Apple..

Sitter och äter ett äpple jag skurit i bitar. Känner ångest? Och att det är sjukt onödigt av mig. Vi ska ju äta vid typ sju halv åtta så varför äter jag nu?

Kommentarer
Postat av: tictactoe

Va bra att du hoppade av cykeln! Man måste tvinga sig själv att bryta destruktiva mönster. precis som jag hejdade mig innan jag fick upp ngt idag efter att jag hetsat. Man ska ställa frågan varför och sedan sträva mot friskare beteenden!



På ett sätt är det bra att jag har spegel, men jag blir ju också mer osäker av det. Vill kunna kontrollera mig och det är så skönt att kunna göra det när jag är hemhemma :-)



Bra att han bad om ursäkt! Äsch de flesta är långsinta och man har rätt att bli sur, men sedan måste man kunna släppa det o gå vidare för det är bara en själv som förlorar på att låta det ta energi.



Hmm det där med tips om hur man ska ta upp det... Jag ringde ju och berättade att jag ville ha hjälp för min ätstörning så läkaren var ju beredd på det och ställde frågor om det när jag kom på besök. Men kanske om du kanske lägger fram det mer som en fråga. Typ att jag är orolig för att jag kanske har en ätstörning? För då låter du ju läkaren ställa frågor istället som du kan besvara. Vad tror du om det? Hur skulle du kunna tänka dig att lägga fram det?



Duktig du är som försöker att se det ur ett annat och friskare perspektiv och ändrar ditt beteende :-) Känns bra att jag kan försöka hjälpa dig, för jag vill att du ska må bra och ta hand om dig :-)



Kram!



2012-02-17 @ 22:14:16
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0