Vikt

51.0

Vågen visade samma som igår.. Imorn kommer den vara högre. Nästa vecka ska den bli lägre. Måste sluta väga mig varje dag. Kanske 1-3 ggr i veckan borde räcka...

Kommentarer
Postat av: L

Sent svar.

Men mitt mål är få en platt mage, lår som inte går ihop och smala armar. Men jag tror jag kommer behöva väga mindre än 45 kg för att det ska bli så. Såp måste gå ner minst 5,5 kg till.



Alla är elaka bitchar mot dom man inte gillar. Då är du ju visst snäll bara att du har svårt att visa det. Men bra att du försöker ändra det :) jag försöker också komma över min blyghet.



Hur är de annars då? <3

2011-03-12 @ 16:00:05
URL: http://nootherway.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ja verkligen, ladda ner den eller något istället, sjukt värd!

2011-03-12 @ 16:43:51
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: L

Men du har inte så långt kvar till helt platt mage ju! :)



Jag kan inte prata alls om jag är med folk jag inte känner. Om jag kanske är med 2 kompisar så kommer en av deras kompisar som jag inte känner dit och pratar, då kan inte jag säga ett ord. Blir som en sten typ :/

Men shit att du får sån ångest :( Hoppas du kan träna bort det! Jo men det är sant, killar är mycket enklare att prata med. Inte lika dömmande och fulla av skit som de flesta tjejerna är. :)



Åh va jobbigt. Krya på dig!<3

De med magen kanske är för att den inte är van vid att behöva arbeta med så mycket mat som nu? Isf går det över efter ett tag iaf.



Det är bra med mig, lite labil när det gäller psyket dock. Men känns bättre nu efter igår när jag hade roligt. Ska ju ha roligt ikväll med så det blir nog bättre :)



Men vet inte hur jag ska få viktnedgång att inte bli ett stressmoment när jag har en tidspress :/ Det är inte bara "vill bli smal till sommaren" utan "vill inte behöva skämmas över alla mina studentbilder hela livet" Har exakt 3 månader och 2 dagar på mig..

Haha fan va gott, aa vi får vara feta tillsammans idag ;) Jag dricker bara öl, annars får jag sånna snefyllor som jag skrev om idag. Är jättekänslig för alkohol :/



Ta hand om dig du med, gumman <3

2011-03-12 @ 17:25:02
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0