Bilder?

Ska tömma min kamera nu. Har några bilder på mig där. Om jag inte skäms ihjäl, eller om jag vågar, så lägger jag ut dem.. Skyddade såklart.

Kommentarer
Postat av: L

Fan va mycket du har bloggat nu! :D



Jag vill ha användarnamn och lösen, tack! :)



Jag gjorde också så när jag va liten å åt fast jag va mätt, fast jag åt ofantliga mängder då, att jag klarade de, helt sjukt! Men det är samma nu. Tycker jag nått är gott så kan jag inte sluta äta hur mätt jag än är :(



Aa det är inte så farligt, men efter igår vill jag inte väga mig.. Usch hatar mig själv för de här dagarna.. Jag ska börja dricka mer isvatten, dricker sällan vatten för jag tycker inte om det längre och då blir det att jag inte dricker alls å det gör ju att magen inte kan ta hand om det jag äter å sen svullnar jag upp som en ko. haha Måste börja dricka MINST 1 liter om dagen!



Jag är likadan typ, fast kan inte sätta ett högt mål. Går bara inte, finns nån spärr i mitt huvud där. Men det är bra att du gör det för det funkar ju verkligen för dig! :)



Jag tycker med det är intressant, älskar att veta i huvudet på ett ungefär vad saker innehåller så ser man andra vräka i sig av det och tycker man är duktigt för att man låter bli ;)



Du kan nog räkna på mer än 45 min om ni va borta i 5 timmar, men det är sant, hellre för lite än för mycket.



Hon kanske själv har en ätstörning av något slag? Eller så är hon bara störd ;) Skit i henne, hon är en idiot! :)



Vi har lite snö, men inte så vi kan åka pulka :/ Blev ingen promenad till affären igår ens för hon bad sin mamma köra oss och sen satt vi bara inne å åt som idioter. Eller hon åt mer än mig, vilket är bra! Hon tyckte det va så kallt så hade inte kunnat få med mig henne ut alls..

Kommer inte skriva detta i bloggen men ville berätta iaf. Igår åt jag pringles, men min kompis åt nog mer av dem än mig, å sen en chokladrulle från maraboue. Sen cola light. kanske typ 800 kcal i bara snacks, ÅNGEST! Innan dess åt vi pastagratäng med bacon med, massa kalorier där med :(



Ska du börja med dom Lipo(hette de så? haha) som du hade fått en kommentar om? Jag blev sugen på att testa nu.



<3

2011-02-24 @ 13:03:18
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0