Ingen mobilblogg.

Jag kan inte uppdatera från mobilen längre, det är något strul med den :/ Dumma appar.... :(
 
Därför kan det bli dålig uppdatering i helgen. Det är lite tråkigt, men inget att göra åt.. Får se när den kommer igång igen!
 
Idag har jag tränat på morgonen :) Blev crosstrainer och ett pass! Sen så har jag även hunnit med en PW på detta! Härligt :) Har inte vart sugen på mat idag så drack en Gainomax vanilj förut. 250 kcal. Men det fick det vara värt. God var den iaf. :) Fast jag vet att jag måste äta mer idag än bara detta. Det ska jag också. Sen, med vänner. 
Vi ska laga mat tror jag. Om ingen ångrat sig och hellre köper något. Då får det bli sallad för min del isf. Vill inte ha en flottig pizza idag. Fast jag är sjukt svag för pommes. Men nej, inte förstöra.
 
Eller varför säger jag så? Jag FÅR äta VAD jag VILL. Sluta nu J! Vi får se helt enkelt.. Sallad är ju galet gott också :P Ska dessutom dricka alkohol. Japp, illa men sant. Kanske kanske idag. Har inte bestämt, men imorn blir det iaf. Vet inte om jag vill köra två dagar i rad. Vill inte kasta bort all träning liksom... 

Bränna bränna!

Dags att bränna fett & gårdagens synder!


Mobilblogg!

Har ingen dator hemma just nu.

Kommit hem från gymmet nu. Min kropp är trött. Det var tungt idag. Därför har jag ätit lite nu med. Inte vad jag planerat men jag ska orka träna imorn med.

Det är bara att kämpa på! Vill man ha nått får man jobba för det!


Paket till mig ^^

Nu har mitt paket från gymgrossisten kommit!! 
Hoppas jag hinner hämta ut det efter träningen ikväll :)
 

Bild på mig!

Ligger ju förövrigt en bild på mig på den skyddade... :P

Rumour has it.

Sitter i soffan. Med datorn i knät. Är trött idag med. 
Känns som om jag har ett tryck över bröstet, träningsvärk och matt överlag. 
 
Jag åt två kakor nyss. Ack så gott, men egentligen onödigt. Kunde ätit något nyttigt istället, men icke. 
Ska äta pyttipanna till lunch. Inte jag som lagar den. Känns lite jobbigt för då vet jag inte hur mkt kcal det är i den. 
Sen ska jag jobba jobba jobba! Och efter jobbet blir det träning. 
 
Så det är inte säkert att jag äter något mer efter pyttipannan iof. Fast idag är en sån dag när jag borde ladda upp med lite extra energi känenr jag. Svårt det där. När kroppen vill en sak och jag en annan.
 
Vi får se. Hela lägenheten är fylld med dofter av diverse nybakade kakor dock. Svårt att stå emot, samtidigt som jag inte orkar resa mig ur soffan.
 
Hoppas ni får en bra dag alla!

Inte som jag trodde.

Jag gjorde en överslagsräkning igårkväll på vad jag hade ätit. Eftersom jag inte visste exakt så tog jag i lite. Hamnade ändå inte på så mkt som jag trodde jag skulle. Nästan exakt 1300 kcal.

Sen så tränade jag på det dessutom. Nu vet jag inte vad träningen brände dock. Däremot vet jag att mitt BMR ligger på gränsen till 1300. Om det var 1296 eller 1294. Får kolla på det.

Funderar på dagens planer. Ska jobba. Tanken är att jag ska gymma efter jobbet. Det tror jag att jag orkar. Eller klart jag gör. Kör bara.

Imorn är veckans sista pass inbokat. Sen blir det vila lördag & söndag. Tror jag.

Så skönt att vara tillbaka och skriva av sig, och läsa hur det går för alla fina människor! Önskar er all lycka <3


Work hard.

Nu är jag hemma från träningen. Klarade av alltihop galant! Kände mig lite yr på sista varvet idag dock.

Har ätit en smörgås med ost&skinka. Inte bästa alternativet jag vet, men behövde något i mig och mormor hade fixat i ordning de åt mig. Har ändå tränat så pass idag att det inte borde vara någon fara?

Undra vad man bränner på passen?

Imorn blir det läkaren, jobba & träna! :)


Matt & däven.

Känner mig ganska matt idag. Trött. 
Mina vänner säger att jag tränar för mycket och behöver vila med. Men jag tycker ju att det är så roligt! Önskar bara att jag inte var så himla trött i kroppen idag.
 
Har varit framme en sväng på stan idag, istället för PW. Rörde på mig iaf. 
Köpte ett par shorts i strl 34! Dem passade ^^ Såå glad! :) För mig är den en ganska big deal för jag har breda höfter som gör det svårt för mig att hitta brallor som passar. 
 
Sen så red jag pållen. Han var också trött idag. Gick en runda med hunden och nu ska jag vila lite. Kanske ta en bit äppelkaka som mormor försöker muta mig med. Åt förövrigt ugnsbakad lax, 2 pot & ärtor till lunch.
 
Ikväll väntar gymmet. Ska vara med på två olika pass så blir ca 1½ timme där. Kanske mer om jag orkar springa nått med. 

Let me sleep...

Nu ska jag sova.. Imorn blir det en aktiv dag! Ska rida, träna två gånger och ev en längre promenad! Om orken och tiden räcker till ;-) för promenaden då. De andra ska jag köra oavsett! :P


Gymmat!

Vart och kört ett pass på gymmet idag. Nu har jag visserligen ätit lunch. Men man måste äta ibland med. 
Har träningsvärk och är trött. Vart ute med hunden och gått också. 
Ikväll ska några kompisar till mig träffas och äta. Pizza. Jag ska också vara med, men tänker att jag tar en sallad. Så ska försöka hålla mig till det. 
 
Jag såg på min lapp att jag sänkt mitt mage/rygg fett ganska mkt. Från 23% till 17% ! Vill bara ner ner ner :)
Fast samtidigt vet jag att jag måste ta vikten med en nypa salt. Som min tränare sa, jag hade vägt mindre om jag inte hade byggt såpass med muskler. Men det var ändå mindre än innan, så det är bra det iaf. 
 
Jag räknar inte kalorier längre, eller för tillfället. Jag kan äta "flottig mat" och så. Men om jag tränar. Jag ska börja räkna igen, men inte än. Förtillfället kan jag inte laga mat hemma och då blir det svårt. Men har lite koll i huvudet ändå. Det känns bäst så. Är ganska bra på att uppskatta saker fortfarande. 

Jag kanske kommer tillbaka!

Här har det varit tomt ett tag. Vart en jobbig sommar på många sätt.

Har dock blivit duktig gymbesökare! Har haft min andra invägning med och sett att jag tappat i vikt och fettmassa. Hade jag inte byggt såpass mkt muskler som jag gjort hade jag vägt ännu mindre sa tränaren. "men det vill du ju inte, då finns det inget kvar!" hahaha säkert...

Hur är det med er? Saknat så många av er! Läst era bloggar iaf <3


RSS 2.0