FAN FAN FAN

Skyddat inlägg.

No cake for me

Blir ingen tårta idag. Jag är ärligt talat lite besviken. Fyller man år ska det vara tårta. Det hör ju till..
Fast samtidigt är jag lättad över att slippa äta den..!
Jag har inte vågat väga mig på ett tag nu. Inte sen sist, då var jag ju helt förstörd. Kanske nästa vecka.. Måste vara en dag när det känns bra innan. Provade celsius Cola idag.. Inte så gott som den andra, men den gick ner.
Så snart kommer jag vara speedad duracellkanin i guess ;) Haha!
Tror jag tar och skriver lite på den skyddade sen. Kanske slänger upp en bild med. Inte på mig dock, jag är fet.

Tjockiskänslor och celsiuskick.

Jag har känt mig fetare än någonsin ett tag nu. Jag är förvisso fetare än någonsin. Hade min första tydliga "detta är bara fett som väller över" valk när jag provade ett par av mina gamla shorts. Visserligen nytvättade och så, men det är fan ingen ursäkt. Har slarvat med att äta var tredje timme nu dock. Dumma mig. Men som igår åt jag en shake, nästan hela iaf, delade en Celsius Jordgubb/Kiwi med pojken och så blev det en liten räksallad med ett ägg, landade på 290 gram + en majskolv till det. Lite cola zero med. Det kändes lagom. Var inte ens lite hungrig.
Dagen innan det blev det en shake, nästan en hel iaf, en skumboll då jag lovat att fika med en kompis, och sen en bulle hos mamma för hon hade precis bakat dem och lät mig inte slippa eftersom hon vet hur mycket jag älskar dem egentligen..
Jag fick en sjuk kick av Celsiusen!! Och då drack jag bara en halv.. Kanske liiite mer. Helt sjukt! Mitt hjärta löpte amok och jag blev skitvarm och sen frös jag... Är det normalt??


Idag fyller jag år.
Så då kommer det bli mer mat. Räksallad till frukost hade pojken fixat, jordgubbar och sen ska vi till lite släkt och fika och sen blir det grillat och glass och sånt.. Nervös för att tappa kontrollen! Men vill njuta och verka normal.

Shakes!

Imorn är det enbart shakes som gäller. Nej, men nästan, lovat en kompis att fika. Hade tänkt att tacka nej, men hon har varit med om något väldigt, väldigt hemskt så jag har inte hjärta att säga nej.. Hon behöver mitt stöd och då får det bli som det blir med min viktnedgång. Dessutom kan jag ju ta mindre påsar imorn bara... Kanske räcker med tre isf..
Pojken ska också äta pulver imorn.. Han vill prova.. Helt galet, men skönt!

Karl Lagerfeldt diet.

Det är en bok om hur Karl Lagerfeldt gjorde för att gå ner så mycket i vikt. Den handlar om hur man bör och inte bör göra.. Vilken mat som är grön, gul eller röd. Dvs godkänd, på gränsen och undvik!.
Jag lagar inte samma mat som han åt men försöker följa tänket och så.. Boken är på engelska med det är inga problem för mig, tur :)
Man ska äta mycket grönsaker, frukt.. Kött är väl okej, men en del är på gränsen och en del att undvika, skaldjur och fisk är alltid bra.. Tonfisk och något mer är att undvika.. Fågel fungerar väl också.
Fruktjuice är inte okej..
Lightläsk och vatten är bara att dricka på..
Ingen alkohol.. (den är jag lite dålig på, men dricker mindre iaf)
Det står massa bra grejer i boken iaf! :)

Det går upp och ner

Det går lite upp och ner.. Äter shakes ibland och mat ibland.. Varvar.. Äter mest grönt dock så det är bra :) Men jag åt godis igår. Japp. Jag failade lite.. Det syntes direkt på vågen. Jag har mens nu också. Känner mig enorm.
Snart fyller jag år. Jag hinner aldrig till 50 kg. Men thats life i guess.. Jag ska inte göra en kraschdiet. Men jag vill så gärna.. Men det är fel. Jag vet.
Måste lära mig att dricka mer vatten bara. Dte ska ju hjälpa till tydligen.. Gah...

Jag är kass!

Är kass på att uppdatera nu på sommaren.. Gah.
Ställde mig på vågen härromdagen, OMG!! Så illa att jag inte vågar skriva ut vikten. Men sen, dagen efter, -1kg och  dagen efter det -1kg till. Idag var det samma som igår.. Men vi åt ute igår också, så det var ganska väntat. Ätit en shake idag hittills. Lattesmak, jättegod om man har is i ! :)
Nu är jag mer taggad än på länge! Inte ätit godis sen fredags/lördags.. Och jag är inte sugen! :) Åt lite popcorn igår dock.. Less fat.
Väntar bara på att abstinensen ska sätta in och godissuget blir skyhögt.. Bara kämpa på mot de dock så är det snart över :) Hoppas jag ! :P

Bättre..

