Hjälp!

Vad är för mkt mat och vad är för lite? Det är svårt att inte räkna men att räkna innebär att jag måste lägga ner massa tid och energi på det och kommer säkert öka på min ångest. Idag har jag ätit för mkt dock tror jag :/ Är ganska säker. Gått i affärer hela dagen, men ätit pommes med bea & kyckling, chokladboll och lite nötter... Några godisbitar... Ska träna imorn dock. Hoppas innerligt att det går bättre imorn än de gjorde igår. Kommer bli skitjobbigt annars!


Vad gör jag för fel?

Tränade igår. Gick inte alls bra. Det svartnade för ögonen och jag mådde så sjukt illa. Klarade mig genom hela passet på ren och skär vilja. Sen fick jag ligga på golvet en bra stund efter för att inte svimma... Fortfarande sjuk alltså. Suck... Blev även utfrågad av en vän igår igen om jag åt och vad jag ätit den dagen. Why?! Åh...


Våga väga mig?

Jag väger mig inte längre. Jag vågar inte. Av samma anledning som jag inte räknar längre.. Kanske borde dock? Jag vet inte.. Däremot vet jag att jag har muskler som väger in och att jag därför skulle ta mitt BMI med en nypa salt. Ändå fast jag vet detta är det svårt. Jag hade också en relativt låg fettprocent, men tillräckligt låg? Både ser fram emot och fasar inför nästa invägning på gymmet. Hemma står vågen under sängen och samlar damm. Jag som vägde mig varje morgon förut. Sjukt vad det kan ändras fort...


Fuck.

Vaknade och insåg att jag inte har några naglar kvar. Insåg också att det låg en kökskniv i sängen bredvid mig. Nästan så jag blir rädd för mig själv ibland. Fick skäll av en vän igår med. Han tycker att jag tränar för mkt och äter för lite. Att jag försvinner. Haha.. Tänk om det vore så väl.. Jag vet inte om jag vill leva längre eller inte. Står i valet och kvalet mellan att tänka att lite till kan jag stå ut så kommer det blir bättre och att känna att jag inte orkar kämpa mer. Att det bästa vore att bara ge upp. Att det vore bäst för alla, inte bara för mig själv. Det är svårt det där. Att inte veta. Är ändå ett stort beslut att ta.


Precis så!

Fick en anonym kommentar.. Tack! Jaa, jag ska visa honom... Behöver få lite mer jävlaranamma i mig!! Har korta shorts och en tröja som är öppen i ryggen, ingen bh. Känner mig helt okej! Måste intala mig att jag är snygg! Ikväll kör vi!


Någon kvar?

Är det ens någon som läser längre? Det vore väl konstigt iof... :p Jag ska festa ikväll.. Tror jag. Lite nervös. Vill vara så jävla snygg som det bara går, visa vad han missar. Men jag känner mig inte snygg för fem öre :/ Jobbigt läge det där. Sen vet jag inte om jag vill dricka heller? Alltid dessa problem...


Den fungerar!!

Ser att appen fungerar igen! Skönt det.. Då kanske jag kan blogga lite mer igen.. Jag har inte orkat blogga för att jag har inte orkat starta datorn. Vet inte när jag startade den sist. Den står bara hemma och samlar damm. Jag bor ensam. Jag är dumpad. Jag är deprimerad. Jag räknar inte kalorier ut eller in. Jag tycker att jag är otroligt äcklig. Jag ser ingen anledning till att gå upp på morgonen. En kort sammanfattning av mitt liv just nu. Om man ens kan kalla det för ett liv.


Jag orkar inte längre.

Jag vill bara ge upp. När jag var femton bestämde jag att jag inte skulle bli äldre än 21. Om en månad fyller jag 22 & nu känns det som att det får räcka såhär. Jag har inget kvar att leva för. 
En pojkvän som inte vill träffas och jag som bara blir mer och mer toffel och anpassningsbar för varje gång han ändrar sig eller inte vill. Jag försöker och försöker och försöker gång på gång visa hur mkt jag älskar honom och vill vara med honom, men det känns som att en vägg hade vart mer mottaglig. 
Även om han säger att han älskar mig. Men vart är hans spontanitet? Hans vilja att visa världen att jag är hans?
 
Kärlek gör ont. Livet gör ont. 
 
Jag har ingen inkomst i sommar och bor inte längre hemma och har därför massa utgifter. Mat känns som en lyx jag inte har råd med till på köpet. Fast jag äter. Men kanske inte tillräckligt ändå. Inte för jag orkar bry mig om vilket just nu. En gång har jag lagat mat här i "mitt hem". Igår åt jag jordgubbar/vindruvor/nötter och choklad på hela dagen, tränade på det. Bra - så mår man verkligen bättre.
 
Idag ville jag inte gå upp ur sängen. Det finns liksom inte någon mening med det. Vad ska jag göra uppe?
Jag är trött. Trött trött trött. 
 
Hade jag inte vart så äckligt jävla likgiltig idag hade jag nog gjort slut på mitt lidande, men inte ens det orkar jag ta tag i. Bra där. Förlåt om det triggar eller något. Det är säkert ingen fara egentligen utan mest jag som inte orkar just nu. Kanske känns det bättre lite senare eller imorn. Mitt humör åker bergochdalbana förjämnan just nu.

RSS 2.0