OLW

Jag åt chipsen. Drack julmust till det. Light ofc.
+1099 kcal idag. Känns sådär, var värre förut när jag var så mätt. Hatar den känslan.
Fast egentligen är det mindre än 1099 kom jag på nu, delade ju chipsen med huden..
Fast a.. Det ligger väl runt där. Får vara okej idag.

Imorn? Ja, jag får se hur jag känner imorn.

Kommentarer
Postat av: hanna

Tycker det är bra när du kommer upp i lite högre kaloriintag också, kroppen behöver ju det egentligen :).



sv: Jag får ont i ögonen och huvudet när jag tittar upp och ibland åt sidan. Det känns konstigt hela tiden, men jag vet inte om det gör ont.



Aha, gillar du det då :)?

2011-12-20 @ 00:07:24
URL: http://skinnythoughts.blogg.se/
Postat av: V

jag förstår dig... tyvärr vet nog både du & jag att du antagligen inte kommer gå upp tre kilo efter att du har gått ner till 45! :P Dessutom är ju 45kg helt sjuukt lite så då syns varenda kilo väldigt mycket när man går upp! Ska du vara hemma över jul? Pusss!

2011-12-20 @ 00:12:13
URL: http://vwillmakeit.blogg.se/
Postat av: tictactoe

Jag sa ju att du skulle vara smalast! :D Var väl en skön känsla? Lätt att bli för full när man äter dåligt och väger lite som du gör.



Min helg var intensiv men bra :)



Hur kommer julfirandet se ut? När åker ni till din pojkväns familj?

kraam

2011-12-20 @ 10:21:56
URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: charlie

Javisst, allt i måttliga mängder, men när jag börjar dricka mjölk kan inte jag sluta förräns mjölken är slut, och det är ju rätt onödigt.

De där känslorna när man verkligen verkligen vill hetsa, de försvinner. De försvinner lite mer för varje dag man är spy-fri. Det är ju en sån jädra stress att befinna sig i ibulimin för man måste ju alltid hitta på sätt så att man kan kräkas så ingen vet. Om man är på cafe, i skolan, hemma (när någon är hemma), och allt uppstädande efter sig, kolla så man inte blivit röd i ögonen, fått ett bitmärke på pekfingerknogen, ständigt rädd för att bli upptäckt. usch:(

nej jag är glad att jag håller mig borta från det. jag märker ibland om jag är själv att tankarna smyger på mig. 'nu kan jag passa på att hetsa' eller helt enkelt om jag bara äter en vanlig nyttig grej så känner jag 'jag KAN ju bli av med maten. då MÅSTE jag'. Så jag äter inte alls när jag är själv. Kanske en clementin eller så, men inte mer, för annars vet jag att ångestkänslorna kommer komma, och jag måste bli av med det. dumma bulimi.

2011-12-20 @ 10:44:44
URL: http://charliesgazette.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0