 kcal
Promenad med hunden: -128 kcal
PW: -255 kcal
Totalt: -518 kcal

Mår inte bra i kroppen idag. Den värker och pulserar. Jag ska inte ge upp.. Får försöka röra på mig så gott som. Bättre än inget antar jag..

It's so hot!

Det är jättevarmt. Ingen matlust. Score!
Däremot så suger kroppen åt sig sjukt mkt vätska. Iaf min har gjort det. Så de måste jag se till att bli av med! Veckans jobb typ x) Och trappa ner på godis! Även om jag inte kommer över mina kalorier fast jag äter godis så är det sjukt onödigt att proppa i sig massa sånt..

Steeek

Legat på stranden hela dagen. Bränd. Helt okej. Jag var inte fetast. Inte smalast heller. Än.
Blivit en sallad på 250 kcal och vattenmelon på 34 kcal. MAX. Så det är ju najs.. :)
Pojken tänder grillen nu. Så måste äta lite till idag iaf. Men men så är det ibland.

När jag blir stor?

Vad vill jag bli när jag blir stor?
Jag vet inte. Allt och inget. Inget skriver jag för att det är så många drömmar som jag inte kan få. Jag hade min framtid uttänkt. Skulle jobba som kock, sen i en bar utomlands osv.. Nu kan jag inte det. Så det känns ganska värdelöst. Jag vill bli modell, men jag är för kort och tjock, och ful. Så det går inte.
Är sugen på dietist/hälsocoach. Mest för att lära mig allt jag vill och behöver veta om mat! Skulle vara perfekt!
Mest av allt vill jag bli lycklig när jag blir stor. Och just nu är lycka att bli smal, smalare, smalast!
Xoxo Little J

Hallelujah!

Igår åt jag massor. Köttfärssås, grillat kött, korv, potatissallad, dumle, osv osv... Sjukt pinsamt!!
I natt rasade min mage. Blev nog för mycket. Så nu när jag ställde mig på vågen så hade jag gått ner 1,1 kg!!
Anmälde mig till en vikttävling också, tänkte prova.. Surt att jag gick ner så mycket innan den bara x) Fast ne. Jag är megaglad! :D Hoppas att det håller i sig nu bara!! :)

BBQ season..

Fint väder. Sommar, sol. Grilla.
Precis vad vi ska göra idag. Grilla. Har ätit godis idag. Bara. Kanske är uppe i 300 kcal.
Så ska vi grilla. Imorn är det skärpning. Men idag har jag mått skit och då fick det bli så här.
Jag bara förstör. Men men.. Kan ju alltid spy upp maten.
Fast nej. Jag gör inte sånt längre. För jag har slutat och ska inte börja igen!
Får tvinga med pojken på promenad ikväll.
Det ska jag göra!

Dead girl walking..

Home from Gothenburg. Helt okej dag. Väldigt fin dag. Mycket skräpmat och skit. Inte lika bra. Jag vill bara dö. Ge upp. Men jag ska inte. Fick med min en stjärnvinst också. 2 kg choklad. Naturligtvis. För jag behöver det så sjukt mycket. NOT. Ät med måtta? HA!
Idag är en dålig dag. Känns som att någon kört över mig med en såndär asfaltsplattare. Inte kul. Ska se om det släpper så jag kan PW sen.
.
.
.
Hur mycket bränner man en dag på Liseberg tro? Var ju ändå där 11-23

Questions!

Here we go.. :)
Vart bor du?
I en skitliten håla där alla känner alla! Västra Götaland kan jag säga iaf ;)

Vilket år är du född?
90

Vilka bloggar följer du?
Oj! Den var sjukt svår.. Jag läser jättemånga bloggar! Några finns i min blogglista.. Men inte alla. Får ta och uppdatera den en dag :P Men dem som står med där läser jag och sen kanske de är ca 10 till :O

Favoritbloggar?
Nja.. Jag gillar alla jag läser.. Sen så är det kul när det uppdateras ofta, och det är alltid kul att få en inblick i era liv <3 Följa med och motgångar och kunna peppa eller stötta..

