Vad händer med mig?

Ångestattack. Helt oprovocerad.
Sticker i fingrarna. Hyperventilariob.
Stortjuter... Vad händer?
Hur gör man för att få bort de?!?!?
Jag är rädd :(


Kommentarer
Postat av: Tic Tac Toe

Åh nej va jobbigt! Det som hjälper är konstigt nog att låta ångestattacken få komma fram, alltså håll inte på att trycka in den igen för då blir det bara värre. Viktigast är att få ner andningen för när du väl får den under kontroll blir du lugnare. Tvinga dig själv till att ta DJUPA andetag. Andas i en plastpåse om det behövs. Du kommer inte dö och den kommer att gå över. Hoppas att den går över fort för dig! <3



Även jag hade en miniattack idag när jag var på sjukhuset, det började snurra där ett tag men jag andades och försökte att tänka på annat och då gick det över. Hatar sjukhus för att jag är så hypokondrisk och tror att jag ska smittas av ngt när jag är där. Tycker du inte att de är jobbiga?



Bra att du låtre honom laga ngt, det är bra utmaning för man behöver inte ha koll på precis allt!



Eftersom jag är kortare än dig så är min drömvikt 47kg men vid 50 kan jag också trivas.



Åh va kul att andra tycker att du kan sjunga, då kan du det och du borde våga sjunga för andra! Sjunger du singstar o sånt? :)



Fint att du är så kramig av dig, det mår man ju bra av och uppskattas också ofta av alla. Jag gillar inte att kramas på ett sätt för jag tycker inte om att ngn annan ska bedöma min kropp när de tar i mig, så kan aldrig njuta av en kram men så har jag ju aldrig haft en kille heller så det är väl olika då.



Vad jobbade din pappa med som var borta så länge?



Hoppas att du får prata mer nästa gång för dte är ju oftast så i början med en massa test. På SCÄ ska jag göra ett test som ska ta 1,5 h (!) Hur lång tid tog dina test?



Ja, vi har setts varannan vecka nu sedan januari. Jag kan liksom inte förstå varför för hon vet ju att hon inte kan hjälpa mig med min äs utan att jag ska söka till SCÄ, men hon kanske inte vill släppa mig? Seg just för att hon är tyst så mkt och det känns som att vi inte kommer fram till ngt Jag kansek är otålig :-P



Jaså är sprutgrädde så gott? :P Innan var jag galen i marabous serie Sensation, den med strawberry cheescake och den med blåbär, men jag har hetsat sönder dem och förstört dem och dessutom är de väldigt maffiga. Testat dem?



Åh dne med havssalt är ju så god och även marabou! Har du testat Fazers blåa`? Oj va mkr sötsnack det blev nu ;)



Va bra, detsamma gäller dig du får en att tänka ett steg längre! :)



Hoppas så på att ångestattacken gått över och att du mår bättre nu <3 styrke kram



2012-02-27 @ 21:47:02
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: Liz

Ta det lugnt! Håll upp armarna ovanför huvudet och tvinga dig själv att andas djupt, med magen, in och ut. Du klarar detta <3

2012-02-27 @ 22:10:36
Postat av: Chanel

SV: Nää går bara alltid och lägger mig efter kl 00 hahah, hade inte ens tänkt på att man inte kan göra det!

2012-02-27 @ 22:30:43
URL: http://hellofatso.blogg.se/
Postat av: --

Åh jag hoppas det gav med sig :/ Jag har nyss börjat kunna identifiera de där attackerna, jag får dem alltid när jag är själv.. jag brukar ta tiden på dem, så jag vet till nästa gång hur lång tid det kan ta innan det känns bättre. Och trösta mig med mantrat "det går över, det går över".. försöka förstå varför det blev jobbigt fast det kommer jag sällan på! Om det är möjligt så ringer jag någon, någon som bara pratar om sitt eller vardagliga saker som gör mig lugnare. åh fina du, hoppas det känns bättre idag och att du inte är allt för tagen av det idag x/ kram!!



sv; det är heelt underbart när kläderna sitter löst, jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det <3

2012-02-28 @ 08:19:46
URL: http://notontop.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0