Platt?

Ska äta lunch med syster idag.
Magen var ganska platt imorses så då kändes det som en bra ide.. Nu är jag osäker...

Tänk om jag blir tjock? Åh.. Tönt...


Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Va bra att du tar åt dig av det jag skriver för jag menar mina ord :-)



Jag måste säga att det där med dina positiva affirmationer du ger dig i spegeln är ngt kanonbra! Jag tror verklige att det hjälper en på långsikt och man mår iaf lite bättre av att tänka snälla saker om sig själv än elaka! Ska försöka ta efter!



Då har du ju bra gener och är naturligt smal :-) Man ökar inte bara i vikt om man inte verkligen höjer sitt kaloriintag rejält så det är ingen risk men jag förstår din rädsla. Det är ju rädslan för detta som göder ätstörningen :-/ Lita på att han skulle säga till om det ens skulle gå så långt.



Får jag ett matschema så ska jag dela med mig av det så kan du också se hur lite du äter jämfört med vad man ska äta.



Tack för peppet för du vet ju hur jobbigt det är med personer som är som henne, man får lätt ångest av att man är den som äter mest. Alltså du kompenserar ju väldigt mkt fortfarande med att träna så du får inte i dig alls så mkt som du kanske tror och det var bra att du kunde se att det gav dig ngt att unna sig och vara social och allt det :-)Bra att du tog en dag då du inte cyklade, kroppen behöver vila.



Ja låt det ta tid, man blir inte frisk på 1 dag men ju mer man strävar mot att bli det så kan man faktiskt lyckas. Det är så simpelt som att bara börja äta normalt och sluta kompensera.



Ja, du måste lyssna mer på din kropp så att du inte skadar den. Nej, det är stört att landa på noll och det är skadligt för kroppen, man sabbar ju bara sin förbränning. Ja oftast har man haft problem länge, mina började också egentligen när jag var 10 så det är inget som bara slår til en dag.



Okej, känns det bra att din pappa ska vara med? Kanske bra med stöttning och ngn som kan hjälpa till att ställa frågor för sådant kan man glömma om man är själv.



Jag sa uppmitt boende för jag vet inte om jag har en inkomst i junimånad samt att jag inte pallar detta boende längre, det har gjort mig mer deprimerad och så detta med att hon vill att jag ska dejta hennes son, man får inte vara ifred! :-/ Får hoppas att allt löser sig annars flyttar jag väl hem.



Usch så nervös inför morgondagen! känns som att jag ska få min dom eller ngt :-/ Tack för lyckönskningen, uppdaterar efteråt :-)



kramar



2012-04-24 @ 15:12:44
URL: http://tictactoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0