Hej.

Jag lever och sådär. Mår inte så bra. Ska jobba idag, kanske skriver mer sen eller imorn. Puss.

As free as a bird.

Idag har jag studerat på ganska bra faktiskt. Blev på hejjad av A. Han är bäst.. 
Håller jag på att få känslor för honom? Alltså mer än vänner? Kärlek?
Skulle göra allt så himla komplicerat. Därför jag inte vågat känna efter.
 
Tränat easyline, core och spinning. Sen blev det lite ridning på det. Efter det kom blev det mer pluggande. Inte jättebra att sitta framför datorn hela dagen. Min axel och nacke mådde inte alls bra av det och jag har haft jätteont men inte vågat ta någon tablett för jag skulle på massage på kvällen. 
Såå skönt! Eller det gjorde verkligen jätteont när hon tryckte ut mina knutar jag hade. Några av dem i alla fall. Ska ta flera en annan dag. Men sen så efter var det skönt. Helt mör och mjuk. Blev yr i huvudet också och fick sätta mig med en filt i soffan ett tag efter. 
 
Har ätit för strax under 1500 kcal idag. Sen så har jag som sagt tränat en del. Kanske bränt 800kcal? Orkar inte räkna. Helt slut i huvudet. 

Bara sådär.

Helt utan given nämnare, orsak eller förvarning ligger jag i sängen och funderar på min död. Smider planer och önskar att mitt liv fått ta slut för så himla längesen.

Jag finner ingen mening med detta liv. Jag existerar bara. Tränar. Äter. Sover. Pluggar. Mår dåligt. Ältar. Gör fel. Tolkar fel. Blir sårad. Hamnar i kläm. Sårar andra. Är bara allmänt fel.

Sen jag var 15 år har jag tänkt på hur jag skulle sluta mitt liv och när. Jag skulle aldrig bli äldre än 21. Det var ju bestämt. Men nu? Inne på mitt 22 levnadsår. Till vilken nytta?

Till vad är jag satt på denna jord för?


Skrev jag inget igår?

Trodde jag skrev ett inlägg igårkväll? Eller jag vet att jag gjorde det... Konstigt.

Får kolla när jag har datorn sen.

Idag sov jag länge. För länge. Och ikväll ska jag träna 4 eller 5 pass. Helt galet jag vet.. Jag bara tänker på hur jag ska äta idag då.. Köpte vaniljkvarg. 1 sån är 400 kcal. Men jag kommer bränna så mkt att jag kan få unna mig det idag?

Jag tänker att jag borde äta vad jag vill idag, eller nyttigt och så, men äta mer än 1500 kcal. För att orka och inte bryta ner mig helt. Vågar jag och borde jag?


Don't you dare give up.

 
Ungefär så kände jag när klockan ringde imorses. Jag var så trött. Ville inte kliva ur sängen och bege mig ut i kylan för att träna. Låg kvar liite för länge men sen så tog jag mig i kragen och släpade iväg mig. 06.15 var jag på passet och körde som sjutton. Återigen blev det tävling av det hela. 
 
"Tjejerna ska göra mellan 24-28 stycken och killarna 28-32". Jag blir verkligen pissed off. 
Så tävlingsinstinkten och envisheten slog in. Bästa killen gjorde 31 st. Jag gjorde 36. In your face, igen ;)
Det var på skoj och det fattar jag, men tycker det är kul att visa att tjejer också kan.. Faktiskt ;)
 
Sen får jag erkänna att oftast är dem starkare än mig fysiskt. I alla fall i armarna. Där har jag inte en chans. 
Har små klena armar och dålig nacke/axlar som gör det svårt för mig att bygga muskler där. Men skam den som ger sig.. Bara kämpa på! Snart blir det en tur till min pålle som jag bortprioriterade allt för mkt förra veckan. :/
 
Blev proteinkvarg till frukost, jättegott! 

Jag är lyckligare nu..

Nu är jag mer tillfreds. 
Jag har pratat med C nu. En lång och tårfylld diskussion. Allt är utrett och "bra". 
Eller? Jag vet inte.. Men för stunden är det bra. Så får jag väl känna efter hur jag vill göra senare.. 
Jag tror på att följa hjärtat, följa sin instinkt och därför är jag nog också en väldigt impulsiv person när det kommer till mina känslor. Gör först och tänker sen. 
 
Tränat tre pass idag. 
Satte dessutom tränaren på plats ;) Hehe.. Nee, men lite.
Han delade upp oss tjejer och killar. (två och två i tre grupper). Fine, för jag är inte lika stark som dem. 
Sen så skulle vi tävla mot oss själva med en staffet och då skulle vi tjejer göra mindre reps på en gren jag personligen är bättre på än killarna. Just dessa killar iaf.. Burpees. 
Så frågade han om det kändes fair och jag sa att det inte alls kändes fair. Att jag minsann kunde göra lika många som dem eller mer. "Visst....... gör det då....." fick jag till svar. Sagt och gjort. Det blev min tur och jag körde på allt jag hade och klarade det galant. On top off the woooooorld :D 
Fick ett imponerat "GRYYYYMT JOBBAT!" Så nöjd. :)

Arg tjej får mkt gjort.

Är fortfarande arg. Väldigt arg. Så arg som jag kunde vara förr.

