Vårpromenad

Blivit en fika & en skön promenad i solen idag :) Får svara på kommentarer sen när jag har datorn tillgänglig ;)


Kommentarer
Postat av: hanna

Vad skönt med promenad, jag borde också gå ut haha.



sv: Antagligen så har du rätt. Men jag känner att jag mår sämre av att gå upp i vikt och det är mycket bättre att ha en vikt som man vet att man är smal, fastän man inte ser det.



Var rädd om dig också, fina du!

2012-03-05 @ 14:28:52
URL: http://skinnythoughts.blogg.se/
Postat av: Tic Tac Toe

Vill börja med att be om ursäkt för att jag inte har hunnit svara dig.



Mötet med psykologen gick bra, det blev det sista så nu är det bara att göra sig beredd på mötet i april hos SCÄ :-)



Var ditt möte i slutet av mars?



Hur känns detta med kontraktet? Blir det ditt första egna boende? Hur kommer det sig att du ska flytta, bodde du hos din pojkvän innan? (Många frågor!)



Jag är som dig att jag kan inte äta en massa onyttigt inför folk, men i ensamheten och typ äta när alla gått hem. Men om man kanske börjar att unna sig lite och släppa att det är förbjudet så kanske man kan unna sig utan ångest för det hör till livet att unna sig! :-)Dock måste jag träna på att unna mig i mindre mängd iaf, för det är inte särskilt hälsosamt att trycka i mig en massa.



Ja, fast det är väl så att varje generation blir längre? Vi är ju oftast längre än de gamla :-P



Kan du inte försöka fråga vad han menar med detta att han säger att det känns annorlunda när ni ska pussas? Du kanske går och är på helspänd nu eftersom ert förhållande är inte som det brukar och att han märker av det? Det var väl bra att han pillade i ditt hår, tecken på ömhet? :-)



Jag kollade upp detta med vad för test jag ska göra och det är en massa olika ätstörningstest, självuppfattning, depression, ångest, själdestruktiva beteenden pch personligehtsstörning så snacka om att det görs en grundlig utredning! :-P

Undrar om jag kommer att få ätstörning UNS. Har blivit tillfrågad om det innan om de skulle föra in det i min journal, för man brukar göra så om ätstörda ifall man hamnar på sjukhus eller inom vården så att andra också vet tror jag eller jag vet inte vad de skulle skriva in det men jag vill inte det (detta var 2007).



Jaså vad är detta för ny smak? :-P När kommer den?



Skönt att du kan unna dig och ändå vara så smal som du är! Det är faktiskt inte alla som kan det. Jag äter också supermycket när jag äter, fast jag hetsar ju och det är inte samma grej tycker inte jag. Ska försöka att unna mig och tillåta det :-)



Va gott med cupcakes! Blev de bra? Hur var det på festen? Blev du också för full? :-P Jag festade och hade ett one night stand hehe...



2012-03-05 @ 21:03:09
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0