Godkänt.. Kind of..

Det blev mkt kalorimässigt idag. Kom i princip upp till +1000-1200 kcal, inte räknat än... MEN inte haft ångest och när jag kände att de var på väg att spåra med snacksen vi köpt så hann jag och kunde sluta!! Så jag vill faktiskt se detta som en lyckad kväll ändå :-)

Hoppas ni också haft det bra!! Vad har ni hittat på? :-)


Kommentarer
Postat av: Tic Tac Toe

Jag gillar att du har de där, 3 bra sakerna men du borde inte ha med 3 dåliga saker utan bara de bra och om du nu ska ha tre dåliga så borde de komma först så du avslutar med de bra :-)



Ja, jag vill också vara en sådan där riktig mys-tant eller vad man säger som bjuder mina barnbarn på fika och struntar i att banta och sånt :-)



Nej, så är det ju verkligen inte att man ber om hjälp för uppmärksamhetens skull. Du skulle väl inte tänka så om ngn annan? Ja, min klasskompis tog livet av sig och den begravningen var den värsta jag varit på och man märker hur alla inte har blivit densamma efter det. Man sårar folk oerhört mkt med det så hellre be om hjälp en gång för mkt än en för lite!



Va bra att det hjälpte att han sa så, skulle också vilja ha ngn som lugnar ner mig. Eftersom jag aldrig har haft en kille så tror jag att jag aldrig duger, inte ens för ngn men skulle man ha en pojkvän så vet man att man iaf duger för honom? Bra att du sa att det hjälpte, du kanske ska säga det oftare till honom så att han vet att han gör skillnad?



Ingen aning om vad det kan bero på detta med mensen just när man tar p-piller men eftersom du glömde en dag så kan den väl bli lite oregelbundne eller ngt?



Bara för att folk har förutfattade meningar om en så betyder det inte att man inte kan ändra dem, bevisa att de har fel om dig! Att du visst är en trevlig och rolig person att umgås med! :-)Va bra att du tog mer plats, du kan om du vill och det kommer att stärka dig att du klarar dig själv och har ett eget liv fast att du även har honom om du förstår, behöver liksom inte vara antingen eller.



Va kul att ha killkompisar, men kan tänka mig att det blir lite problematiskt när man blir äldre. Jag faller alltid för killar som har massa tjejkompisar och eftersom jag inte har killkompisar så kan jag tycka att det är jobbigt, för var går gränsen?



Du skrev aldrig hennes namn i e-post rutan :-)Jobbigt att hon mår dåligt. Det är ju oftast så att man går upp och ner i vikt med en äs.



Idag ska jag få besök av en kompis hemifrån och hon har haft anorexi och kan fortfarande inte äta onyttigt eller mkt kolhydrater så kommer bli en utmaning att ha henne här för då får man ångest fäör ingenting. Tror inte ens att hon äter smörgås och det är dte jag lever på typ... Hennes ben är att dö för, jättesmala dessutom så jag jämför mig alltid med henne! Men denna gången ska ag se till att jämföra henne med min kusin för att se om min kusin verkligen är så smal och bra som jag trott, det kan ju hända att min kompis faktiskt är smalare än henne och då kommer jag må lite bättre eftersom hon inte är smalast om du förstår hur jag tänker?



Hur ser din helg ut? Försök att ha kul & släpp äs-tankarna! :-)

kram



2012-03-24 @ 09:58:59
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0