Har hämtat massa grejer jag hade kvar hos C. Ska hämta resten i veckan. När han jobbar. Vi har smsar lite men han verkar låtsas som inget. Jag är bara kort och koncist. Håller mig till det som är relevant. Typ som att jag skulle gå in i hans lägenhet och ha min bilnyckel.


Värsta dagen på länge.

Jag har legat i soffan hela dagen. Sovit eller bara stirrat i taket. 
Sen satte jag på tvn lite. Mr X hade skickat sms och ringt. A hade också smsat. Han visste ju att jag var upprörd. Ingen annan från igår verkade ens märkt det. Utom kanske C då med tanke på att jag gick utan att se på honom. 
Så ledsen, så arg. Så full av hat just nu. 
 
Sen så vid fem klev jag upp och åkte och tränade. Crossfit. 
Sen så skulle vi se på film hos mig, men blev dissad för alla skulle hem till C.
 
Helt ensam var jag inte dock. A kom hem till mig. Han hade köpt sockerfri glögg och fullkornspepparkakor till mig för att muntra upp. Så såg vi på film och hade det bara allmänt trevligt.. Så fin :)
Tur han kom och muntrade upp mig och såg till att jag fick lite mat i mig. Blir inte kul att fylla i matdagboken för idag. 
 
Känner mig tom och aningen apatisk. 

Jag hatar dig. Du gör mig så jävla illa.

Fan ta dig. Och henne. Mest dig. Du visste hur illa det skulle göra mig. Och ljuga om det? Fuck you.


Inte idag

Hela dagen har i princip skitit sig för mig idag så maten har gått bajs. Vilket jag "kompenserade" för genom att äta med vännerna efter jobbet. Har inte tränat heller. Fuck. 
 
Tänker inte skriva in/ut idag, vill bara dra täcket över huvudet asap.

Hela dagen är upp och ner.

Jag fick hoppa in och jobba på mitt gamla jobb ikväll. Det ska bli roligt.
Dock så hinner jag inte träna idag. FML! Jag hade räknat med att köra två pass, så blir det inget alls. Faaaan. 
 
Ångest, men jag får helt enkelt ta igen det imorn. Innan jag ska jobba. Borde jag hinna. Måste hinna.

Till: My biggest obsession

Nej, jag kan inte kommentera nu heller. Så jag har mailat dig istället! Så vet du :)

Idioti.

 
Har precis mosat i mig tre proteinbars. Bara sådär. Helt utan anledning. Wtf?!
Vilket gjorde att min intag blev högre än 1500. Borde se det som en bra grej, men känns ändå kass.
Tur jag tränade ett pass imorses iaf. Annars hade jag väl gått under av ångest. 
 
Skulle gymmat med min killkompis idag med, men han sa att han bestämt tyckte jag skulle vila eftersom jag fortfarande hade ont, så tro det eller ej, men för en gångs skull så lyssnade jag! 
 
Fått ny läxa också. Ska skriva 7 dagar till. Matdagbok. 
Äta lagad mat 2g/dagen. Alla mellanmålen. Första ska vara störst. Mer intag över lag. Skriva ner hur mkt jag sover och hur mkt vatten jag dricker.. Han kommer inte ge sig förrän det är bra.
 
Vilket får mig att tänka fula tankar, som att kanske fuska? 
Men det kommer bara göra mer skada än nytta.
 
Vilket han också tog upp. Att det är ett under att jag inte blivit sjuk eller skadat mig än. Eftersom jag ligger på gränsen med intaget hela tiden. I hans ögon. Jag vet ju exakta siffrorna och vet därför att jag äter för lite. 
Han säger att jag ligger i princip plus minus noll nästan varje dag. För att jag hamnar på minus och det tar kroppen flera dagar att hinna ikapp.
 
Skulle också ha EN dag i veckan där jag äter sånt som är onyttigt. En "fri" ätardag helt enkelt. Får se. 
Kanske kan vara bra och få bort mitt sötsug iaf?

Redan?!

Klockan är tjugo över tolv och jag är ett slut. Både fysiskt och psykiskt. Finns inte mycket kraft kvar att ge idag känns det som.

Gick upp och tränade kvart över åtta. 45 min easyline. Vilken bedrift, eller dum idé kanske? Ont ont ont överallt. Ville bara ge upp, men nej det kan man ju inte göra. Ibland blir jag arg på mig själv.

Har spenderat till med mitt fina gudbarn idag också! Cyklade hem därifrån nyss och trodde jag aldrig skulle komma hem. Den vanliga vägen kändes oändligt lång och mina ben var som gelé.

Känns bra att jag har sjukt ont redan, att jag bara klagar fast jag vet att jag får skylla mig själv och att jag har tenta imorn jag måste klara.

Ligger i soffan nu och väntar på att lunchen ska bli klar. Efter det kanske jag piggnar till och mår bättre?


In & ut och lite sådär..

 
Idag har jag ätit nästan 1500 kcal faktiskt! 
Frukost: Keso och musli 
Mellis: Äpple
Lunch: Fläskkarre, broccoli & morot
Mellis: Proteinshake & Apelsin
Kvällsmat: Kött & lågkalori lingonsylt, kvargröra
Mellis: Kvargröra och banan
 
1455 kcal
 

Sen så har jag tvättat hela dagen och därmed sprungit upp och ner i trapporna. Bor på tredje vånging så blev en del. Dock inte räknat med det. Sen så var det Easyline, Flowin och Deadball. Ca 850 kcal? Blev 1h 45min sammanlagt. Lite mer faktiskt. 
 
