Som ett slag i ansiktet.

Kollade på gamla webcambilder och hittade bilder på när jag vägde 47-48 kg. Då tyckte jag att jag var sjukt fet, undra hur fan jag ser ut nu då???
Lägger upp dem på den skyddade bloggen.

Kommentarer
Postat av: nadja

sv: hej!



det är himla svårt att säga nåt om hur du ser ut jämfört med mig eftersom jag inte kan se några bilder på dig förutom den på dina lår och rumpa. på den bilden syns det iaf att våra lår på ett ungefär är lika och att din rumpa är mindre än min...

men vad jag gör, hm, jag tränar ju väldigt mycket just nu, det blir oftast fem gånger i veckan och minst tre av dem kombinerar jag styrka och minst 45 min tung konditionsträning. de andra gångerna är ren konditionsträning och då kör jag mellan en och två timmar. nu för tiden blir det längre och längre pass... sen så äter jag mycket proteiner men nästan inget kött (den här veckan undantagen) och inga andra kolhydrater än dem i frukt, grönsaker och mitt bovetecrunch (från renee voltaire (rawfood)) som jag är lite kär i. oftast blir det fyra mål om dagen + en kopp kaffe på kvällen.



svarar det på din fråga? fråga mer annars!

kram

2011-08-18 @ 20:11:39
URL: http://igiveyouthemorning.blogg.se/
Postat av: Anonym

kan jag få lösenordet? :)<3

2011-08-19 @ 00:43:16
URL: http://lightasafeather.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag skulle väldigt gärna få tillgång till din skyddade blogg. Har läst denna blogg ett bra tag nu och är inne minst en gång om dagen. Har dock inte vart så duktig på att kommentera :/ men det var jag som skrev att jag alltid tycker att du skriver intressanta saker för ett par dagar sen :)

2011-08-19 @ 19:36:34
Postat av: dani

vill gärna veta jag med.

2011-08-21 @ 03:27:45
URL: http://ohnightdreamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0