Era bästa rätter!!

Snälla ge mig era bästa maträtter/desserter/frukostar what ever!! Som är nyttiga och kcal-snåla!!
Plz!!! :)

Kommentarer
Postat av: s

men vännen, nej 1200 kcal är inte alls för högt! dessutom cyklar du ju typ bort det varje dag :P

Jag väger ganska mkt mer än så, och det känns som att jag är på högsta vikten nu igen, jag som tagit mig så långt, känns som att allt förstördes i helgen:(

Jag måste också ner, nu på en gång, jag vill vara smaaal, hur gör man? Även fast att man äter minimalt (oftast) och tränar som en toka, så går de ju fan inte snabbt:/ ska man behöva börja kräkas igen efter allt man äter :( Finns det några magiska piller eller magisk diet?



En utav mina favvo frukostar är miniyoggi blandat med minikeso och frysta hallon ;P och ibland lite axa multicrush på :)

Sen äter jag ju sparris och harricotverts ganska ofta som middag ;P

2012-04-16 @ 12:03:37
URL: http://sameoldpath.blogg.se/
Postat av: s

det är svinigt jobbigt att äta idag, känns som att jag verkligen behöver bli av med allt extra från helgen, och vet inte vad jag kan göra åt det om jag inte fastar :/ :(



ääh så värst med muskler har jag nog inte ;P Men jag skulle vilja ha :P

Sådär håller mitt huve på med :O fast jag känner att jag går upp i vikt fast att vågen säger tvärtom, jag tycker jag ser mkt fetare ut än vad vågen säger, det är jobbigt.

vad är det för piller?

Jag behöver också piller, känns så tryggt på nåt vis :P

Säg sen om dom fungerar också?:)



Jaa vi får verkligen stötta varann!<3 känns som att båda är lite nere atm :/

haha japp yoghurt med keso är supersmarrigt :P och mättande ;P

ååh, jag älskar att rida, tyvärr gör jag det inte allt för ofta numer :/

Jag fick svinigt ont i benen idag när jag sprang, men hade fan bestämt mig att ignorera smärtan, det kommer jag få ångra typ imorrn ;P

<3

2012-04-16 @ 13:00:07
URL: http://sameoldpath.blogg.se/
Postat av: Not On Top

jag har verkligen inga maträtter som känns 'okej' och jag får panik varenda dag x/ läste någons smalpytt nyss, det var zuccini, champinioner och tonfisk typ.. gottgott lät ju det iaf =P



sv; ja han är skitfin. att han står ut! <3

2012-04-16 @ 14:14:17
URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: s

mina favoriter för tillfället är;



1, 100g kvarg + steviaströ + vaniljpulver + ingefära + kardemumma med 100g hallon + 50g mango (värm frukterna i micron medan du rör ihop kvargröran)



2, 100g kvarg + 10-15g kakao + steviaströ + vaniljpulver



3, 1 äggvita + 60g steviaströ + 10g kakao

vispa äggvitan och steviaströt vitt och fluffigt. rör ner kakaon. klicka ut kakor. in i ugnen på 175grader i 10-15 minuter. låt svalna

2012-04-16 @ 15:05:55
URL: http://mybiggestobsession.blogspot.com/
Postat av: J

jag brukar köra på en espresso och en frukt, eller en deciliter frysta bär. När jag inte äter frukost ensam äter jag 1,5dl lätt vaniljyoghurt (90) och några frysta bär på det. Det blir inte mer än 100kcal och är ljuuvligt gott!

2012-04-16 @ 16:28:01
URL: http://thisonesforyouana.blogg.se/
Postat av: J

Bananpannkaka, godaste! :D



Mosa en banan riktigt bra (eller mixa den...) och kläck sedan ett ägg, sedan stek! Sjukt gott. Runt 170 kcal beroende hur mycket det väger. Jag brukar servera det med en skivad kiwi :)

2012-04-16 @ 16:47:40
Postat av: Tic Tac Toe

Det blev ingen dessert för vi sågs inte förrän vid kl 22, men ett glas vin och det var trevligt det med :-)