Shit vad jag fick kämpa idag. Mot smärtan. Var nog inte en endaste på första passet som missade att jag hade svinont. Tränaren sa till mig att ta det lugnt, men fan jag blir så taggad. Sen blir jag så förbannad över att det gör ont för jag vill kunna köra på som alla andra och då tar jag i mer. Till vilken nytta?
Lagom till tredje passet var jag helt slut. Det är en "lagträning", alltså man kör två och två och gör olika övningar med en tre kilos boll. Jag körde mot en killkompis. 
Körde på som fan fast han försökte hålla tillbaka när han såg att jag hade ont. Vill inte visa det. Vill inte ses som en mesig tjej, eller visa mig sårbar. Så körde på för hårt. Nu har jag jätteont.
 
Han skickade ett sms sen, skrev att jag måste vara rädd om mig så det inte händer något allvarligt, att det syntes på hela mig hur ont jag hade och hur trött jag var. Att jag inte får träna bort hjärnan typ. 
Han är så fin han. Som så många andra som stöttar mig. Varför kan jag bara inte ta emot orden de säger? Varför kan jag inte inse att dem har rätt och lyssna på dem?

Make me into something good.

 
Klockan ringde tidigt imorses. Tidigt för mig iaf, när jag inte har träning inbokad. Det var bara att ge sig upp och ner i tvättstugan. Bor på tredje våning och hade massa tvätt att släpa över och ner i källaren på huset över gården. Nackdelen med tvätt. Det är tungt och blir långt för mina axlar. Så nu sitter jag i soffan och har värk. Kunde knappt hänga upp tvätten förut. Bara klagande, jag vet. 
 
Väntar bara på att den ska torka nu. Väntar på att värktabletterna ska kicka in också. 
Sen så kanske det blir lunch och stallet? Ska ju träna ikväll med.
Är det inte lite knäppt egentligen? Jag kan knappt hänga tvätten för det gör så ont, men träna ska jag. Kan ju inte missa mina favoritpass. Så kommer därför köra tre pass idag och förmodligen vara helt slutkörd efter det. Hur smart? Inget vidare. 
Tanken på att strunta i att träna slås dock gång på gång bort. Klart jag inte kan missa min träning? Känner mig ju dessutom tjock och svullen idag. Så hur skulle det gå? Kan bara tänka mig hur ångesten blir värre och värre om jag inte rör på mig. Nej vet ni vad. Bara bita ihop och göra mitt bästa.
 
 
 

Kvällsmål..

Tog precis ett äpple. Jag var hungrig. Då måste man äta höll jag på att skriva. Eller jag skrev det ju nu. Dock så tänker jag att det kanske inte alls är så? Hur som helst ligger äpplet i min mage nu tillsammans med ZMA och fluoxetin. 
 
Jag ska sova snart. Ska upp och tvätta supertidigt imorgon. Kommer inte bli kul.. Eller lätt att komma upp heller för den delen. Kanske måste börja sortera den nu.
 
Jag var på Twilight igår som sagt. Med en kompis och en kille. 
Han ville ses på kvällen och blev besviken när jag sa att jag inte kunde. Så då sa jag att han kunde följa med om han ville.  Det gjorde han också. Haha.. Hade jag inte räknat med! Men det var kul & filmen var såå bra :)
Mr X som jag sa jag skulle kalla honom? (39 åringen). Inte likt mig att göra något spontant, men det var kul :)

Egen nutella

 
Gjorde nutella igår som sagt. Här kommer receptet!
 
100g hasselnötter (rosta dem i ugnen 200grader ca 10 min, svalna lite och skav av skalet)
2 msk cankao
1/2 dl sötningsmedel
1 dl silkestofu
2 msk äpplemos
en nypa salt och vaniljpulver (Hade inte vaniljpulver hemma så fick bli utan)
 
Mixa nötterna till ett "nötsmör". Sen blandar man i resten och mixar ihop det till ett smör. Smaka av.
Superlätt och nyttigar än den man köper i butiken! 290/100g var det. :)

Dagens in & ut..

Frukost: Proteinshake & Skyr med funlight
Lunch: Laxfile, broccoli & tomat
Mellanmål: Äpple & banan
Middag: Lättostkaka med kanel och lågkalori äppelsylt
 
+1104
 

Easyline 2/30
Gympass 1h
Core 30 min
 
-750 (?)
 

Jag skulle ridit och gått en PW med, men jag sov istället. Känner mig jättedum. Vad är min ursäkt? Jag har haft så ont. Känns inte ens som en giltig ursäkt. Men varför skulle det inte vara en giltig ursäkt? 
Jag har hög smärttröskel, väldigt hög och tränar nästan alltid oavsett värk, men idag gick det inte. Jag fick helt enkelt se mig besegrad. 

Första passet klart!

Vart och tränat ett pass nu.
Ska ta en powernap till nästa 2. Måste handla mat idag. Finns bara till frukosten kvar. Kan ju inte leva på sylt & marmelad ? ;)

Hatar att handla. Ah well... Hörs sen!


What to say?

Jag har ont överallt. Sällan jag skriver så. 
Idag har jag dock lånat böcker på bibblo och gjort egen nutella. 290/100g. Massa proteiner är det iaf. 
Igår gjorde jag dessutom lemoncurd 163/100g, också massa massa protein. 
Lovely!
 