Idag är jag piggare, än så länge.. Jag känner dock att jag ska ta tag i mig själv igen. Vet inte vad jag väger, men ser på mig att jag gått upp. Ibland gillar jag det :O När magen är som den ska så är den jämnplatt nu, annars gick den i en båge innåt. Men låren. Finner inga ord. Äcklad till max. Celluliter dessutom. Bara för jag slarvat med skorna. Fuck.
Jag kommer inte väga 50 kg till mig födelsedag, tror jag. Jag tänker nämligen inte stressa, utan ha ett långvarigt resultat istället. Dessutom har pojken semester nu och är på mig som en hök.
Måste bli av med godis/sockerberoendet med.
Måste.

Deppig.

Jag är helt energilös. Ibland. Ena sekunden är jag glad och pigg, nästa helt slut i kroppen och blir arg/ledsen för allt..
Jag fattar inte vad som händer..
Så bloggen får lida..
Läser alla era bloggar iaf.. <3
Ps. slant med mandolinen förut (ett köksredsakp man skär grönsaker med) rätt över handleden. Smart. Nu ser de ut som jag skärt mig massor.. Suck på mig.

Jag lever!

Jag lever.. Bara det att pojken har semester så jag hinner inte sitta vid datorn så mycket. Tyvärr..
Maten går hyfsat. En dag i taget. Efter två dagars hetsen så blev jag sjukt äcklad och nu är jag inte ens lite sugen. Så jag håller på att stabilisera mig.
Det går nog ganska bra nu. Faktiskt.
Hoppas bara det håller sig.
Hoppas ni har det bra också.
Och lite överseende för att uppdateringen kommer suga ett tag.
Har btw köpt The Karl Lagerfeldt Diet.. :)

Paus..

Tog en liten paus från bloggen för att samla tankarna..
Det är det här jag vill. Jag vill bli smal och jag ska bli smal. Måste bara hitta balansen igen. Det går bättre för var dag, små steg i taget.. Igår skulle alla jag var med äta pizza och jag stod över! Stolt!
Idag kom pojkens mamma på frukost, så den kunde jag inte skippa. Inte lunchen heller.. Den är snart..
Men sen blir det nog bara jordgubbar resten av dagen :) Eller nått nyttigt ^^
Ska träna idag med.. Peppar!
Tack för alla fina kommentarer, uppskattar det verkligen <3

Det går inte bra nu.

Jag behöver motivering. Big time. Hets igår, hets idag. Vågen skrämmer mig.
Imorgon ska det inte bli hets. Men det är kalas imorn. Så bra dag att spy på, dagen innan tårta och sånt. SMART J, smart.
Dagen började så bra. Vattenmelon till frukost, äpple till mellis, soppa till lunch.
Nåväl, dags att lägga dagen bakom mig och se framåt.
JAG KLARAR DET HÄR?!
Peppa mig, någon, snälla... :(

Binge & Purge

Dagen börjar ganska bra. Eller min mage är hyfsat platt. Inte som den ska vara, men den är inte svullen än iaf. Kommer vara ensam hemma ikväll.. Känner hur det kryper i mig. Allt jag skulle kunna äta. Och spy.
Jag ska ju inte göra sånt. Så det kommer bli en tuff kväll.
Vi ska ut och gå ikväll när pojken kommer hem iaf.. Det är skönt! Dags att komma igång igen.
Snart är det semester också. 3 veckor. Då kommer jag verkligen inte kunna hetsa.
Snart fyller jag år också. 4 veckor. Kommer nog inte ner till 50 innan dess. Känns som jag gett upp lite.
Det är jobbigt att omge sig med sjukt smala människor som kan äta hur mycket som helst utan att gå upp ett gram. Det är så orättvist.

Binge & Purge

Dagen börjar ganska bra. Eller min mage är hyfsat platt. Inte som den ska vara, men den är inte svullen än iaf. Kommer vara ensam hemma ikväll.. Känner hur det kryper i mig. Allt jag skulle kunna äta. Och spy.
Jag ska ju inte göra sånt. Så det kommer bli en tuff kväll.
Vi ska ut och gå ikväll när pojken kommer hem iaf.. Det är skönt! Dags att komma igång igen.
Snart är det semester också. 3 veckor. Då kommer jag verkligen inte kunna hetsa.
Snart fyller jag år också. 4 veckor. Kommer nog inte ner till 50 innan dess. Känns som jag gett upp lite.
Det är jobbigt att omge sig med sjukt smala människor som kan äta hur mycket som helst utan att gå upp ett gram. Det är så orättvist.

