Ligger i sängen nu..

Insåg precis att jag kommer få springa som en tok på toaletten inatt.. Av all läsk. Vad tänkte jag där liksom? :P

Snälla söta, ge mig ett middagsförslag tills imorn! Börjar få idetorka :(
Nyttigt & kalorisnålt vore trevligt, det gör inget om de är matigt heller.. Minskar risken för hets ju ;) iaf för mig...

Hur är de för er med sånt? Vad utlöser era hetser?


Kommentarer
Postat av: s.

det är massor av socker och kolhydrater i majs, det är skalet som gör att de inte kan brytas ner ordentligt, dessutom brukar man ju inte tugga dem så noga heller ;)

och om man inte är försiktig när man köper majs på burk så kan man råka köpa sån där det är maaassor av tillsatt socker.

2012-03-13 @ 23:23:51
URL: http://sofiakollenhag.blogg.se/
Postat av: Chanel

Jag brukar hetsa när jag vet att det finns färdig mat som jag gillar i kylskåpet. I min familj lagar vi inte mat så ofta och därför blir det typ speciellt och extra mycket om nån gör det, så det blir alltid rester kvar så man bara kan värma i micron och äta. När jag vet att det finns mat så kan jag inte tänka på annat typ, fast jag åt samma sak några timmar innan kan jag inte sluta tänka på hur gott det var och vill ha mer. :(

2012-03-14 @ 00:01:43
URL: http://hellofatso.blogg.se/
Postat av: elin

Det som utlöser mina hetsar är nog mest sötsaker. Hoppas du får en fin dag! Och sen tänkte jag höra hur det blir med lösenordet. Jag har all förståelse för om du inte vill ge ut det, men du skrev att du kunde det om jag skickade min mail, so i did. Men sen har jag inte hört något mer om det:P PUZZ<3

2012-03-14 @ 07:24:55
URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: Tic Tac Toe

Ja, hoppas på att mötet blir givande för dig! Jag har nog inte heller tänkt så mycket på hur det kommer att gå på mötet. Men längtar efter att få se vad det är de kan erbjuda mig iaf.



Hur tyckte du att helgen gick?



Alltså jag kan inte fatta att du får höra att du är tjock, de måste ju driva med dig fast du inte fattar det? kortet du var med på, på fb var du ju jättesmal på. Bra att du skällde ut honom!! Vad sa han då? Han måste skämtat.



Läkaren sa väl ngt i stil med att jag ser att dina ben är vältränade eftersom de inte flyter ut eller ngt sådant. Alltså det var ju bra att jag insåg att det kanske inte var fett som gjorde mina ben stora, utan att det faktiskt var muskler men å andra sidan vill jag inte att ngn ska kommentera mina ben eftersom jag har sådant komplex för dem.



Ja, det skulle vara skönt som du säger att ha ngt att skylla på men på ett sätt så känns det som att folk inte fattar att det är en sjukdom utan att man själv har valt det.



Jag testade Oh my applepie i söndags och det var ingen hit för mig som gillar choklad men det var gott med äppelbitarna i, iaf :) Undrar vad den nya smaken var?



Hoppas att fotograferingen går bra idag! Berätta gärna hur den var, alltså tema och allt som hände tycker sådant är spännande :)



Jag har nog inte så svårt att öppna mig, men just dne fysiska biten är jag så ovan med. Jag tycker att jag är så dålig på den. Har liksom fått frågor om hur många jag hånglat med och då tänker jag att jag är dålig. Vet liksom inte vad jag ska göra av händer och tunga, suger helt enkelt på allt som är fysiskt...



Okej, då förstår jag er relation! Blir ju lätt så att man blir intresserade av faddrar och sånt, det blev jag också på mitt konfaläger :-P



Men som jag fattar det var hon otrogen och gjorde slut, då är det väl inget fel i att ni blev ihop?? Häftigt att du fortfarande känner som du gör för honom, då är dte ju verkligen rätt :-)



Va bra att du inte skadade dig, inte bra att göra sådant och det löser ingenting! ja, du borde verkligen ta upp det där på mötet! Försök att ta mod till dig, för ju ärligare du är desto bättre blir hjälpen :-) Skriv gärna ner allt du vill ta upp så att du lättare kommer ihåg allt annars är det lätt att glömma inför mötet.



Kramar <3



2012-03-14 @ 15:57:06
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: Charlie

Kalorisnål och bra middagsmat:

Kokt Broccoli/Brysselkål med kokt kyckling

Tonfisksallad

Tomatsås med ägg ikläckt (man gör små gropar i tomatsåsen och lägger i de där tills de tillagats)

Proteingröt (Gör havregrynsgröt i micron med 2 äggvitor i. MUMS) Äts med lite mjölk.

Sallad med rökt skinka

Kokt blomkål med kokt lax

Äggviteomelett med spenat eller dylikt

Soppa på kycklingbuljong, zuchini, selleri och purjolök

Yoggi Mini (35 kcal/100gr) med tinade och sukettsötade jordgubbar, hallon och björnbär)

Hoppas det smakar!

2012-03-14 @ 22:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0