IN/UT

Frukost: Havregrynsgröt med sylt 63 kcal
Lunch: Äpple och banan 186 kcal
Middag: Sushi 250 kcal
Övrigt: Popcorn & godis 800 kcal (?) Är inte säker, men hellre för mkt än tvärtom.

Motion:
Promenad med hunden 80 kcal
Cykel 450 kcal
Stallet 70 kcal
Promenad med hunden 50 kcal

Resultat: 649 kcal

Kommentarer
Postat av: s

sv: du är så duktig tycker jag! :)

Vet du, imorse vaknade jag upp och fick en ENORM lust att hetsa idag, det kändes som att det verkligen är en perfekt dag till det, jag kan vara ensam hela kvällen hos mitt ex mamma, brukar hänga där, och då kan jag köpa massa skit å vräka å kräka! Men fan jag måste stå emot, jag väljer nog att vara hemma hos mamma och pappa istället för att vara på säkra sidan :/ har du nåt akuttips på hur jag ska göra för att bli av med suget?:( det är supersvårt nu :O



Hah testade också att trycka armen mot magen fett hårt igår, det hjälpte faktiskt lite XD

2012-01-20 @ 14:22:19
URL: http://sameoldpath.blogg.se/
Postat av: D

Hej fina! Hur är det?

2012-01-20 @ 16:22:47
URL: http://allrainnerst.blogg.se/
Postat av: Hanna

Aw, tack för din snälla kommentar! :p



Kanske kan få lösen till din skyddade, om du inte tycker att du gett ut för många redan? (:



Och btw, sjukt bra du lyckats hittills idag!

2012-01-20 @ 16:26:13
URL: http://forevertomorrow.blogg.se/
Postat av: Tiah

sv: Det är jag, supernöjd :D väntar mig dock ingen nedgång alls imorgon eftersom jag gick ned så idag.

hm, jadu. har alltid haft det lite komplicerat med mat och vikt. har varit inne i en extremt lång fas av tröstätande, som ett sätt att vara själdestruktiv + att kortsiktigt lindra ångest efter att jag slutade skära/bränna mig. men jag trivs inte alls med att vara stor, det känns fel. har ju gått ner mycket i vikt förr, men då gick jag ner för mycket på en gång så det gick jag ju rätt snabbt upp igen (gick ner ca 17 kg på en månad, du hör ju själv, alldeles för mycket på kort tid). Jag vill kunna passa i fina kläder (eller i mina gamla). Vill inte behöva köpa nytt för att det jag köpte två månader tidigare är för litet. sen så ska jag gifta mig i sommar, så det motiverar ju också ;)

oj, nu känns det som att jag skrivit en hel novell här, haha.

2012-01-20 @ 16:27:09
URL: http://timetogetthin.blogg.se/
Postat av: W

SVAR; jo jag vet. Jag har inte orkar heller, har varit helt utmattad. Men nu är de hårda veckorna över och jag ska börja med ABC dieten igen, och då blir det nog lite mer mat. Kramar ! <3

2012-01-20 @ 17:18:01
URL: http://proanalife.webblogg.se/
Postat av: a

sv: jag vet inte vad jag ska säga... men det du sa var väldigt fint. tack <3

2012-01-20 @ 19:01:43
URL: http://hhallonpuss.blogg.se/
Postat av: EF

Ja.. Men tyvärr spydde jag idag igen haha... Först hets, spydde, mer hets, spydde, ut med kompisar och åt massor men har inte spytt igen efter det.



Men, imorgon ska det inte hända! Ska köra minimum mat och klara det för nu ska mia inte få ha makten mer! Pinsamt hur svag jag varit dessa senaste dagarna..



Ja det är så skönt :) bra att du också gjort det! Verkligen mindre press på en och mindre oro och stress över kalorier och sånt.



Just det ja! Men använder nästan aldrig på datorn, mycket svårare typ :s



Ja det är också väldigt avlastande! :)



Men det är ju ändå liksom okej om han blivit så vaksam. Får ju försöka få det att se lite bättre ut än vad det är ändå. Men får ju som sagt inte bli en vana ;)

Nä då, så är jag med. Men jag är väl också hel knäpp. Men då är vi två :) <3

2012-01-20 @ 20:52:42
URL: http://enticingfragility.bloggo.nu
Postat av: tictactoe

Vilket bra inlägg om att sluta spy! Riktigt sstarkt av dig att ha gått från att spy så ofta till hur det är för dig idag! :-D



Tack för din kommentar om mina ben! Låter ju kanonbra att försöka peppa sig själv och säga bra saker, ska också försöka med det för om man inteser det man har så kommer man inte ens uppskatta att man blir smalare!



Gillar att du säger att det inte är OK om det inte är OK för mig att hon tar i mig, men har så svårt att säga ifrån till folk. Jag anpassar mig hela tiden, tillåter sådant som får mig att känna mig illa till mods för att rädlsan för ifall jag skulle säga ifrån leder till dålig stämning... Hon är väldigt fysisk av sig eftersom hon är massör och sånt så hon är van att ta i folk.



Men hon får mig verkligen att känna mig som ett stort fetto! Som igår pratade hon på om hur smal hon är, att hon inte har höfter som vissa andra (kände mig direkt träffad!). Hon tog i mitt ben och arm igår också för att vissa olika punkter och sådant de hade lärt sig i skolan och fy fan vad jag hatar det... Hennes ben är to die for, ska jag säga dig! Hon får alltid komplimanger för sin kropp. Det enda jag har smalare än henne är armarna. Jag har skrivit hennes namn i e-post fältet om du vill se vem det är jag pratar om...



BTW du ser jättesmal ut på dina kort på fb. Dina ben är också to die for! Ingen som kommenterat din viktnedgång?

kram

2012-01-21 @ 10:20:29
URL: http://blueshine.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0