Lördagsmys

Lördagsmys framför tvn med light läsk & godis.. Sistnämnda är väl sisådär, men så kan de gå!


Kommentarer
Postat av: amlikethis

Känns som han ska döda någon...:(

Läs mer p skyddade bloggen. Maila om du vill ha lösen!<3

2012-03-17 @ 20:34:41
URL: http://aamomentlikethis.blogg.se/
Postat av: amlikethis

Sv: Har inte fått någon men det kanske kommer.:)<3

2012-03-17 @ 20:58:37
URL: http://aamomentlikethis.blogg.se/
Postat av: Tic Tac Toe

Sorry om jag oroade dig, det var inte meningen. Behövde bara skriva av mig igår. Idag mådde jag bättre tills på kvällen då jag hetsade, men nu börjar ångesten släppa och lördagen är snart slut. Jag märker att helgerna är jättejobbiga för mig, jag bara längtar tills vardagarna så att man kommer in i rutinerna och slipper hetstvånget som kommer på helgerna. Sjukt för helgerna ska ju vara roliga!



Grejen är att min kompis har haft anorexia som ung och sedan har det gått över till typ ororexi, eller hon måste iaf träna varje dag. Hon åt iofs 2 mackor innan och jag tackade nej till det så kanske därför hon inte åt så mkt för att hon var mätt? Men jag funderar på att vi ska köpa våra egna godispåsar, så har jag koll på hur mkt jag får äta?



Det här är ju samma kompis som jag tagit upp tidgare som håller på med mina ben och jag känner att hon tar varje tillfälle som ges för att trycka ner mig och jag börjar att bli så trött på det! Rädd att jag snart ska få ett utbrott för jag märker att jag är nära det nu när vi bor i samma stad. Kanske borde undvika att träffa henne för mkt.



Du har väl också en kompis, hon med äs som verkar vilja tävla med dig på ett sätt?



Hmm menar de att du borde visa upp din snygga kropp och att du inte ska gå runt i oversizekläder? Skitsnygg profilbild på fejjan, värsta modellkroppen - avis på dig vill också vara så smal och framförallt ha dina dina fina ben!



Tack det var snällt sagt. Jag har en kompis här i sthlm som jobbar lite som fotograf och han vill fota mig men jag är jätteskeptisk till det, skulle man liksom våga?! Är det inte pinsamt liksom? Säger de hur du ska pose:a o sånt?



Bara att köra på med fika-träffarna! Man kan liksom inte låta dem förstöra, utan se dem som bra grejer och man kan fortfarande vara smal även om man skulle fika varje dag :-)



Det där med hets funkar inte, det är tvång på det men det är väl det jag kanske får hjälp med på SCÄ så bara att hålla ut :-)



Va tråkigt att höra att du känner så inför allt och jag kan tänka mig att det måste vara asjobbigt att vara rädd att ens kille ska dumpa en. Låter som att han beter sig väldigt illa just nu och jag hoppas att han inser vilken tur han har som får ha dig som flickvän, för snällare och snyggare kommer han inte kunna få ju!



Nej, som du säger får vi inte göra ngt av dessa tankar utan kämpa vidare och tänka på att det blir bättre! :-)



Kramar!

2012-03-17 @ 22:12:31
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0