Rädd?

Har jag blivit rädd för att träna?
Jag tränade igår och kände att jag inte var hundra bra. Imorses kändes det som jag hade vätskebrist och huvudet värkte så jag låg kvar och missade träningen.

Jag är faktiskt rädd att de ska hända igen. Samtidigt som jag är rädd för hur mkt jag kommer lägga på mig när jag äter så här mkt och inte tränar....


Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Jag tycker att det låter sunt att du för en gång skull vågar att lyssna på vad kroppen vill och kan. Just nu signalerar den att den inte orkar och då måste du lita på det. Man lägger inte på sig bara för att man inte tränar. En sängliggandes person som inte ens är uppe ska få i sig minst 1400 kcal/dag och det får du knappt i dig vissa dagar ju så försök även om dte är svårt att vila. Det här blir bra utmaning för dig att hantera känslor och ångest utan att träna bort det.
kram

Svar: Mm.. Tack, för jag blir nästan arg på mig för att jag fegar och inte vågar köra som vanligt, men du har rätt.. Jag vet inte, nu har jag det. Börjat äta väldigt mkt nötter.. Det bygger på liksom... Men jag vet inte.. Stefan vill ju att jag ska gå upp i fettprocent för att bygga muskler och jag vill ju bygga mer så kanske är värt det tillslut...?
Lycka till imorn!! <3
Little J

2013-02-21 @ 17:13:51
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0