Chocolate...

Ligger på soffan och äter choklad. Dum tjej. Snart dags att dra till gymmet. Bränna bränna bränna!


Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Japp, kan du sluta spy så kan jag ;-)

Ojdå är han rädd för honom? Men om du kanske kunde få honom att träffa din hund utomhus när ni går en promenad för då känns det nog inte lika läskigt som att komma till hundens hem? Jag var ju själv lite rädd för hundar innan jag skaffade Molly men nu har jag lärt mig mer hur hundar funkar :)

Jo så är det ju med muskler, att man kan uppleva sig själv bredare ju mer man får av dem. Så du kanske inte är redo för att bygga ännu mer nu? Du kanske bara ska träna för att å bra och inte att du har ett mål i att bygga muskler?

Va duktig du är som kan känna efter om du orkar träna eller inte, stort framsteg! och det ÄR OK! :)

Vilke jävla idiot han på gymmet är! Bara för att du är smal och har lite fett så är det inte OK att driva om att du skulle vara motsatsen. Tycker du borde kalla honom ngt i stil med: Ja, fast jag är ju inte lika fet som dig tjockis! :-P Visst det kanske är barnsligt men det verkar ju liksom inte hjälpa att du har sagt till. Det är som att vissa går igång på att man reagerar. Jag hade en kille i min klas i 3:an som älskade att kalla mig tjockis så att jag sprang och jagade honom och antagligen menade han inte det utan han ville att jag skulle jaga honom för att han var intresserad av mig. Kanske är det likadant med denna fast att ni är vuxna? Han kanske är intresserad av dig?

Va töntigt att hon ljuger, men du vet ju sanningen ;)
kram


2012-12-21 @ 17:33:46
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0