Attans...

Om det inte var för att jag ska laga mat åt pojken så han har till jobbet hade jag skitit i maten och gått och lagt mig. Men så är inte fallet. Så likabra att laga till mig med? Kyckling blir det. Å nått mer..
FEBER! Mår skit :(

Kommentarer
Postat av: amlikethis

Sv: Jo, fast när jag vägde mig hos BUP för 5 dagar sen så vägde jag 58 kg (utan kläder) det känns lite overkligt att ha gått ner 1.5 kg på 5 dar..;/<3

2012-01-17 @ 19:46:51
URL: http://aamomentlikethis.blogg.se/
Postat av: amlikethis

Sv: ja det är svårt;/<3

2012-01-17 @ 20:12:09
URL: http://aamomentlikethis.blogg.se/
Postat av: EF

Sv: ja precis. Det är så sjukt dumt att ge upp när man typ ätit en sak för mycket! Det brukar jag göra och helt plötsligt så känner man bara att ja men har redan misslyckats så kan lika gärna fortsätta äta men det är så sjukt onödigt! Blir ju bara ännu värre då men går inte att stoppa sig själv. Man har liksom redan bestämt sig för att äta och då kan man inte tänka om -.-



Och ja jag måste också lära mig att bara äta middag. Får äta lite mindre och mer kontrollerat. Men slutar ändå att jag går och tar en till portion och sen fortsätter äta äta äta.. Jätte jobbigt! Men får bara jobba vidare på det!



Sen när jag hetsar så fattar jag inte vad det löna är för jag njuter inte av maten, det handlar typ bara om att ha mer och mer och ha munnen full!

2012-01-17 @ 20:19:13
URL: http://enticingfragility.bloggo.nu
Postat av: tictactoe

Japp, det är säkert att man bara kan få hjälp med tankarna :-) Så länge man får frivillig hjälp så avgör man ju vad för typ av hjälp man vill ha :) För min del så vill jag också bara ha hjälp med tankarna, för tänker inte gå upp i vikt jag heller!



www.abkontakt.se där kan du se om det finns ngn äs-enhet nära dig.



Det är likadant med dig! Tråkigt att du inte ser att du är mkt smalare än din vän och att du absolut inte behöver gå ner mer i vikt. Din pojkvän gör rätt i att vara orolig för dig! Låt det inte gå gör långt, utan be om hjälp innan <3



2012-01-17 @ 20:53:09
URL: http://blueshine.blogg
Postat av: EF

Sv: Precis så känner jag också! Man är ostoppbar och bara springer efter nått och plötsligt står man där och brer smör på en macka. Då vaknar man plötsligt upp igen och bara va fan håller jag på med? Men sen äter man det ändå för man har liksom redan kommit så långt. Sen tar man ett kex, sen "bara" en till, och en till, och en till osv, osv.. Va fan alltså haha?



Försöker också stanna upp och tänka. Ibland klarar man att bara gå och slänga det man håller på att äta men ibland går det bara inte.. Som här om dagen så hade vi två ägg som nån var tvungen att äta så fick jag ta den ena och så åt jag den med gulan vilket jag annars aldrig gör men nu satt mamma bredvid så kunde inte bara sätta mig och pilla ut den så jag åt hela ägget och det var så sjukt gott och kände bara att jag måste ha det andra också men sen när jag stod med det i handen så tänkte jag bara att nä för fan, 85 kcal, det är inte värt det så krossade jag det och slängde det.

Sjukt skön känsla efteråt när man lyckats stå emot :3



Och ja jag äter oftast också bara för att ha nått att göra! Speciellt när man kollar på tv eller ibland vid datorn -.- man bara måste ha nått att tugga på!

Men fick tipset att HELA tiden ha en flaska is vatten med sig. Överallt! Så tar man bara den och smuttar på när man måste och det fyller ju också magen så man inte kan äta så mycket mat sedan ;)

Haha du kanske visste det redan men har liksom aldrig tänkt på nått sånt innan!

2012-01-17 @ 20:58:58
URL: http://enticingfragility.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0