Idag har jag ätit skyr & curd till frukost, sen paj till lunch och skyr & funlight för en stund sen. Smakade på nutellan med. Sen ska jag antagligen äta något mer sen antar jag. Eller de måste jag väl. 
Tränade imorses och ska träna snart igen. 
Igen ridning, varken axlar eller rygg klarade det idag i kylan som blir när man är ute och rider. Funderar för övrigt på att sälja honom. Min bäbis, mitt allt. För att jag inte kan rida så mkt jag vill eller behöver och för att det då blir synd om honom. Mår jättedåligt över det. Vi får se. Sen har jag knappt råd heller längre.
Mina föräldrar vill inte att jag ska det dock. Så det är svårt det här. 
 
Ska på bio sen. Twilight. Blir säkert kul.. :)

Jobbig helg.

Igår gick jag hem tidigt från festen. Jag gjorde negerbollssmet som jag hetsade i mig. Sen spydde jag. Nu skäms jag. Känns inte okej. Varför är jag så dum?
 
Idag har jag haft vilodag från träningen. Har vart på kalas och sånt. Jobbat. Knappt kunnat gå för mina höfter värker så. Känns som de inte finns någon ledvätska mellan. Inte kul.
Är lite hög på värktabletter just nu dock. Skönt.
 
Igår sprang jag för första gången. Aldrig gjort det innan men orkade ändå 40 min ?! Helt sjukt! Jag blev faktiskt nöjd över det... :)
 
Idag på kalaset sa min syster till mig att jag måste äta mer, att jag hade samma byxstorlek som min systerdotter på lite mer än ett år. Fattar att det var ett skämt, men alla dessa kommentarer om min mat och vikt och träning hela tiden. Det tär på mig. Eller såna kommentarer är väl mer okej, men jag vet inte hur jag ska hantera det... Skämtar bort det som vanligt. Kontrar med att "ja men jag gör ju inget annat än å äter! Haha"
 
 

Lördag!

Det är lördag och fest. Har sprungit idag. Första gången någonsin. Klarade 40 min. Helt otroligt!

Sen gick jag 20 min och sen så körde jag styrka. Helt okej lördag.

Imorn ska jag vila. Oavsett ångestnivå.


Lite lugnare.

 
Idag har jag tagit det lugnare. 2 pass. Ca 500 kcal. 
Jag har ätit för strax under 1500 dock. Är mätt nu också, men funderar på att ta lite musli eller jordnötssmör bara för att få upp kalorierna? 
 
Tänker att jag behöver det. Men sen så tänker jag att jag behöver spara mina kalorier för det säkert kan bli onyttigt i helgen och det är fest och dricker jag då så kommer jag komma upp i massa kalorier. Sen tänker jag att jag kommer bränna bort dem fort. Men tänk om de sätter sig och så blir jag tjock?
 
När jag var och åt med en vän förut så sa hon att jag inte var lika smal längre så man inte såg att mina ben stack ut. Verkligen bästa grejen att säga när jag ätit mig väldigt mätt och när hon vet att jag inte kan ta en sån kommentar. Första tanken var, fan nu har jag blivit tjock, kommer få träna ännu hårdare nu. 
 
Pratade med en killkompis om detta. Han som sa jag såg ut som ett skelett (som om). Han blev iaf jättearg på henne och tyckte det var så onödigt och öste komplimang efter komplimang över mig. Så snäll. Så omtänksam. Så förbjuden, då det är en kompis ex. Hennes ex till och med. 
 
Mr X som jag skulle kunna kalla "the man" på ,39 bast dök upp på jobbet idag. Bara för att jag var där så han skulle få se mig och säga hej..Så sött :)
 
Jobbigt när man gillar två "förbjudna" killar. Vilket har gjort att jag inte vågar känna efter vilken slags känsla det är, vilken sorts "gilla" så att säga.

Scandal

 
Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen. Träning, träning, träning.
Hunnit med en fika med en vän också. Eller jag tog bara en kopp te. Vanilj. Så gott.
 
Tog en banan innan jag åkte till fiket med för att inte falla för sockerfällan. Min vän som så gärna ville fika tog också bara en kopp te när jag gjorde det. Kändes som att det var mitt fel. Det är hon som alltid måste äta minst. 
Alltid lämna lite så jag äter mer. Så jag antar det var därför hon inte tog något. 
 
Sen så skulle jag möta upp en annan vän för att värma upp till passet, klockan sju. Jag var där. Fem över messar hon att hon är på väg. 20 minuter senare hade hon inte kommit. När hon väl kom så bad hon inte om ursäkt eller sa varför och blev sur när jag sa att jag var irriterad och att man hör av sig om man är sen. Men kul för mig att vänta i över 30 min utan ens ett ursäkta?!
 
Stod och pratade med min PT lite. Han undrade om jag ätit två lagade mål mat idag. Nej sa jag.. Skulle ju träna först.. Fick lite "skäll" och så sa han typ "J, du måste äta, du håller ju på att försvinna". Skämtade bort det dock.. Blir så nervös och osäker när folk säger så. Jag ser inte vad dem ser?!
 
Fått starkare värktabletter nu med. Ska hämta dem imorn. Palexia hette dem?
 
Just det! Är en kille som börjat stöta på mig också. Från gymmet. Han är så trevlig, rolig, snygg & vältränad!! Åh... En man verkligen ;) Minst sagt dessutom. För han har barn och är 39 år. 
Hur hanterar man sånt? Hade han vart yngre hade jag inte ens behövt tänka över det.. Så bra verkar han vara.. Men nu? Jag är ju bara barnet mot honom? Eller?

