Idag mår jag inte bra.

Idag känner jag att jag ligger i riskzonen för att få en ångestattack.. Den ligger och lurar strax under ytan. Men jag måste trycka bort den, har inte tid med sånt nu.
Mitt förhållande rinner mig ur händerna? Eller?
Jag är så jävla rädd. Vill inte förlora det som är viktigt för mig.
Det som får mig att orka och vilja kämpa.
Jag kommer hata mig själv resten av livet om det här går åt skogen.

Kommentarer
Postat av: --

Jag brukar ta en paus från mig själv när jag känner att jag håller på förstör för mig själv. Nu vet inte jag om jag tolkar fel om förhållanden och så, men.. Ofta kommer jag fram till att det är ätstörningen som håller på ta över, det är bulimin som vill vara själv på kvällarna och det är anorexin som inte vill äta middag ihop. Jag kommer fram till att jag inte vill välja dem framför min prins, nu vet inte jag vilken relation ni har om det går att prata om.. men det brukar hjälpa. Jag ber om ursäkt, säger att jag har det jobbigt och att det är elaka tankar som håller på ta över hjärnan och att om de tankarna fick bestämma skulle jag aldrig mer kliva ur sängen typ.. åh, jag hoppas det känns bättre <3 <3 det kommer bättre dagar och det löser sig säkert! <3

2012-02-23 @ 11:32:48
URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: levaavluft

ja du är har rätt, men 5-6 gram ÄR ca 5 kryddmått :)

ush, jag vet hur det känns, med stått modell mycket förut. jag hatade det .. trivdes inte alls.. men man fick ju betalt .. (A)

vilka står du för ? :)

jag stod för filippa k, marc o polo, hunky doory, mest katalog. men aldrig mer ... :P

2012-02-23 @ 13:17:07
URL: http://levaavluft.se
Postat av: S

Mamma fick dvdn i julklapp. Men jag kan ta reda å det =)

2012-02-23 @ 20:46:03
URL: http://specialsecrets.blogg.se/
Postat av: Tic Tac Toe

Usch då, du måste försöka ta reda på vad det är i din omgivning som du reagerar med panik och försök inte att trycka undan den utan låt den komma om den vill, annars ökar trycket och det blir kanske värre.



Njae jag hittade inte så mkt men jag måste säga att jag kan se att jag faktiskt fått mindre ben och ass :-P



Det trodde jag inte var möjligt för mig längre och jag tror att det beror på att jag inte tränar längre så det är bara muskler jag tappat och inte fett, men jag är glad ändå oavsett vad det beror på så är smalare ben smalare :-)



Ja, men då hade jag rätt att hon såg dig som konkurrens för hon såg ut att väga lika lite som du eller t.o.m. mer än vad du gör så jag förstår att hon ser dig som konkurrens. Va skönt att hon vill gå upp i vikt så att det inte blir ngn hets mellan er.



Bra, satsa på 50 men på ett hälsosamt sätt :-)



Ja, killar tycker att 54 kg är jättelite för innan när jag var större så gissade de på det och jag tyckte att det var asmycket men det tyckte de var lite (!) Antagligen för att de jämför med sin egna vikt. Visste du att jag förresten burit en kille på ryggen som vägt 108 kg?! I hogklackat dessutom, så inte konstigt att jag har feta ben med alla muskler i :-P



Ja det låter ju bättre att du tar pauser så att du får i dig allt.



Vill du berätta om det där med mat och din mamma? Förstår om du inte vill.



Hmm, den frågan var knepig! jag tror inte att ditt ätande räknas som småätande, utan jag tror att det handlar om att man går och äter chips och godis då och då? Alltså det du äter kallad för mellanmål och det är en helt annan sak! Så berätta hur du tolkade det, lättare att förklara :)



Okej, då får vi se vad de säger. Ska vara på dig och peppa dig med att du ska våga säga detta med maten! ;-) Jag har förresten fått tid jag med :-)



2012-02-23 @ 20:54:23
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: L

(Jag kunde inte kommentera inlägget över så jag kommenterar här istället)

Klart du klarar att släppa på tyglarna!

Det är svårt som fan men vi måste ju klara det.

Man kan om man vill, eller hur? :D

Ana ska inte vinna över allt! <3

2012-02-24 @ 10:00:12
URL: http://karusellkaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0