In & ut och lite sådär..

 
Idag har jag ätit nästan 1500 kcal faktiskt! 
Frukost: Keso och musli 
Mellis: Äpple
Lunch: Fläskkarre, broccoli & morot
Mellis: Proteinshake & Apelsin
Kvällsmat: Kött & lågkalori lingonsylt, kvargröra
Mellis: Kvargröra och banan
 
1455 kcal
 

Sen så har jag tvättat hela dagen och därmed sprungit upp och ner i trapporna. Bor på tredje vånging så blev en del. Dock inte räknat med det. Sen så var det Easyline, Flowin och Deadball. Ca 850 kcal? Blev 1h 45min sammanlagt. Lite mer faktiskt. 
 
Shit vad jag fick kämpa idag. Mot smärtan. Var nog inte en endaste på första passet som missade att jag hade svinont. Tränaren sa till mig att ta det lugnt, men fan jag blir så taggad. Sen blir jag så förbannad över att det gör ont för jag vill kunna köra på som alla andra och då tar jag i mer. Till vilken nytta?
Lagom till tredje passet var jag helt slut. Det är en "lagträning", alltså man kör två och två och gör olika övningar med en tre kilos boll. Jag körde mot en killkompis. 
Körde på som fan fast han försökte hålla tillbaka när han såg att jag hade ont. Vill inte visa det. Vill inte ses som en mesig tjej, eller visa mig sårbar. Så körde på för hårt. Nu har jag jätteont.
 
Han skickade ett sms sen, skrev att jag måste vara rädd om mig så det inte händer något allvarligt, att det syntes på hela mig hur ont jag hade och hur trött jag var. Att jag inte får träna bort hjärnan typ. 
Han är så fin han. Som så många andra som stöttar mig. Varför kan jag bara inte ta emot orden de säger? Varför kan jag inte inse att dem har rätt och lyssna på dem?

Kommentarer
Postat av: tanketrassel & stjärnfall.

re: då skriver jag upp dig i listan om det är okej? <3

2012-11-22 @ 00:59:43
URL: http://deerheart.blogg.se
Postat av: tanketrassel & stjärnfall.

re: då skriver jag upp dig i listan om det är okej? <3

Svar: Okej gör det! :)
Little J

2012-11-22 @ 00:59:43
URL: http://deerheart.blogg.se
Postat av: Em

du borde verkligen lyssna på din kompis. om du har så ont att det syns betyder det att något inte står rätt till. kan du inte välja träning som inte belastar axeln?

Svar: Mjo, jag vet. Idag gjorde jag det. Vi skulle tränat ihop på kvällen men han tyckte de va bättre att jag vilade eftersom jag fortfarande hade så ont, så lyssnade på honom och gjorde det. :)Både och.. Många pass jag vill köra belastar axlarna, men alla tränare vet om det så dem försöker hitta på alternativ så gott det går åt mig.
Little J

2012-11-22 @ 07:29:56
URL: http://addictedtorunning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0