Högsta och lägsta vikt?
55 kg är högsta. Då var jag typ 13?
46 kg är minsta.. Inte så lite jag vet.

Hur lång är du?
165,5 cm (Ja, den halva cm är viktig :P)

Vilka vet om din äs?
Ni.. Om man kan säga att jag har de. Fast pojken vet att jag har spytt och inte ätit och sånt förut när vi var yngre. Har ju känt varandra for ever typ.. Och min dåvarande bästa vän visste, haha, då var det några stycken. Men inte nu längre.. Jag vill vara i fred och sköta mig själv typ.. Har L som jag kan smsa om jag vill ha stöd <3 och ni som läser :)

Hur kommer det sig att du börja blogga?
Eftersom ingen i min närhet vet om nått så är det skönt att skriva av sig när man inte kan prata av sig.. :)

Favoritmat?
Jag gillar väldigt många olika rätter.. Utbildad kock, och har jobbat med det. Men favvo är nog ändå sushi.. Sjukt gott och nyttigt!

Senaste köp?
Ehum.. Cola Zero? :P och sallad :P I sakväg är det SOLO och en kjol :)

Cola zero eller cola light?
Cola Zero :)

Favoritgodis?
Maler ner godis som crazy.. Fast egentligen är jag mer en snacksmänniska.. Chips! MUMS! men annars är det nog nappar eller romerska bågar :P

Vad dricker du helst?
Cola zero.. Eller isvatten :)

Favoritfilmer/tv-serier?
Top Model, Supersize vs. Superskinny..
I taket lyser stjärnorna..
Vad är din målvikt?
Först var min plan 47-48kg. Men jag vet inte.. När jag är nöjd. Så kan bli 50 kg (faast nee..) eller 46 kg.. Eller 40 kg... Åh, så magiskt! Nee, får gå på känsla mer än siffra :P

Dina bästa tips för snabb viktnedgång?
Redbull och tuggummi? Nee.. men jag satsar ju på att gå ner ganska konstant i stället för fort. För då är chansen större att jag inte går upp allt igen än om man bara rasar.. Men kalorier! In och ut. Så viktigt. Röra på sig iaf lite varje dag. Inte äta för många kalorier om dagen MEN också inte för lite. Organen behöver 1000-1200 kcal för att fungera ordentligt. Och för att inte gå in i svält så behöver man äta runt 1000 kcal. Annars kommer kroppen ta av musklerna för att ge energi till kroppen och hjärtat är den största. Sen så regelbundet. Ofta och lite mindre är bättre än sällan och mer!

Hur började dina ätstörningar?
Jag lever väl i förnekelse. Jag har svårt att kalla mig äs för a.. Jag ser inte ut som en. Men jag var supersmal som liten, pinne! Sen vet jag inte. Mamma har alltid tryckt i mig mat. Varje måltid vi äter/ätit ihop sitter hon och säger, Är det onödigt att äta det här? Blir jag tjock nu? Vad flötigt det är.. Jag borde inte äta det här egentligen.. osv.
Sen så ända sen jag vart liten har jag fått höra att hon känner sig tjock och äcklig, därav tolkar jag tjock=äcklig. Tyvärr. Sen så blev jag större såklart. När hon alltid skulle trycka i mig massa.
Min klass har alltid sagt att jag var smalast och sen en gång skulle vi ta med kort till skolan och jag hade en bild på mig, och en tjej säger: Kolla vilken mage du har där!
Trodde jag skulle dö! Har aldrig känt mig så tjock och äcklig innan. Jag var knappt 14 då. Sen var det ganska kört.
Skolmaten har aldrig vart problem för mig, jag har aldrig gillat den och ingen har tyckt att det vart konstigt att jag inte ätit i skolan, eller ätit superlite.. Har gått med en tjej från 0:an till sista året på gymnasiet, så a.. Jag slapp skolmaten och kunde säga hemma att jag redan ätit och så..
Värsta långa texten. Lika bra att inte fortsätta skriva.. Skulle bli skitmycket då :P

