Ny header...

Har pillat på en ny header för ett tag sen, så glömde jag av de :P Men hittade den igår, så nu är den typ klar... Kanske slänger upp den sen ;)

Kommentarer
Postat av: L

Jag är typ aldrig inne på den, men om vi märker att båda är vid datorn (typ snabba svar på kommentarer eller uppdateringar) så kan man ju logga in :)



Åh va kul att ni ska fasta! Det kommer ju få dig på rätt spår igen! :D Varför fick han för sig att ni skulle fasta? :P



oj, va läskigt, händer de när du äter? :S



Men det är ju bra! Tror du kommer gå ner massa på de! :D mm, hatar mina lår med. Vill inte att dom ska gå ihop! men jag har ju fått sån supernojja att jag måste gå ner i vikt NU, bara för att jag mådde så skit när han killen jag strulade med tog på min kropp. Fick ren panik asså!



ja det va faktiskt jättehemskt, är glad att jag inte kommer ihåg det. Jag tror hon försöker förtränga det med faktiskt.

Haha va skumt det skulle bli om jag gick till en psykolog och ska prata ut om något jag inte kommer ihåg! haha fast det är ju annat med, men ändå! haha



Jag lyckades bara för att jag är supernojjig nu. Är typ rädd för mat. Helt ny känsla, men jag antar att den är bra? :P



Men du kommer ner på 50 kg igen, särskilt om ni ska fasta nu. Efter fastan kan du ju skylla på att du krypt magsäcken massa om han tjatar om att du måste äta. Han kan ju inte vilja att du ska äta tills du får ont i magen ju? :)



ÅH va snäll du är :) Fast det skulle ju bryta bådas anonymitet. Jag känner inte att jag är så rädd för det, för det verkar inte som att vi bor i närheten av varandra, så det borde ju inte vara så farligt. men vad säger du?



Tack! :) men intervjun gick skit. Men får väl hoppas iaf. Det va på ikea. Dom hade nån cp gruppintervju å massa övningar i grupp å skit. Jag är ju blyg som fan så det passade inte mig alls.. :/

Men det finns ju fler jobb!



<3<3

2011-03-07 @ 19:03:45
URL: http://nootherway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0