Varför?

Så fort jag känner att jag failat så vill jag hetsa.. Why? Det gör ju bara saken värre.. Dumma mig. Funderar på om min mens kommer nu snart, fast den inte ska också? För jag har ont precis som när jag ska få mens.. Men det är typ två veckor kvar ju?? :s

Kommentarer
Postat av: Tic Tac Toe

Vet de i din omgivning om hur du känner för allt? Nej, du ska INTE få ett slut på de, får du ett infall där du verkligen känner att du kommer att göra det, be först om hjälp! Jag har lovat mig det, att den dagen jag känner att jag verkligen skulle kunna göra det så ska jag testa att be om hjälp för det kan ju inte skada och sedan får man ta det från det läget. Men man skadar folk ännu mer om man tar livet av sig, även om man inte tror det. Känner du ngn som gjort det?



Åh det där lät ju supergott! Var köper man det? Jag var tvungen att slänga chokladpulvret för det blev bara att jag hetsade det :-/



Att man inte går ner i vikt kan istället handla om att man svälter sig själv och kroppen därför suger tag i allt den kan få, det handlar inte om att du inte skulle behöva få i dig mer kcal/dag!



Det där med mensen, kan påverkas av kosten och träningen så att det blir oregelbunden, men det vet du ju säkert redan.



Ja, det känns verkligen som att helgerna förstör, utan dem skulle man vara smalare känner jag :-P



Modigt & bra att du vågar visa upp dig! Snart kommer du inte ens tänka på det utan trivas i tighta kläder :-)



Ja, det är aldrig bra att vara för tighta i ett förhållande tror jag när det kommer till att hitta på¨saker. Man måste ha olika kompisgäng och kunna göra saker själva, annars så kan man ju till slut tröttna på varandra? Jag har ingen erfarenhet men jag vet att jag aldrig skulle sluta umgås med mina tjejkompisar, för de ger mig ngt en kille aldrig kan ge!



Klart att du klarar dig utan din kille, det är nog bra att du försöker att visa det för dig själv så att du inte känner dig så himla beroende av honom. För i grunden måste man kunna klara att vara ensam, men att man sedan väljer att leva ihop med ngn annan om du förstår? Blir det första gången du bor själv?



Hoppas att tentan går bra på fredag och se det som en utmaning detta med klasskompisen! :-) Jag tror inte alls på att folk bara skulle vara med dig för att du är ihop med din kille, det är dags att du kanske ser till att du kan hänga med folk som inte din kille känner så att du faktiskt ser att du är en social och trevlig tjej, det kommer stärka dig! :-)



Okej, då kanske det finns möjlighet att ses en kort stund i sommar då! :)



kramar



2012-03-21 @ 22:49:33
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0