God frukost :)


Åt äggröra och tomat till frukost. Det såg ut att vara väldigt stor frukost så pojken var glad! ^^ Gick inte på 200 ens :) Underbart!
Svarar på kommentarer senare! ^^

Kommentarer
Postat av: Olle

Sv: Fast jag tror dom menar alla olika övningarna sammanlagt, men jag kanske misstolkade hur du menade x) Det blev rätt jobbigt efter ett tag så det kanske stämmer ändån. Sen beror det väl på vad man väger med.

2012-03-27 @ 13:05:53
URL: http://ciggaretterochkaffe.blogg.se/
Postat av: Tic Tac Toe

Kan tänka mig att påverkan både kan vara av det bra och det dåliga slaget, att man verkligen tar åt sig av vad ens pojkvän säger. Va skönt att höra att det kanske finns hopp för mig också :-)



Bra jobbat att du försökt vara mer framåt! You can do it! Visst fick du bra respons? :-)



Jag kunde bara se profilbilden, men ja hon såg ut att vara lite överviktig och det är ju skitsvårt att hinta ngt till en som har/haft äs. Du kanske kan börja kolla lite med henne om du skulle vilja typ se om hon har problem med överätning och om hon kanske inte ska söka hjälp? Men å andra sidan är det faktiskt inte ditt ansvar så du behöver ju inte känna dig tvungen om du förstår vad jag menar?



Besöket gick över förväntan! Hon har bliivt mkt bättre i sin äs för hon åt smörgåsar och sötsaker och allt, så märkte inte alls att hon var störd på det sättet och det kändes skönt. Dessutom så var hon inte överdrivet smal heller så jag kanske bara har förstorat allt. Men alltså¨detta med min kompis, hon ska alltid äta mindre än alla andra nu och skylla på att hon inte orkar, förbannat störande och vi ska spendera hela kommande helg ihop men jag tänker köpa min egen godispåse och jag ska också lämna grejer om hon kan med, så ska jag inte vara sen sämre av oss.



Va duktig du har varit med helgen! Man ska unna sig,det är OK! Jag har ocksåm ätit sjukt mkt och festat, men man måste ju leva! Ja, det var nog ett tecken kanske dags att ta en paus från vågen? Man mår faktiskt bättre då :)



Vad händer denna vecka?



Vad gör du när du har en massa ångest, för just nu kommer jag inte på ngt sätt att hantera den på :-/



kramar



2012-03-27 @ 13:17:37
URL: http://blueshine.blogg.se/
Postat av: S

kände mig så himla lost utan den, och speciellt er!<3

Jag är påväg ner igen, det är jag tyvärr, men det har hänt så mkt hemskt i mitt liv på sista tiden så jag har också tröstätit mkt :/ och det går ju inte att sluta :( jag vill bara bli smal igen :(



Jag är inte smal det lovar jag! ska lägga upp lite bilder snart i bloggen så ska du få se :O

ska du dit tillsammans med många?:) jag känner ingen som ska dit jag, förutom en snubbe härifrån :P så jag får väll bo i ett enmannatält breve dig ;)

2012-03-27 @ 13:24:33
URL: http://sameoldpath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0