Årets första och sista

Hetsade & spydde precis. Det bara slog slint i huvudet på mig. Hann precis bli klar innan pojken kom hem. Tur & synd för jag ville göra fler dumma saker.
Men men så är det.


Kommentarer
Postat av: tictactoe

Vilket jobbigt år du har haft :-/ Önskar att detta året blir bättre för dig!



Vaddå 74 kg, den idioten är ju korkad och driver med dig!! varför man säger ngt sådant som inte stämmer fattar jag inte och angående detta med 54 kg har jag okcås fått höra av en kille och jag tog det självklart som att jag såg tjock ut även om jag vägde det som han sa, men han verkade tycka att det var smalt och lätt så killar har en annan syn på vikt. Allt på 50-strecket verkar de tycka är smalt så ta inte åt dig för det var inte menat som ngt annat.



Jag känner igen mig i hur du har haft det de senaste dagarna. Jag har varit ovanligt destruktiv mot mig själv det senaste och jag vill inte att det ska hålla i sig. Jag är så dum att jag tänker på ett talessätt att det som händer efter 12-slager kommer att prägla nästa år och vad gjorde jag? Jo jag satt och grät ensam på badrumsgolvet och rispade mig själv i armen. Hur ska man liksom tolka detta året då??!!



Men det kanske vänder väldigt snart för oss? Vi är bara inne i en liten svacka nu och vi kanske tar igen för att vi gick ner i vikt innan jul??

styrkekram!

2012-01-03 @ 23:40:55
URL: http://blueshine.blogg
Postat av: dess

Var stark och håll dig ifrån det :( <3 kram!!

2012-01-04 @ 09:43:22
URL: http://donteatthat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0