In & Ut

Frukost: 150g mini keso + 30 müsli
Lunch: 1 ägg, kokt torsk, morot, broccoli & tomat
Mellis: 1 banan & vaniljte
Efterträning: proteinshake
Kvällsmellis: 100g mini keso, 1 dl naturell yoghurt 1 msk lingon, 1 msk jordnötssmör
Efterträning: proteinshake
Middag: Pastasås på kvarg, kött & kantareller, med fullkornspasta
 
Summa: 1382 kcal
 

Ridning 35 min
PW
Easyline 30 min
Flowin 30 min
Deadball 45 min
 
= 1200 kcal (?)
 

Mycket på schemat!

Idag har det vart full rulle.
Först rida, sen en PW. Nu i eftermiddag blev det easyline och flowin. Snart ska jag tillbaka. Gå på bandet med en vän och sen ett pass till.

Jag ska dessutom äta lagad mat när jag kommer hem. Håll tummarna för att det går vägen...


Keep going.

 
Idag har jag fått i mig massa protein. Sen på kvällen även kakor. Fan.. 
Men som vanligt hamnar jag på ett underskott och är aningen illamående. Sluta ät kakor J. 
Det blev fyra pass idag med, men ridningen inräknad.
 
Likadant imorn tror jag. Om axeln inte blir värre. För jag har snart nått min gräns med hur mkt smärta jag kan träna med. Var hos läkaren idag på tal om smärta. Så har fått starkare tabletter utskrivna. Hoppas innerligt att dem hjälper. För ju kallare det blir desto ondare får jag. 
 
Fick ett sms av en killkompis precis. Han skrev att jag inte fick försvinna för jag har blivit sjukt smal.
Är detta ett skämt? Är det fel på hans eller mina ögon?
Varför verkar omvärlden se saker jag inte ser?

In & Ut

 
Är ni ens intresserade av vad jag stoppar i mig? :P
Har hur som helst stoppat i mig 1594 kcal. Sen så räknade jag lite löst på att dagens fyra pass brände 930 kcal.
 
Vilket betyder att jag ännu en gång ätit för lite. 
Det går inte så bra det här. Fattar inte varför. Eller jo. Jag slarvar. Dessvärre. 
Jag måste verkligen sluta slarva. Jag är rädd för att om jag börjar äta 2200 kcal om dagen varje dag så kommer jag svälla upp som en ballong eller något. Bli jättestor. Idag har jag dessutom för övrigt fått för mig att mina lår växer och blir allt större för varje dag. Är det så? Och om det är så, varför? Muskler? Fett? Både och? VILL INTE HA STÖRRE BEN. Alltid dessa dilemman.

Acceptera och gå vidare.

 
Ätit massa nötter nu ikväll. Naturgodis. 
Nyttiga saker, men så energirika. Har dessutom lite ont i magen.
Tränat ett riktigt hårt crossfit pass idag. Jag svettas inte så lätt men idag rann det av mig. 
Tog ut mig fullständigt. 1 timmes pass. 
 
Nu ska jag försöka sova. Ska bara ta lite piller först. Mina nyckelben värker utom denna jord. Gör så ont. 
Tramadol, paraflex, fluoxetin & zma - sen sova. Godnatt!

Med vinterns kyla, kommer Anas hand.

 
 
Jag har börjat se ett mönster. Ett mönster med min mat och mitt mående. Under sommaren är jag oftast "friskare" och mer redo för ett hälsosammare liv, men ju längre tiden går och ju närmare vintern och julen kommer så mår jag sämre. Jag får ett plötsligt behov av att gå ner i vikt. Väga 50kg eller mindre.
Det känns som att det är likadant nu iår. Jag vill väga 50kg eller mindre igen. Det är inte så att jag väger så långt över det dock. Så så svårt skulle det inte vara i praktiken. Nu har jag ju dock gått upp eftersom jag byggt muskler, och hur ska jag gå ner i vikt och bygga muskler och behålla musklerna på samma gång?
 
Jag kanske måste offra något. Antingen siffran på vågen jag tydligen är så besatt av, eller mina muskler. 
Vilket jag vill varierar från dag till dag dessutom. Inte bra det heller. Jag vet inte vad jag vill, och jag vet inte om jag är redo att ta tag i det heller. Kan man inte bara få existera för ett slag? Måste man verkligen hålla på att leva också?

Sluta vara så äcklig.

Vad är det för fel på mig?!
Varför ska jag alltid äta massa skit på fyllan? Det är inte okej. Jag förstör ju bara för mig. Sluta dricka kanske inte vore så dumt ändå?
 
Känner mig som världens tjockaste. Så äcklig. 
Ändå kommer jag vara "tvungen" att äta normalt. Inte kompensera genom att svälta alltså. 
Fast jag vill det. Vill inte äta alls idag. Känns som att jag aldrig mer vill äta. Någonsin.
 
Imorn måste jag börja skriva min matdagbok igen. Skit också. 
Det kom otroligt olägligt efter en helg som denna. Jag vet inte om jag kommer klara detta.
Mina tankar kommer hela tiden tillbaka på hur jag ska äta för att få in mina mål men ändå hålla nere mitt intag. För att rätta till mitt dåliga beteende denna helg. Men isåfall innebär det en kompensation och ett steg tillbaka mot det sjuka? 
 