Har du nått mål?
Mitt mål är att bli nöjd med mig själv. Att bli den självsäkra, snygga tjejen jag tycker att jag är när jag druckit alkohol.. Att kunna ta åt mig komplimanger, men då måste jag bli smal. Nu känns det mer som hån.
Att ha lår med mellanrum! Har lite nu, men LITE så sjukt LITE. Vill ha massor :P
Kunna gå i magkorta tröjor kanske.. Som mina kompisar kan..
Vara den där skinny bitchen alla avundas och kollar på !

IN/UT

IN:
Frukost: Vetelängd (!) och ett ägg 300 kcal (max... pojken klagade så att jag inte äter ordentligt)

UT:
PW: -360 kcal

Sjukt varmt! Jag dör!! Det kommer inte bli mycket mer motion idag.

Wiiie!

Vägde mig imorses.. Jag väger lika mycket som igår! Trots alkohol och lite oplanerad mat. Jippie :D Äntligen går det bra :) *Håller tummarna*

Svar.

Jaha..? Jag tycker att den sista bilden är skitfin, och jag hade gärna sett ut så. Bara för att du kanske är nöjd med din kropp kanske jag inte är det. Men good for you. Jag känner att jag vill och kan ändra på mig så att jag ser ut så som jag vill se ut. Så jag kan bli nöjd.
Varför skulle jag inte vilja se ut som på bilderna?
Sorry, men det är faktiskt mitt val.
Precis som det är ditt val att se ut som du vill..
Peace.
Såå snyggt!

Sallad is my friend!

Har gjort sallad jag ska ta med till festen. Som jag kan äta utan att känna ångest. Själva salladen är på 59 kcal. Och kyckligen är 78 kcal/100g. Jag lär heller inte äta 100g kyckling. Men säger att den går på 150 kcal. Avrundar ganska mycket uppåt då. Men wtf :) Better safe then sorry liksom!!
Ska mäta upp alkoholen med, så jag vet hur mycket vi tar med, sen så är vi två och delar på de, så det känns bra :)
Hoppas på en fin kväll.
Take care<3

One hour later

Nu värmer jag maten. Kom saker emellan. Alla förväntar sig att det bara är att ringa och säga till mig vad jag ska göra åt dem, när som helst på dygnet. Helst mamma. Hon gör alltid så. Blir lika ledsen varje gång. Okej om de hade vart en fråga, typ kan du vara snäll och göra det? Men det är ju aldrig så. Är alltid, gör det åt mig, fixa det nu, kom hit och gör det här.. GAH!
Så nu är jag en timme sen med maten och mitt schema är förstört. TACK.

Hunger?

Är lite hungrig.. Men ska nog vänta liiite till. Blir en Weight Watchers Moussaka. 275 kcal går den på. Om jag orkar hela. För sen så trodde jag att vi skulle äta pizza (och jag tog en sallad) men nu så ville A grilla istället. Suck.. Men pojken sa att vi kunde göra kycklingspett och sallad till de så jag fick sallad iaf :) Såå skönt med snällaste killen!
Men ändå.. Hatar när mina planer ändras. Hoppas kycklingen hinner tina bara. Äsch, mig kvittar de egentligen men... Aja..

IN/UT

IN:
Frukost: Yoghurt +70 kcal
Lunch: WW Moussaka (SÅÅÅ god!) +210 kcal (orkade inte riktigt hela, men nästan, asmätt - fuck!)
Totalt: +280 kcal

UT:
Promenad: -388 kcal
Ridning: -148 kcal
Totalt: -536 kcal

Är typ det jag kommer hinna bränna idag. Sen dansar man ju alltid också iof.. Och vi ska gå till kompisen, det är ca 60-70 kcal tror jag. Så måste de bli en promenix med hunden innan vi drar och.. Ha, kanske kan bränna 100 till iaf :) Mer orkar jag inte. Tappade suget lite när vågen visar en för hög siffra igen. Men allt som är minus är bättre än plus!

