Ge dig.

Dagen slutar på 1200 kcal. Strax under.
Fan. Jag är värdelös som inte pallar stress & motgångar på kvällen.
Ändå får jag lägga det bakom mig. Mitt mål är trots allt 1200.
Det är inte världens ände, tönt.

Kommentarer
Postat av: WB

Lösenordskyddar min blogg från och med nu. Vill gärna ha kvar dig som läsare/vän så jag skrev in användarnamnet och lösenrodet i epostfältet.

Kram.

2011-11-17 @ 01:13:35
URL: http://whatisbeautiful.blogg.se/
Postat av: R

Precis! Tyvärr så blir det nog lite så. :/



Jo, det är fullt möjligt med tanke på att jag vägde ungefär detta innan jag började rasa i vikt. Då såg jag väl lite större ut egentligen dock, kan jag hålla med om. För då var man yngre och hade ju kvar barnhullet... nu när jag gick upp i vikt har det mesta satt sig kring bröst, en del på lår, armar och lite mage. Typiskt kvinnlig kropp liksom.. Men jag är ändå smal. Typ. Tydligen. Ibland ser jag det, men oftast inte..

JAG trivs i alla fall inte med vikten så då ska kroppen inte vänja sig för mycket vid den. ;p

2011-11-17 @ 06:18:37
URL: http://zeropounds.blogg.se/
Postat av: tictactoe

Det var ett klokt val att jag belönade mig med ngt annat igår. Slapp ångesten :)

1200 kcal är ju precis lagom, inget att ha ångest för! Tänk på att man "ska" ligga på ca 2000 så då kan du ju se dig själv som back på 800 kcal, så tänk så! :-)



Jag landade på 1350 kcal eller ngt igår och ändå trodde jag att jag hade skött mig bra, men jag inser att även om mina mellanmål är hälsosamma så är de kaloririka så jag måste göra vissa omprioriteringar. Egenligen har jag ju aldrig slutat räkna kalorier för det hänger kvar men jag har ju bara uppskattat i huvudet tidigare och inte gkjort exakta räkningar så därför har jag underskattat kalorimängden grovt! Men bra att inse för nu kanske mina hetsar blir lite färre kcal :)



Svårt det där när man vet att man ska vara onyttig i veckan så att man måste kompensera de andra dagarna. Försök att ta en dag i taget och inte planera så långsiktigt med maten.



Nä men gumman, va ledsen jag blir när jag hör vad som hänt dig under året :-( Vilken jäkla otur du har haft! Klart att jag förstår att du har haft ett jobbigt år och det bästa vore ifall du har modet att våga berätat för ngn hur du känner så att du kan bearbeta det hela och på sikt kommer du att må bättre. Att prata om det kan göra under!



Jag finns alltid här om du behöver prata av dig <3

Hoppas att nästa år blir en positiv vändning för dig, det behöver du och det är du värd! :-)

Samma här, uppsakattar verkligen kontakten med dig!

kram

2011-11-17 @ 09:54:23
URL: http://tictactoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0