Intag idag.

2 skålar kött/grönsakssoppa. Två frallor med smör och ost. 1 relativt liten bit kolapaj. 2 rutor mörk choklad. Smakat på vaniljproteinshake. 1 cola light. Vatten. = ?

Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Du är alltid så snäll och säger fina saker om mitt utseende :-) Försöker verkligen att att åt mig! Glöm nu inte heller vem det är som är modell av oss ;) Du ser jättebra ut och behöver inte gå ner det minsta, du har inget fett att ta av och du vill väl inte förlora de muskler du har byggt upp det senaste?

Försök att kolla upp ungefär hur mkt du ska få i dig när du tränar så mycket. Satsa på att äta ofta om du tycker att det är jobbigt att äta mycket. När du är hos läkaren kanske du ska be att få träffa en dietist? Jag ska till en dietist nästa vecka.

Bra att du försöker att fundera över hur mkt du tränar så att det inte går till överdrift. 4 ggr/dag låter för mycket...

Jag tror att mkt av dina problem som du har idag bottnar i din barndom och fram tills att du ska träffa läkaren kan du försöka att tänka tillbaka på din barndom med vuxna ögon. Vad var det du inte fick? Hur skulle du vilja att den var? Vad är det du behöver jobba med idag? Man kan inte ändra barndomen men man kan lära sig att hantera den på ett sätt som inte gör att man mår dåligt idag.

kram!

2012-09-06 @ 10:57:08
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: pro ana diary

Svar; en del ser inte det som står i e-posten :( jag skrev, men det syns inte :(

2012-09-10 @ 06:57:49
URL: http://proanadiary.blogg.se
Postat av: Sara

Sv: Förlåt, är lite seg på att svara!

Jo, jag vet ju egentligen att man inte ska väga sig varje dag men det har blivit som en rutin. Men det är bara deprimerande nu, går bara upp :/

Okej, vad duktigt av dig! Men det känns ändå inte som att gym är nåt för mig, då börjar jag hellre dansa igen :)

Ah okej, måste också bli bättre på att cykla hemma. Men det blir nog mer ju kallare det blir ute :) <3

2012-09-10 @ 09:20:25
URL: http://wannahealthylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0