Morgon!

Jag gick upp i tid idag och har redan gått en promenad! Brände en del med :) Och jag vägde mig.
Vågen visade minus! -0,6 kg.. Fast jag är fortfarande över min startvikt så det suger. Men det går åt rätt håll och det får faktiskt ta den tid de tar för jag vill gärna fortsätta neråt, inte ner och upp och upp och ner.. ;)
Nu äter jag lågkalori yoghurt och ska dra mig till stallet!
Ciao!

Hur ska jag göra?

Jag har tänkt att dricka imorn.. Lite. Men har några problem att lösa.
1. Jag äter alltid massor när jag är full - tuggummi kanske??
2. Hur mycket ska jag äta under dagen kalorimässigt för att inte gå över målet?
3. Hur lite kalorier kan jag äta utan att bli för full för fort?
Jag har tänkt att jag ska dricka lite. Kanske nått glas vin. Men man vet aldrig. Det kan ju bli mer. Och FUCK! Systemet är ju inte öppet imorn :O Då har jag bara vodka och cider :s FAAAAN!!!

Hur gör ni när ni festar?

Last one standing.

Hemma från stan. Gick bra, F var så mätt så blev ingen fika, så det var bra :)
Nu har jag lagat mat och ätit den. Blir mätt på lite mindre portioner nu! Det är bra :) Åt blodpudding.. Haha. Jag tycker det  är jättegott och fullt med nyttigheter! Fast 190kcal/100g.
Nu ska vi fixa efter maten och sen blir det stan igen, fast med bil. Köpa vattenmelon och jag måste till apoteket.
Efter det blir det promenad! :)

Glöm inte !

Klicka här :)
Haha, är typ ingen som frågat nått, som jag tänkte mig x) Pinsamt... :s Men men that´s life!
Sitter och kollar thinspo nu! Gäller att hålla ut.. Ett glas iskall cola zero håller mig sällis.. Lovely! :)

Staden..

Ska strax gå ner till stan. Tar kanske en kvart max.. Så ska jag möta upp några kompisar där. Vi ska kika på present till studenterna.. ;) Jag hoppas på att de inte vill fika när vi är på stan. Har iof bara en laktastablett kvar.. Haha.. Vilket innebär att jag inte kan äta nått med mjölk, grädde osv... :P
Känner mig väldigt utmattad i kroppen idag.. Så måste äta mer än igår.. Vill inte bli dålig och börja faila!

IN/UT

IN:
Brunch: Tacofärs med grönsaker +183 kcal
Middag: Blodpudding, potatis och ägg +278 kcal
Fika: Glass +185 kcal
Övrigt: Weight watchers godis + skruvar +300 kcal
Totalt: +946 kcal

UT:
Gå med hunden: -68 kcal
Gå med hunden: -54 kcal
Promenad till/från stan: -161 kcal
Promenad: -260 kcal
Totalt: -543 kcal



Inte bästa dagen med motion iaf. Imorn lär inte bli bättre dock. Ska ut på kvällen så tänker mig att äta max 600 kcal. Ville hamna på 1000 idag.. Gick ju sådär. Jag ska ju äta 1000-1200 kcal. Damp.
Fast känns dumt att proppa i massa mat innan vägning.. Sen å andra sidan ska jag ut och gå en bra bit imorn på morgonen...

Facial

Sitter med en ansiktsmask påkletad. Ska in i duschen. Mamma spräckte min tidsplan helt. Blir galen !! Gör si gör så.. Blablabla.. Så för att inte gå upp i för hög stress försöker jag varva ner och planera om. Får ju bli frulle efter duschen nu med. Typ brunch... Funkar för mig iof :P
Någon som har bra koll på hur mycket kalorier olika sorters alkohol innehåller? (A)

RSS 2.0