Kul..

Kul att jag har gått upp otroligt mycket efter att ha ätit lite mer två dagar. TVÅ dagar. Helt sjukt. Jag har egentligen inte ens ätit 2000 eller mer kalorier och ändå har jag gått upp?!

Skjut mig.

Idag blir det semlor. Jo, för det behöver ju jag? Not.

Kommentarer
Postat av: Y

Hoppas du slipper den hemska ångesten över mat och allt, vet att du är stark.Kom ihåg att när du inte äter tillräckligt så lägger sig kroppen in i sparläge, då blir de automatiskt att man "går upp i vikt" eller stannar i sin vikt då man fastar eller knappt äter något dagen efter alls. Helt plötsligt så går kroppen in i viktnedgång, men de kan ta ett tag.Okej, här kommer jag som värsta "tanten som vet allt" men jag tänkte bara berätta om du inte hade koll på de. Så kanske du inte har så stor ångest? Kram på dig, kom ihåg att dricka ofantligt mycke vatten. Citronvatten mättar jättebra!

2012-02-21 @ 15:21:35
URL: http://andriettas.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Tack snälla du!Och det kan vara vätskevikt du har gått upp <3

2012-02-21 @ 18:30:32
URL: http://wannathinlife.blogg.se/
Postat av: Y

Jo jag vet precis hur du menar, lider själv av anorexia. Men ser de inte så..Kram

2012-02-21 @ 19:28:55
URL: http://andriettas.blogg.se/
Postat av: kate

Läs om artiklarna i bloggen om mjölk, ska man räkna kalorierna eller inte? vad tror du ?

2012-02-21 @ 20:07:38
URL: http://kateie.blogg.se/
Postat av: levaavluft

det är vätska... när vågen visar på minus en dag då är det också vätska, man går inte ser från en dag till en annan. det bästa du kan göra är att väga dig max en gång i veckan. vågen visar inte rätt siffror förrän man slutar kräkas/laxera, saltar maten och dricker som man ska. Saltet och kräkningarna gör definitivt mest.

jag vet hur helvetiskt det är, jag vägde mgi flera gånger varje dag förr, jag vägde vatten jag skulle dricka, minsta gram, allt. jag vet känslan av att bara gå upp ett hekto och vilja skjuta sig .. men jag har kommit ifrån vågen och det är så in i helvetes skönt!

försök, du kommer inte ångra dig :)

2012-02-21 @ 20:47:55
URL: http://levaavluft.se
Postat av: tictactoe

Håller med ovanstående kommentar, att kroppen suger åt sig + att det är vattenvikt, INTE fett!Jo du har perfekt hy, så bara att ta åt dig :-)Det där med att få linsen bakom ögat är en myt, totalt omöjligt så det behöver du inte oroa dig för! Trodde också det innan jag skaffade men oj va fel jag hade :-PJa, man ska ju ha en vikt som kroppen mår bra av där man inte behöver svälta sig för att ha.Bra att du försöker äta ihop med din pojkvän, alla mål ihop med ngn är ju trevligare och mer värt det :)Ja jag tycker att hela du är smal! Finns inget ställe som du har fett på.. :-/ aha, sådana biverkningar. Jag håller med dig, när jag var yngre tänkte jag inte på dem men nu märker jag det tydligare. Men jag tänker att jag omöjligt kan vara så smal att jag får ont av att sitta, tror bara att jag är extremt smärtkänslig. Lyxigt att du har så smala ben att dina knän skavs.Va tråkigt att du inte varit dig själv, men det kan väl ha mkt med detta som hände dig? Bra att du nu ska få hjälp och att du blir mer uppkollad fysiskt.Det var ju perfekt detta med att du kan "skylla på" att din pojkvän har påpekat detta med ätstörningen! Ibland kan det vara skönt att gömma sig bakom ngt än att bara erkänna rätt ut.Det kommer att gå kanonbra och jag hoppas du vågar ta upp det, tänk på att du gör dig själv en tjänst och att det kommer att ge dig ngt! :-)2012-02-21 @ 22:29:42
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0