Ångest

Jag har knappt rört mig idag och fått i mig massa onyttigt :( Orka vara värdelös hela tiden? :(

Kommentarer
Postat av: L

Eftersom din kille är helt inne på att du ska gå upp i vikt är ju han mer misstänksam nu, så jag tycker du ska ligga lågt ett tag. Försök inte att gå ner i vikt just nu, vänta tills han litar på att du äter bra och inte orkar vakta dig som en hök längre? Försöka att hålla dig på den vikten du har nu ist.

Men det är bara vad jag tycker, du gör ju som du vill :)



Jag tror att du är mindre än vad du tror att du är. Har sett bilderna på dig ju. Hade jag sett ut som dig hade jag inte försökt gå ner i vikt. <3



Jag har redan fått problem av det, jag förtränger ALLT, kommer inte ihåg mycket av mitt liv alls, asså onormalt lite. Men det blir så när man alltid har tvingat bort tankar. Sen har jag problem med humöret och det med att jag blir deppig. Har blivit varnad för att sånt kan hända om jag inte pratar om saker som har hänt. Men det går inte beskriva hur dåligt jag kommer må av att dra upp allt det igen. Jag gråter varje gång jag tänker på det typ. Vågar inte gå och prata med någon, för även om det blir bättre efter så kan det ta år innan det hjälper och under de åren kommer jag inte stå ut med att ha tillbaka alla minnerna och tankarna och frågorna.



Jag vågar typ inte heller väga mig längre, innan vägde jag mig 2-3ggr om dagen, men efter alla misslyckanden väger jag mig nästan aldrig nu. Blir bara ledsen när jag gör det.



Aa asså det smakar typ som sånna smaksatta man kan köpa. Men det låter gott ju :)



Asså jag ska resa med skolan då, fast det är bara några som blir utvalda. Hoppas jag är en av dom!



aa, ska kolla det. Ska till stan i helgen tror jag, då kan jag gå in i en asiatisk butik vi har där. Det verkar vara den enda butiken som säljer thai-saker i denna stan så får kolla där, annars får jag söka på internet :) Haha eller så kör vi på din idé ;)



<3<3

2011-03-04 @ 13:10:44
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0