Hemma igen

Hemma.. Blev en timmes träning med hästen, så det känns bra :)
Ska ut med hunden nu också :P Sen duscha :s
Pojken ringde också... Han ville att jag skulle göra tonfiskröra...
Som vi skulle äta till middag..
Hur mycket innehåller de tro??
Får kolla lite på de

Kommentarer
Postat av: L

Ingen aning om vad det innehåller. så det får du leta upp själv ;)



Haha men det är kul, mycket att läsa :)

Tack för lösen och det. Säg till när du skriver nått där :)



Åh, haha jag vill också ha det där stoppet i magen :P Jag kan med äta så, helt sjuka mängder ibland. haha Sen får man ont i magen!



Aa, men jag glömmer typ dricka vatten med, så ska försöka tänka på det mer nu. Hämtade precis en kanna isvatten som jag ska ha på rummet idag, så kanske jag kommer ihåg att dricka! :) Hahah hur kan man glömma nått som är så livsviktigt? haha :P

Vad händer när de bli imflamerade? aldrig hört att det kunde hända innan :P



Du klarar det, tycker du är så sjukt duktigt! :D



Va skumt? Båda är ju majs liksom? måste vara det där vattnet de ligger i som innehåller massa skit på willys? :S

Shit de är fan mycket, för en friterad kyckling bit väger ju ändå mer än 100g liksom :S



Ingen aning tyvärr, men kolla på klockan varje gång ni går en stund? och sen efteråt kanske du har en uppskattning om hur mycket det blev? räkna i huvudet eller skriva i mobilen, så vet du ju på ett ungefär sen :)



Asså hon har nog någon liten viktstörning, men kanske inte som påverkar henne att hon inte vill äta. Eller kanske det gör det i perioder. Ljuger man om sin vikt fast man är smal brukar något vara fel :P Men sen verkar hon ju lite skum med så man vet ju aldrig ;) Så patetisk hon låter asså!

OJ! Skönt att hon mår bättre nu! Men man kan tycka andra är så himla fina hela tiden, fast man har så höga krav på sig själv.



Jag gillar med när dom äter mer än mig, känns så bra på nått sätt! :D Nej, jag sa att jag inte ville äta för snabbt för då får jag ont i magen osv. Hon va för upptagen med att äta min chips så hon fattade inte ;) Ät de! Haha man ska fan unna sig när man får chansen, så att säga. Dela med pojken så kommer du inte äta för mycket. Nja chokladen gick på lite under 400 kcal (choklad innehåller ju alltid megamycket kcal!)och pringles innehåller 517 kcal/ 100g och ett rör innehåller typ 190g. Så åt ju hon lite mer än mig så jag tror det landar runt 800 kcal sammanlagt, helt sjukt!



Tack, det betyder faktiskt <3



ÅHHH jag vill testa! Vad kostar dom och hur länge räcker en förpackning? Är en fattig student så priset avgör om jag testar ;)

Blier skit sugen på att testa när du berättar sånt ju!



<3<3

2011-02-24 @ 16:27:46
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0