Lösenord

Så man kan inte ha lösenordsskyddade inlägg på blogg.se... Därför funderar jag på att göra en underblogg och låsa den. Där kan jag lägga ut bilder och skriva saker jag inte kan skriva öppet..
Skulle någon vara intresserad?

Kommentarer
Postat av: L

Men skriv bara när det går bra annars då, för att peppa dig själv? :) oj, jag har inte ens smakat sushi än, haha dåligt av mig! Måste göra det snart!

Men bra att du bara äter tills du är mätt, jag kan äta timmar efter jag har blivit mätt -.- Jag kan verkligen äta som en gris usch!

Aha, men gud va skönt att du har flyttat då :) har ni hunnit flytta dina saker och så? :)



Har hetsat mycket, asså stora mängder 2 dagar i rad. Väger 50,2 idag. Så det är bara 0.4 kg mer än igår. Trodde faktiskt det skulle vara mer! Men blev ändå skit ledsen när jag vägde mig.. :(

Asså det med isvatten testade jag för att jag vet att det får magen att arbete och jag har problem med mina tarmar så dom arbetar inte som dom ska så tänkte att det skulle sätta igång dom så jag slapp å bli megasvullen. första dagen hjälpte det så maten åkte ut direkt igen. Men igår hjälpte det inte alls, slutade med att jag spydde upp vatten för att jag hade druckit så mycket. Kroppen ville inte ha det. Men om man äter mycket och glömmer att dricka till så drick ett stort glas vatten efter, men inte 1 liter som jag.

Men det är bra, jag kollade också på den sidan, hade samma vilo-förbränning som dig tror jag. Men jag kan inte låta mig själv äta så mycket nu. Får sjuk ångest om jag äter över 600 kcal, så jag klarar det inte..

Haha nej det har vi ju verkligen inte :P Men det är bra att två osunda personer kan hjälpa varandra och inte bara får höra saker från sunda personer, för det driver en bara åt fel håll typ :P

Asså som sagt så har jag stor koll, har alltid vart intresserad av kost och motion så har läst mycket om det, kan sitta i timmar och bara läsa om sånt, sen så hade jag ett samtal med en tränare på över en timme om kost och motion så där lärde jag mig hur mycket som helst. Tyvärr är jag trög nog att inte använda mig av dom tipsen utan bara ge dom till andra. Men hoppas andra följer dom! :)



Asså det brödet va helt ok, man kände i konsistensen att det innehöll mycket ägg och det va svårt att bre på för det va så mjukt. Lite smaklöst, men när man har på pålägg märker man inte det, + att man kan ju krydda brödet när man bakar det om man vill :)Testa!



Så skönt:) men det går ju lösa skit bra ju om du bara håller dig under 1300 kcal om det blir båda dagarna! :) aa då bränner du massa. Här ska du få en länk där du kan kolla hur mycket du förbränner när du gör olika saker. Men tänk på att om du är där i typ 4 timmar så kommer du ju inte gå i alla dom timmarna och antagligen kommer du hålla ett lågt tempo, så räkna i aktiv tid osv :P

http://www.viktvakten.se/kaloriraknare_rakna_kalorier.htm



ÅHH va kul! Grattis !! :D Jag blir med jättepeppad av när vågen visar mindre! Bästa motivationen är när man ser resultat!



Aa men gör en undernlogg :) så kan du ju bara skriva i bloggen när du laddat upp nått där? :)



Aa, omyndighetsförklarad är jag med rädd för. Fast det lär ju intwe hända. Men man kan inte vara försiktig nog liksom. Sen dom skulle ju göra allt för att man skulle äta med, då blir allt svårare..



Jag har två sånna kompisar, hatar dom för att dom inte låter mig va. och om jag skulle banta då? Jag har slutat växa, jag får banta. Idioter som ska förstöra.

Vilket elak kommentar! Fast från hennes håll kanske hon är ledsen för att du är finare än henne?

aa pannkakor är ju inte så illa, skönt nog. Men det är det jag kommer äta senare på kvällen som är problemet, men har ju ändå failat 3 dagar i rad nu, så vad är en dag till liksom? Sen ta tag i det imorgon igen!

Nja, har typ tröttnat på te nu, dricker det så sjukt mycket på vintern så jag tröttnar :/



När du räknar att du handlar kan du använda den länken jag gav dig, jag brukar räkna hela tiden jag är borta för jag går fram å tillbaka och så, men man ska bara räkna den tiden du är i affären. :P



<3

2011-02-23 @ 10:58:29
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0