Är farsdag idag med.. Söndagsmiddag och tårta. faaaan.
 

Full. Igen. Fast jag inte vill..

Måste lära mig att säga ifrån. Vill jag i te dricka så vill jag inte. Måste sluta ta åt mig när de säger jag är tråkig. Jag vet att dem tycker om mig oavsett pm jag dricker eller ej.

Men nu är jag full och därmed äter jag massa. Som vanligt. Fan ta mig.


Jobbar..

Jag har ont som fan och är på jobbet nu. Tagit en tramadol 100mg. Hoppas den hjälper.

Ska träffa några vänner och laga tacos sen med. Gott! Ska försöka slappna av och äta ordentligt. Komma över 1500 gränsen jag tycks ha satt för mig själv..

Vad hittar ni på då?


In & Ut

Frukost: Proteinshake & mini keso
Lunch: mini keso, kokta morötter & ugnsbakad pannbiff
Mellanmål: naturell yoghurt och müsli
Kvällmat: Müsli (egengjord) med naturell yoghurt (stor portion) och 1 banan
 
Slutsumma: 1330 kcal
 

Easyline 45 min
Ridning 30 min
 
Slutsumma: 450 kcal ?
 
Kände att jag hade ätit för lite. Eller nej, men jag såg på min app att jag ätit för lite, så tryckte i mig extra mycket kvällsmat. Nu är jag supermätt. Försökte iaf. Fast har inte tränat så mkt heller för den delen.. 
 
Fick mitt utlåtande av min PT idag med. Dags att skriva en vecka till. Jippie. 
Dessutom så måste jag äta lagad mat två gånger på samma dag minst 3 dagar och sen så måste jag ta minst två dagar där jag äter alla mellanmålen. Nervös, men vill klara det. 
Måste fortfarande få i mig mer protein. Inte bara genom shakes heller. Suck..
Tur jag gjorde müsli idag då. 
 
Han sa att jag nästan alltid ligger plus minus noll och att jag har haft tur som inte blivit sjuk än eller skadat mig. 
 

Mer proteinbak..

Idag har jag gjort müsli med proteinpulver i. Ska smaka sen. Det ser ganska gott ut faktiskt! :-)

30g = 113 (nyttiga) kalorier ;-)


In & Ut

Frukost: 150g mini keso m. kanel & stevia + banan
Mellanmål: 2 rutor 80% choklad
Lunch: 200g potatismos (lättmjölk), 145g helgskinka & sallad
Mellanmål: Lussebulle & proteinboll
Middag: 200g mini keso, 1 msk jordnötssmör (eko), 1 banan, 1 ruta 80% choklad
Kvällssnack: 1 proteinbar
 
Slutsumma: 1615 kcal
 
Träning:

Ridning 45 min
Easyline 30min
Flowin 30 min
Deadball 45 min
 
Slutsumma: runt 1020 kcal. 
 
Tycker det är svårt att räkna ut hur mkt man bränner på pass och sådär.. Någon som har tips?

Funkar det?

När jag använder funktionen, svara på kommentar, istället för att gå in på era bloggar.. Ser ni att jag svarat då?

Jag har bakat..

Idag så har jag faktiskt bakat. Eller bakat och bakat. Jag har geggat och haft mig.
Kik'rtsbollar med proteinpulver, jordnötssmör, 80% choklad och lite mjölk. Mixa och in i frysen.
Perfekt att ha hos mormor på fikastunden. En sån är 28 kcal om man gjorde 20, men jag fick ut mer än 20.. Men räknade inte exakt för min smet så håller mig till nått sånt. Massa massa protein är det i dem också! ^^
 
Min syster tyckte jag skulle äta LCHF för att få i mig mer fett och mer protein. Som jag egentligen behöver. Men vet inte, är inte en förespråkare av LCHF då jag anser att man behöver kolhydrater också. Även om jag ska dra ner på dem. Hjärnan behöver lite kollisar för att vara glad. Men kanske kan modifiera lite, så det passar mig?
 
Sitter och tittar på recept och hittat massa kul! Blir faktiskt inspirerad till att laga mat!! :D

If you fall, get up and try again!

 
Det är dags att inse att jag måste skärpa mitt proteinintag.
Jag måste få i mig mer protein och mindre kolhydrater. Så är det bara. 
Min mage har vart i uppror idag. Troligen pga allt onyttigt jag stoppat i mig. Nu har jag fyllt min kvot. Eller nej, det har jag inte, men min toleransnivå för idag. Vilket innebär att jag troligen kommer få lägga min lite småhungrig. 
Har bara mig själv att skylla dock. Så imorgon får jag se till att vända på steken så att säga.
 
Har blandat proteinpulver med vatten och ställt in kylen. Ska se om det blir pudding av det. Man ska ju egentligen ha kasein, men det har inte jag införskaffat. Ännu.Tror jag ska det dock. 
 
Sen så funderar jag på att göra en liten "fuling". Med det menar jag att jag funderar på att göra diverse proteinsnacks. Bars, "kakor" och sånt.. Eftersom jag har så mkt lättare att äta mer sånt än vanlig mat. Kanske kan få mig att få upp mitt intag? Vill komma på bra och nyttiga men proteinrika mellanmål också.. Tips mottages gärna! Så kan jag kanske börja lägga upp recept här igen. Om det är av intresse?
 
