Imorn eller fredag?

Ska jag väga mig imorn eller fredag?? Panik... Tänk om jag väger MASSOR!!
Ska ju ha mens vilken dag som helst nu med.. Urk..
Detta är varför jag väger mig varje dag.. När jag struntar i det i mer än 2-3 dagar blir jag seriöst RÄDD för vågen och tror att min vikt skenat iväg.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kanske borde vänta med vägning tills några dagar efter mensen?

2012-03-01 @ 07:51:37
URL: http://forevertomorrow.blogg.se/
Postat av: --

Aotch, men ja jag kan verkligen förstå både att det känns piss och att det kan vara det ni behöver, att flytta isär alltså. Ibland känns det som att jag vill ha paus från allt, även karln, det blir bara för mkt. Även om jag älskar honom så krockar allting. Hoppas det går fint! <3



Då skiter vi i det där med lösen o hemliga bloggen tror jag, hehe.. ja törs inte ge ut min facebook :P men går ingen nöd på mig så länge du har den här bloggen med <3

2012-03-01 @ 09:32:59
URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: Tic Tac Toe

Varför ska du ens väga dig nu då? Särskilt inte bra att väga sig innan mens (jag samlar alltid på mig mer vätska då och får högre vikt). Känner du inte för att väga digså hoppa över det, du behöver faktiskt inte väga dig. Vikten säger inget om ditt värde! :-)



Ja, jag är extremt motiverad til att bli hälsosam nu! Det enda svåra är att försöka vara nyttig på helgerna, har inga problem med att vara det på veckodagarna men helgerna spårar ut. Hur gör du? Går det bra för dig att bara unna sig lite?



Ja, visst känns det som att det är fler som drabbas? Tycker även att alla överlag är smala än tjocka, iaf unga tjejer.



Du kanske bara behövde den attacken för att lätta lite på trycket?! Det byggs ju upp under en tid så det kan kännas väldigt befriande att få släppa ut allt. Hur har det kännts efteråt?



Nej det låter som en dum idé att testa att gå ner till en låg vikt bara för att. Bättre att sträva efter att hitta en hälsosam vikt där man mår bra psykiskt och fysiskt.



Då är det ju klart att du kan sjunga och var inte rädd för att visa det för andra! ;-) Nej jag kan inte sjunga men jag får bra på singstar för att jag kan ta i och träffa tonerna, men sedan så låter det inte bra om du förstår vad jag menar :-P



Klart att din pojkvän uppskattar dina kramar! :) Håller helt med dig! Man bedömmer ju inte andras kroppar när man kramar så varför skulle de bedömma ens egna?! Dock brukar jag få kommentarer av min mamma att min rygg känns benig så kankse därför jag är rädd att alla ska känna det?



Okej då hänger jag med, många yrken som är bättre betalt i Norge! :)



Ja, det är tydligen ett särskilt test som heter Stepwise som tar så lång tid att genomföra så det blir väl att jag inte får göra det vid första mötet utan att man bokar in en särskild tid för detta men låter ju sjukt lång tid för att fylla i ett test?!



Vad för typ av tester har du fått göra?



Hmm, den cookies tyckte jag inte heller var så bra utan då är de andra smakerna bättre. Mums romerska bågar är gott ja :) Hur mycket är lagom att unna sig på typ fredag och lördag? Hur mycket äter du av sötsaker och sånt? (obs dock inte hets, om du nu får det)



Händer i helgen?



2012-03-01 @ 09:42:17
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: Work it out

De går inte att gå in på din skyddade blogg :(

2012-03-01 @ 18:58:27
URL: http://workitout.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0