Förkylning på intåg?

Vaknade med halsont.
Min största mardröm just nu är att bli sjuk så jag inte kan träna. Hemska tanke.
Jag får inte bli sjuk. Nej nej nej. Måste kunna träna ju.
 
Får se till att hålla mig varm och vila mkt mellan träningarna. 
Dricka vatten och få i mig näring. Eller nått sånt. 
 

Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Eller INTE träna! Låt inte ångesten förstör din kropp för det är just det den gör nu. Den driver dig till att träna fast att din kropp säger ifrån.

Skulle önska att du så fort som möjligt får möjlighet att gå och prata med ngn professionell och få hjälp! Jag har sett att det finns äs-enheter i närliggande städer där du bor. Fast iofs så är du inom psykiatrin nu men du behöver ju få samtalshjälp där! Vet de inget om dina psykiska problem?

sv: Ja, jag tror att det är detta med utredningen som stressar mig, att jag liksom inte vet vad det kommer bli för resultat och hur vårterminen kommer att se ut, samt att jag är så tröt på att bo hemma.

Tack för att du försäkrar mig om att det inte är mitt ansvar men det känns fortfarande så fel, för t.ex. i vår relation så ska ju jag vara den som peppar dig till att bli frisk och inte tvärtom.

Men hon fattar inte att man kan ha en ätstörning om man äter och jag går ju inte på toan direkt efter jag ätit så de har svårt att fatta att ngt är fel för har man en ätstörning så har man ju problem med ätandet.

Men du har rätt, idag ska jag faktiskt att och förklara för henne hur hennes kommentarer får mig att må.

Va, vad sur jag blir när jag hör detta om din vän C. Alltså seriöst, varför är det ditt ansvar?! Man kan inte göra en annan person frisk, utan den personen måste själv vilja det. Dessutom är det ju så många som klagar på hur smal du är och äter för lite, så frågar han dig för att han tror att ni tänker lika då och att du lättare kan hjälpa henne eftersom ni har liknande problem? Bra att du sa ifrån, du är alltid så modig! :-)

Förresten jag hoppas verkligen inte att du ska beställa bantningspiller?! Det handlar inte om att du skulle behöva det utan kompisen har nog märkt att du bantar och trodde väl att du skulle vara med på det samt att hon inte vill göra det själv?

Tack för din fina kommentar! Uppskattar att du tog dig tid att skriva en fin och lång kommentar :-)

kram på dig!

2012-12-10 @ 13:03:01
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0