Little J

Det var som i en film. Per Gessles, Jag vill känna din kropp emot min spelades i bakgrunden när han kom in och la armarna runt mig. Rörde vid mig och sa att jag var hans. Jag smälte direkt. Hans värme mot min kalla hud, och att känna hans hjärta slå i takt med mitt. Känslan satt kvar en stund tills jag insåg att jag fortfarande inte vet om han bara är vänskaplig och skämtsam, eller seriös fast diskret framför andra. Han har ju barn.
Jag vill inte splittra en familj. Så inga närmanden från min sida. Men ändå kan jag inte sluta smälta och bli helt knäsvag när han lägger sin hand på min midja och frågar om allt är bra. Eller så är det han som gör allt bra.

Sen vaknade jag ur drömmen.  Tur att drömmar är okej, och inte alltid verklighet.


Sväva på rosa moln är aldrig fel, gör så ont att landa bara.

Little J

Det gör ont. Så ont. Hjärtat värker och hjärnan skjuter ut bilder som projektiler. Bilder på hur det var och hur det kunde blivit. Jag saknar dig nu som jag hade dig då grabben. Jag gör det. Jag har inte ett hjärta av sten, faktiskt. Det är bara mitt sätt att skydda mig på. Fan vad jag gjorde bort mig. Du är så nära men ändå så långt bort.

Det är nog det som smärtar mest. Att veta att du finns här i närheten. Men att inte få ha dig nära. Känna sin värme. Värma dina evigt kalla händer. Få dig att le. Känna dina fingrar mot min hud och höra att jag är perfekt för dig.

Perfekt. Allitd denna strävan mot perfektion....

RSS 2.0