Godis

Äter godis för att verka normal. Fick ändå kommentaren: men va?! Du äter väl inte sånt?!

Tack, nu känns de mkt bättre :p


Kommentarer
Postat av: Sara

Haha kul kommentar! :D



Sv: Ja, absolut! Innan jag blev sjuk så cykla jag en stund nästan varje morgon och då piggnar man till :)

Hm.. ja.. det är ju ändå bra, bara man höjer pulsen så förbränner man fett :)



Jo, det är riktigt skönt att powerwalka, speciellt om det är sol och bra väder! Mina promenader är typ heliga för mig, haha :P



Ne, energibovar ska man hålla sig undan, det drar bara ner en. Jag har slutat umgås med såna, jag orkar inte med dom.



Hm okej, det hade varit lättare om man visste hur han tänker, ja hur killar tänker egentligen. Men det löser sig nog ska du se :)



Jo, han är fin min pojkvän, så glad att jag har honom :)

Kram!

2012-04-13 @ 08:54:01
URL: http://wannathinlife.blogg.se/
Postat av: Misfit

SV: Klassikern med ridlår, brukade också rida.

Haha ja shopping är riktigt kul asså.

Hare bäst<3

2012-04-13 @ 10:45:38
URL: http://misfitme.blogg.se/
Postat av: Tic Tac Toe

Va bra att du kände att det inte var värt det, för det är det verkligen inte och jag försöker att sluta med det jag med!



Nej, det är absolut inte ditt fel att du är så bra & snygg ;) Utan jag tror att det ofta handlar om avundsjuka. Tjejer kan vara lite jobbiga med allt detta skitsnack. Känns som killar är mer pang på och inte går bakom ryggen.



Ja, jag söker lite butiksjobb också men café aldrig igen det var hemskt! Jag drev ett litet café och jag jobbade ensam och jag fick äta allt jag ville ha gratis. Inte bra när man är ätstörd men som tur var hade jag inte utvecklat bulimi då utan typ testade att äta av allt och åt liksom inte upp allt om du förstår. Kan inte hantera att jobba med livsmedel helt enkelt.



Aha, hur är det att jobba där? :)



Hur gick det med tentan idag förresten?Hoppas den gick bra!



Hmm ingen aning varför han inte pussade dig, men kan ju inte bero på att han skäms för dig för du är verkligen inget att skämmas för. Inte för att vara sådan men jag tycker t.ex. att du är mycket snyggare än din kille så han ska mer känna sig i underläge att du vill ha honom liksom.



Bra att du inte gjorde ngt dumt på bilfärden, inte bra att ha sådana tankar men jag vet de är lätta att få men så länge man inte gör ngt åt dem!



Det löste sig igår genom att jag inte gick till henne, men jag får ju inte hålla på så här i fortsättningen för då kommer hon ju tro att jag vill undvika henne och det är ju inte det. Jag vill träffa henne men jag vill bara inte äta ihop. Och det är omöjligt att prata om det för det känns som att vi skulle förstöra vår relation så att vi aldrig kan slappna av igen om båda ska gå och tänka på att det är jobbigt att äta ihop om du förstår?



Ja, jag vet att du och jag bara förlorar på det ifall vi skulle försöka vara den som "vinner" men det är så svårt att inte låta sig påverkas. Jag tycker ändå att jag alltid ska försöka vara den starka och sunda som ser till att äta mer bara för att inte påverka andra och pratar aldrig om vikt eller hur lite jag ätit och inuti så är man kanske värre än de man umgås med men man visar inga tendenser allt och det är jobbigt att vara ngn man inte är.



Hur ser denna helgen ut? När flyttar du in?

kram!



2012-04-13 @ 14:46:21
URL: http://blueshine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0