D-Day..

Idag är dagen D. Omg..
Kommer skriva ett inlägg på den skyddade om de sen. Om jag hinner idag..
Har sjukt mycket att göra! Vågen visade lite mer humana siffror idag och snart är jag inte tillbaka, men nere på mitt kära 50,x tal.. Jag trivs där. Så kanske kanske jag skulle stanna där?

Ska iväg och göra lite ärenden nu och sen ska jag kolla på Fat Fighters! Såå bra :)

Kommentarer
Postat av: levaavluft

man måste ha salt! sasltbrist leder till att vågen pendlar fram och tillbaka i vätska. du ska ha 5 krydmått salt om dagen, men du ska trappa upp med ett kryddmått i veckan.

du kommer svälla de första veckorna, det är det som är så sjukt jobbigt och det är en av anledningarna att många inte blir friska från sin ätstörning, för så fort de äter lagad mat så märker de att de har gått up dagen efter, men det är nbara salten i maten.det tar ett tag för kroppen att korrigera detta, det är ett vätskeutbyte i cellerna och under tiden den gamla vätskan ska ta sig till urinblåsan ( det går lite lite hela tiden) sväller man medan det nya vattnet sätter sig i cellerna med hjälp av saltet.

du kommer börja kissa mycket efter några dagar och kissa mycket under några veckor och sen, förutsatt att du fortsätter salta varje varje dag hela tiden, kommer vikten stabiliseras och inget oförutsett kommer synas på vågen :)

2012-02-22 @ 12:17:00
URL: http://levaavluft.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0