To much...

Röran jag gjorde till kvällsmat blev allt för mäktig och mättande och jag hade i för mkt fiberhusk. Blev mest pudding av det hela. Nu är jag supermätt och lätt illamående. Man lär sig av sina misstag?
Ingen hets iaf..

Hoppas jag inte gått upp allt för mkt...

Kommentarer
Postat av: Jea

Sv: Omg, det är något jag aldrig i mitt liv skulle göra! Att avslöja någon mot dennes vilja är bland det mest elaka man kan göra. Folk som gör det har verkligen ingen aning om hur fuktansvärt det är.. Så det är självklart att jag inte skulle avslöja dig snuttan:)<3

2012-04-11 @ 23:29:07
URL: http://getlower.blogg.se/
Postat av: J

Tack! Blir stolt över mig själv när jag är duktig :)

Måste ta varje dag i taget och se de som en ny dag mot målet.



Jag lovar att du inte blir stor som ett hus av lite vanligt ätande vännen, även om det känns så. <3



Jag är en jävla flaggstång ;) nej, men jag har alltid önkat att jag vore kortare men nu är jag bara glad över det för annars hade mitt BMI vart helt åt helvete.



Tänker på dig!!

Styrkekram

2012-04-12 @ 09:07:14
URL: http://tjocktjocktjock.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Jo, jag förstår det. Jag har också en träningscykel hemma framför tvn men jag har inte kunnat använda den när jag har varit sjuk :/

Men du får försöka ta det lite lugnt ändå :)



Tack! Jo, det börjar bli bättre nu och jag är peppad på att börja träna ordentligt! :) Kanske inte för hård kondition pga. bihålorna men trappa uppåt med powerwalk :)



Okej, det låter ju bara jävligt knäppt! Det är ju hon som har snackat skit om dig och sen vill bara vän med dig, då är det ju hon som är falsk! Skönt att du slipper ha henne boende hos dig iaf :)



Okej, vad jobbigt! Men ändå bra att han sa att han älskar dig! :)

Kram <3

2012-04-12 @ 11:40:55
URL: http://wannathinlife.blogg.se/
Postat av: Tic Tac Toe

Va ledsen jag blev när jag läste att du hade spytt. Men det är ingen big deal, det är återfall man får då och då och så länge du kämpar emot att göra det till en vana så är det bra.



Känns som att du sjunker djupare in i ätstörningen nu när du har det jobbigt med allt runt omkring dig? Det är helt naturligt att det blir så för man hanterar sina problem med att försöka kontrollera vikten. Men det känns som att du skulle behöva ha lite hjälp, ngn att prata med?



Ja, det var dålig timing på detta med pussen... Är det slut mellan er eller jag vet inte om jag hänger med vad som har hänt nu det senaste?



Personer som har ngt emot andra ska man inte ha ngt att göra med. Känns som att de oftast ser en som ngt hot eller så, så se det mer så att du är snygg och att många killar är intresserad av dig och då blir man lätt ett hot. Du vet sanningen och om det snackas skit så vet ju du att det inte stämmer. Skitsnack kan man tyvärr inte styra över och man får försöka att slå dövörat till.



Jag har ingen aning vad jag vill jobba med och det är väl lite det som gör allt så jobbigt. Vad jobbade du med innan? Du måste känna efter hur mkt du klarar så att du inte tar ut dig.



Du är så klok och ja det där lät som en depression att du bara sov, det blir väl så av en depression, man orkar inget. Jag får inget gjort och det gör ju inte stressen bättre direkt. Men allt löser väl sig snart för oss båda!



Vi bor inte i samma stad så det är tyvärr kört där, men vi hördes efteråt och han skrev att det var synd att vi inte bodde i samma stad för han skulle vilja träffa mig igen. Han verkar vara en så gullig kille och det stör mig att det alltid ska vara så att jag aldrig träffar ngn i samma stad, långdistans förhållande är inget för mig. Men han var söt och det var kul att för en gång skull känna mig attraherad för denna killen var mer min stil :-) Jag har skrivit hans namn i e.post fältet om du vill se honom på fb ;-)



Ja atarax är ofarligt och inte beroendeframkallande så kan vara skönt som du säger att ha just in case? lätt att få utskrivet också.



Hur gick det att köra? Kan tänka mig att det måste ha varit jobbigt och nervöst för dig men det bästa är att utmana sina rädslor. Gick det bra att sova?



Jag vet ingenting just nu om sommaren. Vill på ett sätt stanna men allt beror på om jag får jobb och ett annat boende. Men skulle verkligen vilja ha hjälp från SCÄ för de verkar väldigt bra. Ringde dem idag och väntar på att min psykolog ska ringa mig för tydligen skulle man ganska snart göra det där med stepwise och dte är ju bra så att man får veta vad man har för problem eller diagnos.



kram!



2012-04-12 @ 13:03:20
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0