Imorn ska jag använda mig av Shape Up. För att se vad jag stoppar i mig.
Ska träna ganska ordenligt imorn. Om min axel klarar av det. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag köra på oavsett om axeln vill det eller inte. Som vanligt när jag har ont. Dålig egenskap hos mig själv det där.

Onyttig.

Ätit sallad ute och sen en chokladkaka efter det. Onödigt. Gott dock..

Nu ska det bli fika hos mormor. Lussebulle. Onyttig dag så kommer hamna ganska högt tror jag. Fast å andra sidan kommer jag nog inte över 2000. Så då är det inte så högt?
Ska fundera på saken. Hur hög ångesten blir får avgöra.

Morfar hade köpt banan och mini keso till mig idag. Han är så fin han. <3

Gick upp 06.15 och tränade easyline. Sen så 30 min spinning och 30 min core. Min axel värker så mkt så jag kunde inte rida idag. Kass är jag. Men ibland måste jag sätta stopp på mig själv.

Ska jobba. Sen sola kanske? Får en känsla av att jag borde träna efter jobbet, men vet inte om det är en bra idé.


I'm on the milkyway..

 
Jag åt lunch innan jobbet som sagt. Skinka & potatis. Sen tårta. 
Efter det jobbade jag. Har sökt runt bland massa bloggar efter goda recept på nyttig mat och mat med proteinpulver i. Fanns massa spännande saker jag vill testa.
 
Tränade efter jobbet. Styrka och kondition. Sen så gjorde jag en smoothie med lättmjölk, proteinpulver, lättkvarg, banan och fiberhusk.. Just det, lite kanel också. Blev ganska mycket. Sen så tog jag några tomater till det också. Nu är jag mätt mätt mätt. Fast tänk om jag ätit för lite iaf?

Ny vecka - nya tag.

Gick upp och tränade imorses. Skönt. Men jag verkar ha gjort något med min axel idag. Den gör mer ont än vanligt..

Sen blev det en PW efter frukost.
Blandade keso med proteinpulver. Så äckligt!! Blev klumpar och grejer :s
Ändå tvingade jag i mig det. Sjukt!

Ätit tårta idag. Fail. Det var födelsedag..
Har ändå ätit för lite så det spelar väl egentligen ingen större roll rent kcal mässigt utan mer att de inte är protein i det.

Jobbar nu och när jag slutat blir det troligen en runda till på gymmet med en vän. Får ta det lugnt med axlarna bara!
Måste lära mig att vara rädd om mig själv.

Har suttit och googlat proteinrika recept.. Hittat massa spännande!! ^^


Don't you worry child..

 
Igår hade jag bröstsmärtor hela kvällen. Var hos en kompis som tog hand om mig. Så fin..
Idag har det släppt, än så länge iaf. Tog lite sovmorgon och nu sitter jag framför tvn och ska snart kolla på Celebrity Fit Club. 
 
Jag har ätit keso till frukost. Tycker det känns okej att äta det till frukost, så det är ju bra. 
Senare sen ska jag till mina föräldrar och äta middag. Är nästan aldrig där så det kan bli spännande. 
Ska träna idag med hade jag tänkt. Igen vila här inte. Fast om det börjar göra ont igen kanske jag borde vila?
 
Har så mycket jag vill skriva, men orden kommer inte ut. Kan inte formulera mig helt enkelt. 
Jag vet inte.. Sen tänker jag att vem vill läsa om min skit och mina upplevda problem. 
Jag är trött, fast när är jag inte trött nu för tiden? 
 
Igår åt jag godis. Försökte förklara för mina vänner att jag ska få i mig mer protein och mindre kolhydrater och hålla mig undan godis och sånt. Gick sådär. Dem förstod nog inte riktigt. Tyckte att det inte gjorde något om jag fuskade, vad skulle kunna hända liksom? Inget mer än att jag kanske bryter ner mina muskler. Hallå?!
 
Fast jag förstår hur dem menar med att man måste få unna sig gott och saker man vill ha fast det inte är nyttigt. Men inte för ofta anser jag. Sen så måste det få vara på mina villkor. Eller hur?

Like Diamonds in the sky

Med magen full av godis och värktabletter lägger jag mig i sängen och hoppas att smärtan i bröstkorgen ska ha gått över till imorn.

Måste lära mig vad måtta innebär. Träning, mat, godis.. Allt. Måtta helt enkelt...

Godnatt mina fluffiga moln <3


Tränat..

Var upp tidigt och tränade på gymmet. Nu har jag köpt nya skor.

Bränt ca 450 kcal..


1500K

Hamnade på runt 1500 kcal idag. Utan att ha dragit bort träningen.


Shape up..

Dammade av shape up idag. Bara för att jag inte hade min dagbok att skriva i. Har ätit för strax under 900 kcal.

Det är inte alls bra.. Har inte mått så bra idag dock så har inte vågat utmana mig så mycket som jag borde.

Ska på filmkväll snart. Då tar jag med en proteinbar och riskakor tror jag. Så blir det lite mer...

Har bara kört easyline och ridit idag. Skulle gått en PW men orkade verkligen inte. Så tror jag gjorde rätt i att inte gå.

Hoppas ni får en fin kväll!


Kolhydrater..

Ska få svar imorn på min dagbok. Han tittade lite på den idag ändå. Jag fick skäll. Eller skäll är det inte utan mer åsikter och synpunkter. Igår var det alldeles för mkt kolhydrater. Som blir fett och inte muskler som han så fint uttryckte det.

