Hello, success where are you hiding?

-0,4 kg på vågen. Yes! Fast nee.. Jag är glad att det är minus. Sur för att det fortfarande är för mycket och är en lång bit kvar till min START vikt.. Fattar ni? Helt sjukt.
Idag ska vi äta hos min mormor.. Hon som praktiskt taget trycker ner mat i halsen på mig. Jag kommer bli fet.are.
Fast jag älskar mormor <3
Får väl träna träna träna sen ist. Och kanske om jag klarar inte äta mer på hela dagen.. ? Önskedröm.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Ett minus är alltid ett plus! Eller hur man säger ;) haha. Så det är bra!!



Ja jag vägde 55 kg där. Fick väl till en bättre vinkel då jag böjde mig frammåt också! Vinklarna är allt.. när man tar kort. Men skulle vara underbart att få till en bild där man slipper posa och suga in kinderna typ, haha.. kram!

2011-04-14 @ 12:54:47
URL: http://dontfail.blogg.se/
Postat av: L

Bra att du blir rörd, det visar bara att du tar åt dig. Och det ska du verkligen göra <3

Asså som han sa kan stämma, det har hänt mig en gång med att jag bara poff gick upp typ 2kg, dom stannade några dagar men sen försvann dom. En tjej berättade för mig att den kvinnliga kroppen kan göra så ibland, att det va våra hormorner, och att det bara va tillfälligt. Kroppen kunde gå upp (eller ner)1-3 kg över en natt å sen efetr några dagar var man på normalvikt igen..



Jag vet att du kommer gå ner, några kilo kan inte hålla dig tillbaka, så om det inte skulle vara någon hormon- eller vattenvikt så kommer det ta en vecka mer att nå drömvikten? Men vad är en vecka efter all tid du har kämpat? Du gick ju ner 0,4 kg bara över natten. om du fortsätter så varje natt går det ju fort!



Hahaha fan vilken grym koll du har fått på kalorier nu! Vilket märke var nyponsoppan? :) Ja men gör matschema du också då? kanske bara till middagen och/eller lunchen så du vet redan innan hur mycket kalorier det kommer bli, så är det ju enklare att veta hur man kan äta övriga dagen? :)

Jag har fortfarande inte testat sushi, måste göra det! Men som jag har förstått innehåller ju inte sushi så mycket kalorier?



aa, asså bilden på min mage som jag la upp, där är den bara svullen men när den inte är så superduper svullen så är min mage ändå stor å då är det massa fett med. Sen har jag sagt hela mitt liv att jag vill gå ner i vikt, hon vet att jag vill ha lår som inte går ihop, å att jag vill ha en platt mage å pinnsmala armar. Och hon vet att jag mår skit över hur jag ser ut, så jag får banta. Men hade hon vetat vad jag väger hade jag nog inte fått, tror inte att hon vill att jag ska väga under 50 :P men min mamma har ingen koll, hon är ju skadad i huvudet å hon litar på mig, så jag får göra ganska mycket som jag vill å ha hennes stöd.

Jo kroppen går nog in i svält, men sist jag åt så lite varje dag kom jag ner på 49 kg, å eftersom det funkat innan ska jag göra det igen! Men hur mycket äter du, kommer du upp i 1300 kcal, eller vart brukar du hamna om dagarna (inte dom du tycker att du failat, utan vanliga dagar)? Nyfiken :) Skönt att du kan väga å så när han är med :)



Du behöver inte lägga upp dom, inte om du tror att man kan känna igen dig. Gör ingenting som du tror att du kommer ångra sen. haha kul att du ska vara på en tröja :D



aa, helt sjuk förkylning, men tror jag ska till praktiken imorgon, för jag tänker festa på kvällen. min feber är inte över men jag klarar inte att sitta hemma mer! :(

vad tränar du? :) kommer hostan bara när du tränar?



Haha asså tankarna går verkligen runt om detta! haha Jag bor inte i en jätteliten stad, men en ganska liten. Har skrivit vilket landskap jag bor i mailfältet. Vet inte om jag vågar byta, haha menm du vågar eller?



<3<3

2011-04-14 @ 13:50:21
URL: http://nootherway.webblogg.se/
Postat av: lith

Har inga riktigt bra egentigen. Många små tips som bygger en god grund tilsammans. Många bäckar små... som man brukar säga.

2011-04-14 @ 20:08:40
URL: http://lith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0