Cola zero & läkerol

Försöker stå emot suget som precis slog till.
Tog ett glas cola zero och plockade fram lite läkerol ifall om att.. Vill så gärna ha en platt mage imorn.
Måste se smal ut. Måste måste måste.. Finns det något så utlämnande som badkläder/underkläder liksom?!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag förstår, jag bor i skövde, och blir 18 i sommar, facebook Moa Arinell, finns bara en, haha puss!

2012-04-03 @ 21:22:05
URL: http://bonesarebeauty.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men va?! Vart bor du då? :O

2012-04-03 @ 21:32:32
URL: http://bonesarebeauty.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men wtf! Känner samma, blev ju påkommen med min förra så tänkte vara asförsiktigt, men wooh, fan läskigt ju :o Jag har följt din blogg skiiiitlänge och så nu visar det sig att vi bor typ 40 min ifrån varandra :o

2012-04-03 @ 21:45:08
URL: http://bonesarebeauty.blogg.se/
Postat av: Lisa

min förra blogg hette www.meandanamia.blogg.se. Ja, det är ju det om man känner samma så blir det abra fel, men på ett sätt kan det ju vara skönt att typ, veta om man får panik så finns det någon inte allt för långt bort som förstår...

2012-04-03 @ 21:50:41
URL: http://bonesarebeauty.blogg.se/
Postat av: tictactoe

Den där kompisen kommer inte att hamna på gatan bara för att du inte ställer upp, man löser alltid sådant på ngt sätt så inget du behöver oroa dig för utan tänk på VAD DU VILL? :-)



Ja, testa att berätta för ngn som du vet har gått igenom ngt jobbigt eller ngt liknande. Om hon PH har öppnat sig för dig så kan du med att göra detsamma, testa :)



Va läskigt att du märkte att du hade svårt att fatta och hänga med, men tänk på att du nu vet vad det beror på och det finns hjälpmedel och sånt som underlättar. Klart ingen kommer att skratta åt dig, du hade ju otur att det blev så här och inget du kan göra ngt åt. Det kanske inte heller märks så mkt som du kanske upplever att det gör?



Usch stackare, kan tänka mig att det blev mkt att smälta på en och samma gång för dig :-/ Men du kanske kan se om du har möjlighet att ta upp det nästa gång?



Hoppas att ni firar påsken ihop du och din pojkvän :) Gullig du är som ger honom ett ägg :)



Ja, det är oftast svårt att ta tag i det själv och ngt är ju inte som det ska om man pendlar så mkt i vikt.



Det gick helt OK med kompisen, men alltså shit va hon har ändrats! I höstas var hon inte alls så här. Nu ska hon verkligen äta minst av allt, både maten och det onyttiga och så ska hon tala om hur mkt hon tränar. Jag tycker att det är skitjobbigt för det gör att jag känner mig så onyttig och fetast som vräker i mig. Jag kan inte äta ihop med henne längre utan att få ångest och det är jättetråkigt :-(



Klart att du kan vara smalare än henne, man är ju byggd olika. Du kanske har mindre fett och mer muskler men att du ändå ser smalare ut. Jobbigt att du vet om hennes vikt jag tycker att man jämför sig så när man får höra ngns vikt. Jag skulle aldrig vilja veta min kusins vikt, skulle absolut inte palla det för jag vet att hon säkert väger ngt på 40-strecket. Fast om det skulle visa sig att personen vägde mer så skulle man ju bli glad. Knepigt det där :-/ Brukar du säga hur mkt du väger till folk du känner?



Jag hittade bostaden via blocket, så jäkla tur att jag fick den för hon hade över 200 sökande och så valde hon ut mig :-P Det är sjukt svårt att få boende i sthlm, det är sådan brist coh det gör att de tar översummor. Jag skulle inte ha råd med en 1:a som student för de kan ligga på 6000-10000 kr att hyra i 2:a hand, helt sjukt...