Dåligt humör.

Är verkligen på skitkasst humör. Pojken kan inte förmå sig att be om ursäkt heller. Ännu bättre. Eller ens prata med mig. Så är det alltid om han gör något. Då slutar det med att jag får be om ursäkt eller ta tag i att bli sams. Så jävla trött på det.
Nog om det.
Ska åka ut och käka lunch med mamma snart. Jippie. Not. Men men jag är ju redan äckligt fet så lite till skadar väl knappast. Så jävla bitter är jag.
Ska åka och handla frukt och grönsaker sen. Så jag kan ta tag i mitt liv någon gång. Är i stort behov av det.

Mer tips :)

Some More Popular Fat Burning Foods
Some other fat-burning foods that are popularly consumed by people are Black Tea, Cayenne Pepper, Chili Pepper, Garlic, Green Tea, Red Pepper, Salmon, Tomato, Low-Fat Milk, Oatmeal, Whole-Grain Cereal, Jalapeno, Lean Beef, Tuna and Sardines.
Lägger in länken till sidan jag hittade allt på :)
HÄR

Zero Calorie Food

Hittade en sida med en lista på olika "noll kalori" grönsaker/frukter. Negativa kalorier. Med det menas sån mat som man kan äta obegränsat för kroppen gör åt med lika mycket eller mer energi (kalorier) för att förbränna maten. Bra va!
Vegetables
  • Asparagus - Sparris
  • Beets - Betor (tex rödbeta)
  • Broccoli
  • Green Cabbage - Grönkål
  • Carrot - Morot
  • Cucumber - Gurka
  • Cauliflower - Blomkål (Kan man koka och göra mos på. Nyttigt och matigt)
  • Celery
  • Dandelion - Maskros (någon som ätit det??)
  • Hot Chili Peppers
  • Endive - Endive är en salladsort
  • Garden Cress - Krasse
  • Garlic - Vitlök
  • Green Beans - Haricots verts
  • Lettuce - Sallad
  • Onion - Lök
  • Radish - Rädisa
  • Spinach - Spenat
  • Turnips - Rovor
  • Zucchini
Fruits
  • Apples - Äpple
  • Blueberry - Blåbär
  • Cantaloupe
  • Cranberry - Tranbär (bra mot urinvägsinfektion också!)
  • Grape Fruit
  • Honey Dew Melons - Honungsmelon
  • Mango
  • Oranges - Apelsin
  • Peaches - Persika
  • Papaya
  • Pineapple - Pineapple
  • Raspberries - Hallon
  • Strawberries - Jordgubbar
  • Tangerines - Mandariner
  • Tomato
  • Watermelon
Översatte en del.. Inte de som var helt självklara då men ;)
Ett annat tips jag sagt förut är att mjölkprodukter gör att kroppen tar upp mindre fett. Tarmarna får som ett täcke på sig som gör att mer fett forslas ut.
Så något man kan göra är t ex
blomkålsmos med lättmjölk
eller stuvad spenat..
Bara koka ihop spenat med lättmjölk och om man vill slippa reda det så är det bara att låta det koka ihop längre.. Koka inte på för hög värme bara då mjölk lätt bränner fast. Är både gott och nyttigt, och framför allt mättande!

Think thin.

Jag åt vid två. 1 Baguette. Så onödigt. Pojken som ville överraska mig. Snällt tänkt iaf..
Men nu blir det inget mer förrän vi ska grilla ikväll.
Då blir det kött, sallad och potatissallad. Får se vad jag äter av det. Men mamma kommer vara där så kan inte bara äta sallad som jag kan om de bara är jag och pojken. Men men.
Har hört att kroppen förbränner/behöver mer energi när man är sjuk?
Stämmer det?
Aja. Take care lovely ones!

Fortfarande sjuk..

Japp, jag är fortfarande sjuk. Kasst. Satte mig på cykeln förut och efter tio minuter fick jag ingen luft, rummet snurrade  och halsen brände. Fuck.
Vägrar ställa mig på vågen. Hade ingen matlust igår, så slarvade med regelbunden mat. Dumma mig.
Och jag borde äta frukost, borde gjort för länge sen, men jag orkar inte just nu.
Varför ska man äta när man inte är hungrig.
För att inte stoppa förbränningen? Dumb ass..
Aja, vi får väl se hur dagen går och om jag kan bli frisk någon gång. Det vore skönt att kunna träna igen..

RSS 2.0