Svar på kommentar

Okej? Hur vet du att jag inte gjort det? Jag går hos en psykolog faktiskt. Sen finns det inget som säger att jag inte kan njuta av livet. Men alla har bra och dåliga dagar/perioder oavsett om man är frisk eller inte. Sen ser jag det inte som ett slöseri med att tänka på vad man äter, för det bör man göra oavsett om man är "sjuk" eller "frisk" - i alla fall om man vill ge sin kropp den bästa förutsättningen. Att man inte skulle bli lyckligare av en lägre vikt måste heller inte vara sant. Det beror nog helt på person till person. Jag har mycket andra saker som gör att jag mår dåligt just nu. Jag vet däremot att om jag hade vägt mer än jag gör nu så hade jag mått dåligt pga det också. För jag vägde mer i somras och mådde skit över det.
När jag ser 50.x på vågen så är jag glad. För detta är min safezone. Här har jag kontroll, här kan jag till och med känna mig smal vissa dagar. Så jo, jag blir visst gladare av en lägre vikt. Sen säger jag inte att jag blir gladare av att väga 40 kilo än som jag gör nu. Men jag vill inte väga 40 kilo heller.

Konstruktiv kritik och kommentarer har jag inget emot, men läs först. Folk som bara klickar sig in och skriver en random kommentar för att de tror att det ska göra skillnad (?) har ju ingen aning om mitt liv eller min situation, mål och ambitioner. Och verkligen inte på samma sätt som de som läser vad jag skriver varje dag.
Därför jag svarar så här. För det är skillnad på kommentarer och kommentarer. Eller, det är skillnad på vem som säger dem och vad baktanken är.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj hoppsan hehe xD

Men långt mörkt hår och en tröja med rosa och lila ränder typ :)

2012-03-08 @ 22:15:06
URL: http://hithin.blogg.se/
Postat av: Tic Tac Toe

Äntligen tid att svara på din kommentar, vi skriver ju så långa så då måste man ha tid ;)



Hur känner du inför ditt möte?



Det är bara en vanesak att bo själv, du kommer att fixa det och du kommer att inse att det kan vara riktigt skönt att få bo själv ibland :-)



Ja, det kanske är bra att ligga lågt ett tag och att ni diskuterar allt mer när ni bor isär så att det inte blir så laddat och att ni får tid att vara ensamma och tänka igenom allt.



Oj kan tänka mig att det är jobbigt att han ska iväg, men det låter som att du tar det hela på ett avslappnat sätt? Det kan ju vara bra att ni kommer ifrån varandra lite?



Jag gick några gånger till en form av äs-enhet och blev undersökt av en läkare som var specialiserad på det där med ätstörningar, men jag tyckte att hon var lite knäpp och sa saker om min kropp som fastat lite och som kanske inte var så lämpligt.



Vill du ha en diagnos?



Den där chokladen lär ju sjuuuukt god! Säg till när den finns och du har testat den :-)



Va kul med ego-boost och bilderna på dig var skitsnygga! :-)



Sexet var bra, han var erfaren men jag har svårt att slappna av med främlingar eller killar överhuvudtaget så kan aldrig njuta av det på rikitigt men visst det var mysigt men jag är lite som en killplayer som bara har sex utan känslor och så drar jag. Lättare att ha sex med okända tycker jag även fast jag är en sådan person som aldrig skulle kunna ha en KK utan jag skulle så gärna vilja ha en pojkvän men det är som att jag inte klarar av det. Ska på dejt imorgon med honom men ser inte fram emot det.



Hur länge har ni varit ihop? Hur träffades ni? Hur vet man när det är rätt?



Hoppas att du försöker att göra denna helgen bra, inget självdestruktivt skit utan försök vara snäll mot dig själv! <3



Kramar!



2012-03-08 @ 23:05:00
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: S

det blev jättebra att göra scones på kesella istället för smör =)

2012-03-09 @ 14:42:33
URL: http://specialsecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0