IN/UT

Frukost: Buljong med majs +16 kcal
Lunch: Kvarg och lågkalorisylt +52 kcal

Motion:
-100 kcal.

Såå dåligt på minussidan idag. Men kommer städa och sånt och det räknar jag aldrig med. Har inte tiden till motionen idag riktigt, har en vän som behöver den mer.. Japp, ibland måste vännerna få gå före <3

Kommentarer
Postat av: R

Jag jobbar på en restaurang... ironiskt nog, när jag själv försöker undvika mat till mig själv i möjligaste mån haha. :)

2011-11-15 @ 16:42:56
URL: http://zeropounds.blogg.se/
Postat av: M

Duktigt ju!!

2011-11-15 @ 16:45:08
URL: http://storlekzero.blogspot.com
Postat av: a

sv: jag blev vegetarian för lite mer än ett år sedan för att jag kände att jag ville förändra någonting. åt innan dess varken köttbullar eller korv eller liknande produkter för att jag aldrig gillat dem. så det var inget stort steg liksom :) blev det också delvis för att det skulle bli lättare att komma undan med oplanerade måltider. dessutom kunde jag laga all min mat själv då ingen annan i familjen var det. och sen tappade jag även tycke för kött. tycker att senorna osv är äckliga. men nu i höstas började jag äta fisk och skaldjur. bara för att jag ville och det är gott liksom. har även funderat på kyckling och annat magert kött. för protein är ju viktigt! minns att jag gillade rostbiff väldigt mycket på den tiden jag åt det iaf, det var därför jag frågade. fast jag tror inte att jag kommer börja äta kött igen för jag saknar det liksom inte. haha. oj, lång kommentar men jaja :)

2011-11-15 @ 17:13:56
URL: http://hhallonpuss.blogg.se/
Postat av: Cykel

Sv; japp, att simma är verkligen härligt! Och jättebra träning också, man tränar ju armar, ben, rygg och magmuskler samtidigt med varje simtag man tar :)

ajdå, synd med körtelfebern! Måste inte ha kännts så bra :o



och tack, skall försöka fixa körkort denna gång :) haha, annars flippar jag totalt...

2011-11-15 @ 18:03:33
URL: http://ryggknotor.blogg.se/
Postat av: S

Ok, jag bor i Göteborg...

2011-11-15 @ 18:05:38
URL: http://liamkingofsiam.wordpress.com
Postat av: R

Hm, låter lite paranoid nu jag vet men eftersom jag bor i en så pass liten stad så vill jag inte riktigt säga namnet, ifall världen är så pass liten att någon från häromkring läser din blogg också ;) (sånt har hänt innan nämligen, tyvärr-.- ). Men ja, det är en lite "finare" restaurang, där är mysigt som fan faktiskt! Är lite som ett steakhouse med planka på menyn också typ. :p Men de har ju också krav på en då.. :p



Ah där ser man! Är du utbildad inom det området eller, typ från gymnasiet? Vad gör du annars då, pluggar du eller det är bara det jobbet som gäller? :)

2011-11-15 @ 18:06:31
URL: http://zeropounds.blogg.se/
Postat av: tictactoe

Är det bara jag som inbillar mig eller har du börjat dra ner rejält på kaloriintaget? :-/



Va fin kommentar du skrev :) Känner detsamma för dig <3



Nej, fy vilken hemsk olycka du var med om :-( Vilken tur att du överlevde den! Du måste varit chockad långt efteråt? Men va konstigt att du inte får göra sådana restaurangsysslor med whiplash, finns det inga hjälpmedel man kan använda sig av så att man kan utföra arbetet utan att belasta??

Tråkigt att en sådan grej ska förtöra, men måste finnas andra sätt som gör att du kan jobba med det ändå??



Jo, du borde verkligen försöka ta upp det iaf, jag tror det skulle hjälpa sig mycket att ta dig igenom julen och så vet han ju anledning till om du börjar må dåligt?! Vore kul att se mer bilder på den skyddade :) kram



2011-11-15 @ 19:40:36
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag hatar det. personen i fråga vet att jag är ätstörd och hon har sett mig lida när jag var som sjukast men ändå ger hon fan på att prata om sin bantning med mig hela tiden. vad tänker människor med? o ja, det blir som en tävling. men vad har hon? ingen pojkvän och inte många vänner.



OJ vad elak jag är. Förlåt men, jag menar, jag kan vara lycklig med några kilo mer (säger jag nu) för jag har socialt umgänge, framtidsplaner och finaste killen. Tillskillnad från henne.



Nej shit, tystar ned mig själv nu. Jag är inte såhär ond egentligen

2011-11-15 @ 22:00:31
URL: http://nastydiary.blogg.se/
Postat av: TLO

Bra tänkt! : )

2011-11-15 @ 22:30:20
URL: http://frihetensvindlar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0