Så nu har jag lite panik här.
Skulle inte ätit godis, glass och kakor igår alltså. Visste det.

Började dagen idag med mini keso och proteinshake. Ska försöka fortsätta att fylla min dag med protein. Kolhydrater är visserligen viktigt också, men rätt kolhydrater och i lagom mängd.
Även om kroppen inte känner skillnad på en potatis och en bulle när det är omvandlat till glykogen, men det känns bättre.

Hemläxa till mig själv alltså.


Sluta förneka J.

 Jag hetsade. Kohydrater och fett. I mängd. 
Sen gjorde jag något jag lovat mig själv att aldrig göra i mitt nya hem. Jag spydde. Stoppade fingrarna i halsen och såg smörjan av tuggade kalorier rinna ur mig tills jag inte ens hade galla kvar att få upp. Ändå vet jag att dem finns kvar där inne. Inne i min kropp och gror, växer, tar fäste och gör mig tjock. Fet, fetare. 
 
Förstör för mig. Det är nog så jag ser på kalorier. Ett nödvändigt ont som förstör. Som river ner allt jag bygger upp med min träning. Som tvingar mig att kämpa hårdare och hårdare, slita mer och mer på kropp och själ. Man kan inte vara smal och äta normalt? Klart man kan, andra kan. Inte jag. Så säger mitt huvud. 
 
Det smider planer inför imorn. Planer jag nog inte kommer orka för att jag brukar vara läskigt slö dagen efter en hets och spyomgång. Jag som var spyfri. Det är dock inte värt det. Halsen värker, ögonen svullnar, paniken växer och jag fick ont i hjärtat. Imorn måste jag träna. Mer, massor. Så mycket jag orkar. Det säger mitt huvud till mig. Kroppen suckar trött och ber om att bara få ta det lugnt ibland. Att den varken vill eller orkar trots denna kaloribomb som lever inne i mig. Den måste ut.
 
Jag kanske lever i förnekelse trots allt. Nej, inte kanske. Jag gör det. Just nu inser jag det. Så tydligt. Jag är sjuk, eller har problem. Av något slag. Detta är nog säkert något jag kommer förneka imorn. Jag är bra på att trycka bort och glömma saker som är jobbigt. Tar distans och lever vidare med mitt liv som om ingenting hänt. Kommer på ursäkter för att få mig att tro att jag inte alls är sjuk eller i riskzonen till att bli det. Hittar på ursäkter för att lugna mig och min miljö. 
 
Vad triggade detta? Jag tror det var sockret. Jag hade inte planerat att äta kakor, glass eller godis idag. 
Måste lära mig att säga nej till mormor. Vill jag inte, eller rättare sagt, känner jag att jag inte kan klara av det måste jag säga nej. För min skull. Kan inte leva mitt liv för att göra andra glada. Kan jag inte bara inse det?

Fat girl walking.

 Hela dagen har jag känt mig stressad och jagad av något. 
När mormor bjöd på kakor tackade jag nej, men hon slutade inte tjata och egentligen ville jag ju ha. Så jag åt. Flera kakor. Nu ikväll har jag ätit glass, godis, bullar. Hets?
 
Jag vet inte. Och jag vet heller inte vad jag ska göra med mig själv. Har lovat att min lägenhet ska vara en "spyfri-zon" och jag kommer inte orka bränna bort allt heller. Nee, antingen får jag bryta mitt löfte eller lägga mig med tjockis känslan. 

Jag kan ibland jag med!

Nu har jag ätit potatismos så det nästan rinner ur öronen. Känns så iaf. Måste ha krympt min magsäck?

Men det var gott och jag har slarvat i veckan, igen, så tänkte att varför inte äta lite mer? Potatismos tar inte så stor plats heller.. Eller? Jo de gör det! Är Såå mätt. Men ändå lite stolt.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Vila min ömma kropp...


Jag är trött i hela kroppen.

Gick som sagt och la mig hungrig igår. Sen vaknade jag så sent att jag inte åt innan träningen. Easyline 3 varv. 
Därför tog jag mig i kragen och gjorde en större frukost nu. Dock är jag lite osäker på om jag kommer att klara av att få i mig mellanmål innan lunchen. Fast jag vill ändå ge mig en klapp på axeln för att jag äter en större frukost.
 
Visserligen inte 440 kcal men runt 300 något iaf. Har inte kollat än. 
Ska till stallet om en stund, men sen så har jag nog inte tänkt att träna mer idag. Kan inte alltid köra på i 200% fast jag inte har så mycket att ge. Jag måste bara inse detta. För min skulle.

Hungern river min kalla kropp.

Ridning. Easyline. Flowin. Deadball.
Det är dagens motion. Som heter duga skulle jag vilja påstå. Intaget då? Ca 1500 kcal. Ja, jag vet att det är för lite.. Men jag får panik. Nu har jag tagit mina piller igen så hoppas att de ska hjälpa mig.

Vill visa att jag kan, men jag vågar inte?
Har inte vart hungrig idag heller. Då är det svårt att äta. Men nu. Nu är jag hungrig. När klockan är nästan halv två på natten. Nej så sent kan jag inte äta. För då måste jag skriva upp det och det är pinsamt. Plus att jag inte gillar att äta så här sent om jag är nykter.

Ska försöka somna istället.


RSS 2.0