Va bra att du har kunnat unna dig lite i helgen, Det är verkligen lite som du väljer att unna dig, med, du skulle se ngn av mina "unningar" som jag inte spyr upp då skulle du inse hur lite du äter :-P



Ja, alla tjejer är tyvärr inte lika raka så du kan inte förvänta dig det :-P



Kan tänka mig att det inte är lätt för dig, som du säger detta med att killarna inte tycker om att en tjej är bättre och mer framgångsrik, men du kan ju inte hjälpa att du har talang! :-) Jag tror på att du kan jobba med det i framtiden om du skulle vilja, du skulle kunna driva en egen restaurang :-)



Så där är det alltid med tentor att när man börjar höra vad andra svarade så blir man jätteosäker, men det är inte alls säkert att de har rätt utan de kan lika gärna ha fel och du har rätt! Jag blev godkänd på min tenta som jag tyckte var jättesvår, så jag är så himla glad! Fattar inte att jag klarade den så det ska bli intressant att se rättningen för att se vad jag fick poäng på :-P Håller tummarna för att du klarade dig också!



När det är bra mellan dig och din pojkvän så låter det så mysigt ert förhållande :-) Jobbigt att det är lite ostabilt nu, men det löser sig nog snart ska du se :-)



Ja, på riktigt. Alltså jag vill inte klanka ner på din pojkväns utseende, för det är inget fel på honom men jag trodde att du skulle ha en snyggare och med en coolare stil om du förstår? Men sedan är jag sjukt kräsen när det kommer till killars utseende så jag tycker bara de där supersnygga är snygga, men så fort man lär känna ngn så tycker jag att personen ser bättre ut. Som en kill i min klass, jag känner att vi har sjukt bra kemi men så har han tjej och det är så typiskt. Men iaf så var han ingen jag tyckte såg så bra ut i början, men vissa växer när man lär känna dem.



Ja, det där ska du ta åt dig att jobbarkompisarna säger så för det är sanningen! Så se dig själv som den snygga i ert förhållande och att han inte kommer att få ngn snyggare än dig så han ska vara glad att han har dig som flickvän :-) Tack, du är så snäll när du säger så om mitt utseende men jag antar att jag inte ser det som ni ser och det är det jag vill ha hjälp med så jag hoppas jag kan sluta tänka att jag är så ful för det gör att jag tror att jag är för ful för att ha en pojkvän.



Va gulligt att du har en killkompis som håller koll på dig :-) Känns bättre tycker jag att bli hjälpt/få stöttning av killar på ngt vis? Känns mer naturligt på ngt sätt och att man får mer ut på att de säger bra saker till en och stöttar en eller om en tjejkompis skullegöra det.



Hur är din kontakt med din pappa? Vad är det för nystart du vill ha?



Jag tycker att det låter som din viktnojja blir värre? Detta med att du äter extremt lite och tränar jättemkt? Den vikten du hade är bara vattenvikt eftersom du inte ätit de antal kalorierna som krävs för att man ska gå upp så det kommer att försvinna.



Hur var helgen annars? Tror du att din mormor och morfar vet om din ätstörning, med tanke på att du tog sallad?



kramar



2012-04-16 @ 17:08:35
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: emilla

Stekt vitkålsrulle med quornfärs, yoggi mini(35kcl/dl), quornfile(50kcal/file), wok, ugnsbakad paprika fylld med keso mini/quornfärs! :)

2012-04-16 @ 18:18:48
URL: http://sskeletonsong.blogg.se/
Postat av: Lisa

Allt går och helvete hela jävla tiden jag bara fetar i mig som en jävla gris och spyr.

jag har panik, allt går åt av bara helvete.

Jag mår så jävla dåligt :(

2012-04-16 @ 18:22:54
URL: http://bonesarebeauty.blogg.se/
Postat av: Ellen

Säger som Sameoldpath, mini yoggi, minikeso + frysta bär, älskar! :) sedan brukar folk rekommendera lättkvarg och frysta bär! Alice (kampflicka.blogg.se) brukar slänga upp recept på nyttiga "efterätter"! :)

2012-04-16 @ 20:19:46
URL: http://feelmyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0