Va häftigt att han tränar dig i ridning! Har du tävlat ngt? Saknar att rida och saknar hästkontakten, de är fina djur :-) Hade du egen häst?



ska kolla på fb och se om jag hittar det du ritat :)



Va smart att du skriver i word först! Det är ju lättare att se och så ser man ju om man stavat fel.



Du är så fin och omtänksam! Jag kan inte alls känna igen mig när du beskriver dig som en elak person för det är du verkligen INTE! Du har ett gott hjärta! Jo, det är så sant detta med att man inte ger upp och jag ska försöka att se det så. Ja, jag har nog blivit mer deprimerad på sistone. Var på SCÄ idag och de verkar riktigt duktiga! De menar på att ibland kan deppigheten orsakas av att man äter för dåligt så då kanske jag börjar må bättre när jag väl börjar våga äta riktig och mer mat?! Vore ju en enkel lösning om man bara genom att äta bättre börjar må bättre, men det är ju lättare sagt än gjort eftersom ångesten för att gå upp i vikt sätter stopp för det.



Hur ska du fira påsken nu då? :-)



kramar



2012-04-03 @ 21:51:21
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: s

jag tror faktiskt det jag :)

jag mätte den förut, och på en speciell våg :P men nu vet jag inte längre men jag uppskattar bara, alltså det finns ju´ett litet mätverktyg att göra det med ;P

jag ska skriva ett inlägg nu faktiskt :) fett kul ju :D

varför ska du bo ensam? har ni gjort slut du å din kille ?:/

2012-04-03 @ 23:03:29
URL: http://sameoldpath.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Jamen precis! Visa att du vill ha honom! :)

Haha jäklar! Jag tror jag ska fylla mitt påskägg med naturgodis, har ändå ätit så mycket godis på senaste ;P



Självklart måste du tänka på vad som är bäst för dig, och det betyder inte att du är egoistisk för det som man kan känna. Hon har ju ändå snackat skit om dig bakom din rygg, hur schyst är det ens? :O



Usch, vad jobbigt! Hoppas du mår bättre idag! <3

Det är okej med mig, lite nyvaken och är besviken på mig själv och vågen :/ Men tar nya tag idag, fuck you fat! :D



Och tack för kommentaren i skyddade :) <3

2012-04-04 @ 08:53:37
URL: http://wannathinlife.blogg.se/
Postat av: J

Jag vet precis vad du menar, tro mig!

När min mamma skulle tvinga mig till att ta mitt första sommarjobb så vägrade jag. Både hon och min "pappa" retade mig för det när jag förklarade att jag inte kunde det på grund av socialfobin.

Nu i efterhand så har jag pratat med henne om det och det visar sig att både min moster och lillebror har det också..



När jag träffade min sambo för tre år sedan så insåg jag att det bara var att bita ihop om det skulle fungera, då han bodde i Skåne och jag i Dalarna.

Jag fick alltså pendla med buss enkel väg i genomsnitt 13 timmar (!) varje gång och där bröt jag lite med mitt sociala handikapp eftersom jag verkligen ville satsa helt och fullt på vårt förhållande.

Visst, jag kanske inte är världens mest utåt person men oftast så går det enkelt att isolera sig när jag är ledig från jobbet (arbetar bara 55%) och då kan jag sitta ensam dagarna långa utan frågor vilket är skönt :)



Jag har som sagt ett stort kaos och jag vill inte börja dra i allt än av den enkla anledningen att jag inte tror jag skulle orka med det.



Men man får se de dagar som går bra och vända allt positivt :)



Keep fighting <3

2012-04-04 @ 09:51:56
URL: http://tjocktjocktjock.blogg.se/
Postat av: Allie

Sv. Ja, jag screenshottar skärmen på iphonen (håller in powerknappen och homeknappen samtidigt lite snabbt, så tar den en bild) :)

2012-04-04 @ 10:21:42
URL: http://qiwi.webblogg.se/
Postat av: s

kanske inte superbra skrivet och jag håller ju mig somsagt inte till deffens "regler" haha men jag försöker :P

2012-04-04 @ 10:44:16
URL: http://sameoldpath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0